Erkeiniz sizin neyinizi beendi?

valla bnm neremi beğendi bnde çözemedim daha :S
gözlerimi beğenmş çok anlamlı bakıyormuşm öle dio :bbo:

bana beğenisinin nedenini hiç söylemedi ama aradığı kriterlerde biri olduğum kesin..:kedi: çünkü bazı özelliklerden hiç taviz vermez

Senin herşeyini beğeniyorum desede biliyorum ki huylarımı beğenmiyor:)
Şey...bazılarını diyelim uslu kız olma çabasındayımda..

Herşeyimi beğendi.Yüzümü,boyumu ,posumu,kişiliğimi,ailemi,eğitimimi,çevremi,cadılığımı,otoriterliğimi ,kendime güvenimi,karşımdaki insana güven vermemi,dürüstlüğümü ,anaçlığımı,ön sezilerimin kuvvetli olmasını,insanları ve olayları iyi analiz etmemi,kin tutmayışımı,ne isteyip ne istemediğini bilen bir insan olmamı,hedeflerim olmasını,tuttuğunu koparan biri olmamı..sevgimi göstermemi vs vs...

Dağınık biriyim ve bazan çabuk parlarım bunu beğenmemiştir eminim..:kedi:

Dağınıklık konusunda haklı ama parladığım konular konusunda hep haklı olduğum ortaya çıkmıştır...kaydirigubbakcemile

herşeyimle,bütünüyle beğendiğini hep söyler zaten fiziksel ve ruhsal olarak ama bir tek çenen çok deyip yakınır...

Banu Alkan in şarkısı geldi aklıma :))
neremi neremiiiii :)))
walla bende tam bilmiyorum neremi beğendi ama bana ne zmn asık olduğunu biliyorum :) ona dürüst davranıp herseyimi anlattığım gün bana asık oldu :)))
ilk bakışta da herhalde mavi gözlerimle tavladim ohhoom ohoom :)))

Ben 3 sene boyunca bunu sorup da, cevap vermediği için artık bilemiyorum.
Söylemem diyor ama bir gün öğrenirsin diyor hep, o bir gün ben öldüğümde olacak sanırım...

işim gücüm yok mesaj yazıp sordum yüzümü beğenmiş.çirkin olsam beğenmicekmiş demek-tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğallığımı davranışlarımı sıcaklığımı gülüşümü gamzelerimi ayy kendimi anlatmayamı geçtim ne ama öyle diyor napim kaydirigubbakcemile3

dürüstlüğümü harbi oluşumu sıcak oluşumu sol görüşlü oluşumu devrimci ruhumu asi oluşumu kararlılılığımı hümanistliğimi işimi çok iyi yapiyor oluşumu sadık ve güvenilir oluşumu insanlar tarafından sevilen biri oluşumu çalışkan ve hırslı tuttuğunu koparan yapımı.. onu hesapsıca seviyor olmamı ve uğruna dünyaları yıkacağımı ama bir ihanetinde arkama bakmadan terkedecek kadar da onurlu ve kararlı oluşumu... dostluğumu sırdaşlığımı sevdim mi ölümüne sevebilecek kadar gözü kara oluşumu... bunları her fırsatta dile getirir seninle gurur duyuyorum senin gibi bir sevgilim olduğu için kendimle de gurur duyuyorum der beni her yerde över her fırsatta bunları dile getirir.. bi de sadece kulağima fisildadiği bisey vardır çoook cazibelisin sevgilim sana dayanamıyorum kimse beni böyle etkileyemez der

Vay anam vay ne cevherler varmis kiz sende oyle maasallah:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…