• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkein fizii sizce nemli midir?

Evet onemli.

Hatta yakisikli olmasindan da bir adim önde fiziginin guzel olmasi.

Fizik cekiciliktir bana gore.
 
bana nasıl göründüğü önemli,yemişim başkasını:) bence eşim dünya yakışıklısı,bana yeter:)
 
ırkek olsun çamurdan olsun gibi abaza bir yaklaşımda bulunsam : ))

Şaka bir yana; erkeğin kaslı ve uzun boylusu tercihimdir.Nitekim kocam da öyle.. )
 
çıktıklarımın içinde manken gibi uzun kaslı sarışın renkli gözlü siz deyin kıvanç tatlıtuğ ben diyim paul walker bi sürü erkek oldu.
bilmem neden ama göz zevkim doyduktan sonra hepsiyle sıkıldım
üstelik öle kendine güvenleri çok da peşinden koşturturlar bi halleri de yoktu
hepsi de kendince iyi romantik çocuklardı
ama bilmiyorum belki de dış görünüşlerine güvenip içlerini hiç geliştirmemişlerdi
olması gerektiği gibi yaklaşamadılar kalbimi vuramadılar bi türlü
şimdiki sevgilim de yakışıklıdır çok ama mankenvari değildir ama en aşık olduğum odur :)
önemli olan o insanın sizde oluşturduğu genel izlenim bence gerisi hava cıva
 
yakisikli degilde karizmatik olsun isterim acikcasi..:icecream:

birde takintim vardir benden uzun boylu olacak.. ama sansima hep bnmle ayni boyda hatta benden kisa olanlar cikiyor..:uhm:onun icin artik hayirlisini diliyorum:Saruboceq:
 
4 yıllık evliliğimde eski eşimin bakımsızlığı, sigara kokan ağzı ve koca göbeğinden genel olarak iğrenç vücudundan o kadar ama o kadar bıkkkkkkkktımmmm ki kesinlikle ÇOK ÇOK ÇOK ama ÇOK önemli...

sadece yakışıklı olması da değil, temiz ve giyim kuşam konusunda da özenli olması önemli...
 
yakışıklılğa gerek yok bence.temiz, bakımlı,saç ve sakal traşını düzenli yapan ve güzel kokan bi erkek olmalı benim için :asigim:
 
Fizik de boy da önemlidir.
Benim boyum uzun, yanımdaki erkek de uzun ve geniş omuzlu olmalı, ten rengi benden koyu olmamalı, gözleri de koyu renk derdim hep.
Aşkım da tam olarak öyle de zaten :asigim:
 
fiziksel olarak çelimsiz olmamalı, yapılı kaslı olmalı boylu poslu normal kilolu yüzü de güzel olmalı. şirin olmalı. sert tipli erkekler bana itici geliyor.
fiziksel olarak kilolu göbekli kıllı erkekler zaten recep ivedik gibi filmdeki hali yani ne öyle hayvan mı insan mı belli değil.
erkek dediğin bakımlı olmalı kilosuna dikkat edicek spor yapacak vücudu kıl içinde olmayacak. güzel koku sürünecek.
 
Bence de cılız, vitaminsiz tipler gibi olmamalı.kaslı olmalı.Beğenmek zaten görecelidir.Bakanın gözündedir derler güzellik.Çok da kılsız olmamalı bence.azıcık kıllı olur erkek dediğin.Boyu bayandan da kısa olmamalı.
 
bence bu devirde herkes yakisikli olsun istiyor..
kimsede ici nasil diye bakmiyor, yakisikliysa hemen gönlünü kaptiriyor
fakat suda varki, güzel bayanlar hep tipsiz erkekleri begeniyor..:ssz:
 
esmer olmalı ,dişleri düzgün olmalı yüzü sertlikten çok tatlı olmalı yani yüzüne bakınca içimden sevmek gelsin:1: kasta olsa olur hani :) sanki biraz sevgilimi tarif ettim ama şimdilik az kaslı o :52:

ayrıca uzun boy isterdim ama sevgilim orta boylu ben onu öyle seviyorum yinede fizikten çok yüz önemli benim için :)
 
Son düzenleme:
çokk yakışıklı bir sevgilim oldu ama adam değildi, şimdi sevgilim yakışıklı değil ama adam gibi adam. ve inanın içi güzel olanın dışını gözünüz görmüyor... yakışıklıydı değildi diye bakmıyorsunuz. Allah bozmasın çookkk mutluyum :)
 
onlar tiplerine bakmadan 90-60-90 istiyorsa,ufacık kusurları bile kabul etmiyorlarsa bizde en yakışıklısından isteriz :) sonuçta istemek ayrı sahip olmak ayrı...herkes güzel/yakışıklı ister en önce..sonra tanırsa kişilğini severse tipsiz bile olsa aşık olabilir :)

yakışıklı erkeğin yanında sıradan kız, görüpte maşallah dediğimiz kızların yanında da sıradan hatta tipsiz diyebileceğimiz tipler görüyoruz :)

yakışıklı erkek de sanıldığı kadar iyi değil :)
 
Back
X