Erkeiniz sizin neyinizi beendi?

allahım delirecemdelikafaduldendelikafadulden

başlığı görünce biraz okudum ve kocişime dönüp hayatım erkeğim benm neyimi begendin sen dedim?

gözlerini dedi..
neden dedim..anlamsız ve boş bakabiliyolar dedi..lülülülülülü

bak şimdide gelip gönlümü almak zorunda kalcak delüüü aşkum benmopuyorumnanaktan

banada hep gözlerin çok güzel diyor:)) eskiden birileri bana gözlerin güzel dediği zama başka beğenecek yerim yok işte hatrım kalmasın diyee diyorlar sanırdım:)) ama bence deli dolu densiz edepsiz:)) olmamı beğenmiştir önceee. birde futbol sevdamı tabii

ilk gördüğünde saçlarım ve gamzelerim dikatini çekmiş..
o kadar ..
sadece bakıp ne güzel kız demiş..
tanıdıkça çok sevdi :1closedeyes:
allah bozmasın ki ben çok eminim bana kalpten bağlı olduğuna..:asigim:

capon göslerimi beendi :kedi:
Sonra dütümün yere yakın olmasını beendi belki de kaydirigubbakcemile3
Beğenilcek o kadar çok yönüm var ki içlerinden seçemiyorum ( ükela üye şeysi ) sengözlerimebaksanab

ben de bilmiyom neyimi beğendi.çok da güzel değilimdir öyle ama zevk meselesi bilemiyorum

genelleme yapmayınız derim şakkıdı şakkıdı herkesi kendınızlede bir tutmayınız

aşkımla netten tanıstık bu 1 ,

sadece msnden yazısıyorduk birde onlıne oyun oynuyorduk bu 2 ,

ben ona 8ay sonra yanı ilk çıktıgımız gunden 1ay sonra cam açtım buda 3,

çıkmaya basladıgımızın 3.ayında benı gormeye geldi (sehirlerimiz ayrı olduguna) buda 4,

1hafta sonrada söz yuzuklerımız takıldı buda 5...

umarım acıklayıcı olmusumdur sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

ilk görüşte meziyetimizi beğenmiyceğine göre görünüşümüzü beğenmiştir herelde birde oturaklı hanım hanımcık olmamıopuyorumnanaktan

Hep derim "hangi huyumu beğendin" diye "beğenilecek huy mu var sende" der.

Bilmem körlüğüne denk geldi herhalde

ben teyzemin dükkaninda garson olarak yardim ediyodum...orda tanistik..
her konusmamizda masumiyetin beni cok etkiledi der.....
bide....kalcalarinnnnn sırnaşık şey(tabiki bu isin esprisi yanii)opuyorumnanaktan

Kalbimi begenmis oncelikle, sonra bakislarimi, gamzelerimi, boyumu posumu fln hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…