Erkek 20 yaş büyükse

sizin aklınız havalardaymış, eşiniz bencillik etmiş de anneniz, babanız nasıl izin vermiş onu anlayamadım. çocuğunuz yoksa bu hataya bir son verin derim

Su yasima kadar gordugim birsey var
hickimse parasi icin evlendim demez
ok cok asik oldun evlendin
ee peki sıkıntı ne
Yasli adamlarla evlenen kadinlar olarak dernek mi kurucaksiniz olay ne
Yok sana ve senin gibilere kalıplaşmış düşüncelerinden kurtulmak icin seminer verebilirm hayatta daha mutlu olursun etrafındaki insanların daha iyi analiz edersin on yargı ve suçlama bu kadar kendinden düşüncelerinden emin bir şekilde konusuyorsun ben yazdiklarini okurken sadece gülüyorum amacin incitmek ve aşağlamaksa bunu basaramiyorsun canım bence biraz kitap oku her konuda ve şunu da unutma birazda inancim varsa kinadgn şeyi yaşamadan ölmezsin

Babamla aramda 21 yaş var, doğal olarak benden 20 yaş büyük birine amca derim. Yanımda olsa baba kız sanarlar. Birde bunun 10 sene sonrası var, ailen nasıl izin verdi benim ablamda istemişti birini 10 yaş olduğu halde babam olmaz diye tutturdu ablamda evlenmedi ki iyi ki evlenmemiş. Eşinizin keyfi yerinde tabii bulmuş çıtır hatunu kızı yaşında olması önemlimi. Sizin aranızdaki sorunlar yıllar geçtikçe artacak 5 değil 10 değil 20 yaş bildiğin kuşak çatışması.
Bir şey soracağım yalnış anlamayın beni ailenizde sorunlar var mı anne ve babanız ayrımı babanıza aranızda sorunlar oldu mu bu tarz evlilikleri tercih edenlerde genelde baba-kız ilişkisinin olmamasından kaynaklanıyormuş

10 yaş neyse de 20 yaş çok aşırı baban yaşında

mesela annem 72 doğumlu ben 90,kardeşimde 91

hemen hemen seninle eşinin arasındaki yaş farkından ,daha az annemle aramızdaki yaş farkı

benim babam 10 yaşa bile izin vermemiştii

yaş farkıyla ne yazıkki kısa vadeli mutluluk yaşanır,eğer beklentileriniz gençlerden beklenenlerse.sizin de ona uyum sağlamanız gerekiyor

Yok sana ve senin gibilere kalıplaşmış düşüncelerinden kurtulmak icin seminer verebilirm hayatta daha mutlu olursun etrafındaki insanların daha iyi analiz edersin on yargı ve suçlama bu kadar kendinden düşüncelerinden emin bir şekilde konusuyorsun ben yazdiklarini okurken sadece gülüyorum amacin incitmek ve aşağlamaksa bunu basaramiyorsun canım bence biraz kitap oku her konuda ve şunu da unutma birazda inancim varsa kinadgn şeyi yaşamadan ölmezsin
O zaman daha üzücü adam hem zugurt hemde buyuk
allah kolaylik versin..

yok yapmıyorum, aile kavramına cok değer veririm ama bu iş olacak gibi değil. ilerde cocugu olmadan bu hataya son vermeli diye düşünüyorum :KK43:

Böyle bir seyi neden yapsin ki? Bosanmak kolay bir sey mi?
Mutlu mesut hayatini devam ettirmeye baksin.
Hem ulkemizde "dulmuş bu!!" diye igrenc bir kavram var. Bu damgayi yemesi hoş mu?
Allah Allah...
Ayrica cocugu da varmış.

zerrin mutlu mu ne bi üye vardı çıkıntı çıkıntı yorumları vardı ondan mı bahsediyosunuz :)

zerrin kim?

ben bu üye de dahil şu anda başka bir konuyu mahvetmekte olan bir kaç üye konuma gelir de yazar sinirlerime hakim olamam diye konu açmıyorum,yeminle :KK53:
Zerrinsaklı, asumaral,çiğdemlik.... Çok karakterli arkadaş, uzak durmakta fayda var. Yönetime de bildirdim ama tınlamadılar.

Böyle bir seyi neden yapsin ki? Bosanmak kolay bir sey mi?
Mutlu mesut hayatini devam ettirmeye baksin.
Hem ulkemizde "dulmuş bu!!" diye igrenc bir kavram var. Bu damgayi yemesi hoş mu?
Allah Allah...
Ayrica cocugu da varmış.
boşanmak berbat bir sey, çocukla boşanmak bin beter bir sey
dul damgası yemek hiç hoş olur mu?
ama çocuk yapsa da (belki düzelir diye yapanlar var) bu işin sonu kötü gorundu gözüme, o yüzden yavrucağa kıyamadım da söyledim, cocugunuz olduktan sonra dul damgası da boşanmış olmak da devede kulak kalıyor
ama maalesef çocuk varmış bu durumda akan sular duruyor...

Back
X