Erkeinizle ortak ynleriniz!!!

Bedisim

Türkü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
118
6
96
- Yurtdışı
yanlis görmediniz bu konuyuda özellikle bu bölüme actim.
Cok elestirdik :oklava: yerden yere vurduk kafamçokkarıştı
hadi birazda bizimle ortak olan yönlerini paylasalim :1hug:

Biz beraber arabayla gezmesini ve en sevdigimiz müzikleri arabayla giderken dinlemeyi seviyoruz.(devami gelir)

hehe bizim ortak özelliklerimiz futbol araba playstaion gezmek tozmak ve en önemlisi uyumak kaydirigubbakcemile3 iş güç olmasa ikimizde günde 13 saat uyuruz hatta rekor bende deliksiz 19 saat uyudum biliyorum iyi birşey değil çok uyku ama nabalım seviyoruz uykuyu.. aslında bakıyorumda daha çok var ortak özellik..

hehe bizim ortak özelliklerimiz futbol araba playstaion gezmek tozmak ve en önemlisi uyumak kaydirigubbakcemile3 iş güç olmasa ikimizde günde 13 saat uyuruz hatta rekor bende deliksiz 19 saat uyudum biliyorum iyi birşey değil çok uyku ama nabalım seviyoruz uykuyu.. aslında bakıyorumda daha çok var ortak özellik..

uyumak dedinde aklima geldi bizde cok gec saatlere kadar oturmasini severiz erken kalmasini pekde sevdigimiz söylenemez fisfisfis

mağaza mağaza dolaşmayı, kalabalık yerlere gitmeyi, kalabalık gruplarda bulunmayı, şatafatlı aşırı gösterişli şeyleri, başkalarının arkasından konuşulmasını sevmiyoruz!

sakin ve sessiz ortamları, herşeyde sadeliği, karşımızda konuşan birini dinlemeyi, çocukları, evde oturmayı çok seviyoruz..

ayrıca damak zevkimiz çok yakın birbirine, yeni keşfettiğimiz mekanlar yada yemekler hakkında ikimizde aynı düşünce içinde oluyoruz..
ben sevmediğim birşeyi onun da sevmediğini çok iyi anlayabiliyorum..
bir çok yönümüz ortak, gittikçe birbirimize benziyoruz ve artık benzeyen yönlerimizi yadırgamıyoruz.. :nazar:

kişiliklerimiz, karakter özelliklerimizzz
aile yapıları
arkadas cevremız
tipimiz...

ooo bizim ortak yönlerimiz saymakla bitmes aynı şeyi düşünüyoruz hemen hemen aynı şeyleri seviyoruz buluşmaya giderken bile anlaşmışıs gibi genelde aynı renkte giyiniyoruz..aynı anda aynı hareketleri yapabiliyoruz..ağzımızdan bi kelime çıkarken aynı anda aynı kelimeyi söylüyoruz..aynı takımı tutuyoruz ikimizda GALATASARAY..kısaca BıZ AYNIYIZZ AŞKIMLAAA Şeniz:asigim: :nazar: ve de burçlarımız bile aynı o da YAY bende YAY sırnaşık şey kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Mesleğimiz, sadeliğimiz, lüksten hoşlanmayışımız, hayal kurmayı sevişimiz, "seni seviyorum" u çok kullanışımız, sinirimiz, hıncımızı eşyalardan çıkarmamız, inatçılığımız, öğrencileri sevişimiz... Ohooo saymala bitmez ki demeyeceğim eminim bir yerde bitiyordur. kaydirigubbakcemile3

ikimiz de çok şevkatli ve yufka yürekliyiz,duygusalızzz,gezmeyi çok seviyoruzzzzz,vee araba kullanmayı.... ohoooo daha çok var yaaa.:)

Onunda benim gibi şımarık olması :Ppp
Duygusal değilde daha çok mantık insanı olması..
Ortama uyum sağlayan biri olması..
Haksızlığa tahammül edememesi..
Çevresinde sevecen biri olması..
Birde gözlerimizin aynı renk olması :o)

İkimizde duygusalız,cabuk ağlayabılıyoruz,vefalıyız,aile ortamında zaman gecırmeyı sevıyoruz,dışarda yemek yemeyı sevıyoruz.alkisalkisalkis

ikimizde;
galatasaraylıyız :hooray:
ev kuşuyuzz kaydirigubbakcemile3
isimlerimiz çok ama çok benzerrr (abba & abbas gibi dusunun) :asigim:
pcde oyun manyağıyız kaydirigubbakcemile2
asabiyizzz kötükedihüso
sırıığız :lepi:
titizizz :1rolleyes:
vişve & limon aromalı dondurma seviyoruzz :icecream:

yanlis görmediniz bu konuyuda özellikle bu bölüme actim.
Cok elestirdik :oklava: yerden yere vurduk kafamçokkarıştı
hadi birazda bizimle ortak olan yönlerini paylasalim :1hug:

Biz beraber arabayla gezmesini ve en sevdigimiz müzikleri arabayla giderken dinlemeyi seviyoruz.(devami gelir)

aşkımız:asigim:

ikimiz de sinirliyiz
ikimiz de evciliz
ikimiz de heyecanı severiz kaydirigubbakcemile3

ikimizde inatçiyız keşkee bu olmasaydııı :1no2:
huzuru ve sakinliği seviyoruz
rahatlığı seviyoruz
yeşili seviyoruz orman piknik falan
kurtlar vadisini seviyoruz kaydirigubbakcemile3
sevgimiz ilgimiz aynı oranda
kısacası biz birbirimze çok uyuyoruz :nazar:

Back