- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi zeynepelam
Buarada kızlar su forumdada bı zengın adamla evlenen yok aman tanrım resmen pacozları bulmusuz hepımız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sana ve senin gibilere kalıplaşmış düşüncelerinden kurtulmak icin seminer verebilirm hayatta daha mutlu olursun etrafındaki insanların daha iyi analiz edersin on yargı ve suçlama bu kadar kendinden düşüncelerinden emin bir şekilde konusuyorsun ben yazdiklarini okurken sadece gülüyorum amacin incitmek ve aşağlamaksa bunu basaramiyorsun canım bence biraz kitap oku her konuda ve şunu da unutma birazda inancim varsa kinadgn şeyi yaşamadan ölmezsinSu yasima kadar gordugim birsey var
hickimse parasi icin evlendim demez
ok cok asik oldun evlendin
ee peki sıkıntı ne
Yasli adamlarla evlenen kadinlar olarak dernek mi kurucaksiniz olay ne
sizin aklınız havalardaymış, eşiniz bencillik etmiş de anneniz, babanız nasıl izin vermiş onu anlayamadım. çocuğunuz yoksa bu hataya bir son verin derim
Buarada kızlar su forumdada bı zengın adamla evlenen yok aman tanrım resmen pacozları bulmusuz hepımız![]()
He ya bir kalantor bulamadık, tüüü bize.Buarada kızlar su forumdada bı zengın adamla evlenen yok aman tanrım resmen pacozları bulmusuz hepımız![]()
10 yaş neyse de 20 yaş çok aşırı baban yaşında
mesela annem 72 doğumlu ben 90,kardeşimde 91
hemen hemen seninle eşinin arasındaki yaş farkından ,daha az annemle aramızdaki yaş farkı
O zaman daha üzücü adam hem zugurt hemde buyukYok sana ve senin gibilere kalıplaşmış düşüncelerinden kurtulmak icin seminer verebilirm hayatta daha mutlu olursun etrafındaki insanların daha iyi analiz edersin on yargı ve suçlama bu kadar kendinden düşüncelerinden emin bir şekilde konusuyorsun ben yazdiklarini okurken sadece gülüyorum amacin incitmek ve aşağlamaksa bunu basaramiyorsun canım bence biraz kitap oku her konuda ve şunu da unutma birazda inancim varsa kinadgn şeyi yaşamadan ölmezsin
yok yapmıyorum, aile kavramına cok değer veririm ama bu iş olacak gibi değil. ilerde cocugu olmadan bu hataya son vermeli diye düşünüyorumSaka yapiyor olmalisiniz herhalde?![]()
O zaman daha üzücü adam hem zugurt hemde buyuk
allah kolaylik versin..
yok yapmıyorum, aile kavramına cok değer veririm ama bu iş olacak gibi değil. ilerde cocugu olmadan bu hataya son vermeli diye düşünüyorum![]()
Ya cidden sen zerrinsin degil mi? Kendini bari bu kadar belli etme.
Maddi sıkıntlari üzücü bir unsur olarak görmüyorum. Fakat anladigim kadari ile sen hayatindaki herkeae bir para değeri bicen birisin simdi ben sana üzüldümO zaman daha üzücü adam hem zugurt hemde buyuk
allah kolaylik versin..
Zerrin kim beYa cidden sen zerrinsin degil mi? Kendini bari bu kadar belli etme.
Evet onemli benim icinMaddi sıkıntlari üzücü bir unsur olarak görmüyorum. Fakat anladigim kadari ile sen hayatindaki herkeae bir para değeri bicen birisin simdi ben sana üzüldüm
Zerrinsaklı, asumaral,çiğdemlik.... Çok karakterli arkadaş, uzak durmakta fayda var. Yönetime de bildirdim ama tınlamadılar.zerrin kim?
ben bu üye de dahil şu anda başka bir konuyu mahvetmekte olan bir kaç üye konuma gelir de yazar sinirlerime hakim olamam diye konu açmıyorum,yeminle![]()
boşanmak berbat bir sey, çocukla boşanmak bin beter bir seyBöyle bir seyi neden yapsin ki? Bosanmak kolay bir sey mi?
Mutlu mesut hayatini devam ettirmeye baksin.
Hem ulkemizde "dulmuş bu!!" diye igrenc bir kavram var. Bu damgayi yemesi hoş mu?
Allah Allah...
Ayrica cocugu da varmış.