- Konu Sahibi Munevvergul
rınıEvet kesinlikle oyle. Esimi iki aydir hic gormedim. Hic konusmadim. Zaten en buyuk suc onlarin. Peslerine dusup yalvarip yakarip evlenmeye ikna ettikleri kizlari neden boyle yuzustu birakiyorlar anlamiyorumgerci simdi ona ne gazlar veriliyordur biz sana buluruz bilmem ne gibisinden. Allah islah etsin ne diyeyim
![]()
Demek kotu k.v.den oturu boşananlar kervanına sen de katıldın arkadaşım, bılmıyorum konumu okudun mu ama ben de buyuk oranda aynı sebepten boşanıyorum arkadaşım ben yaklaşık 3.5 aydır ayrıyım....benımkı çok kurnaz yalnız; en son aşamada aılesını (herhalde yıpramasınlar dıye) hep konu dışı tutmaya çalışıyor; ana sebep bu old. halde sankı başka sebeplerden bu kararı alıyor numarasına yatıyor...devamında bır de aldatıyorsa o kadarını bılemıyorum artık ama bana böyle bır sey de var gıbı geliyor..hala ıyı 1 av. arıyorum, bulamadım...Allah inş. ömür boyu ve ote tarafta onların da yuzunu guldurmesın; başkalarının mutsuzluğundan mutlu oluyorlar, kart oğullarının da turşusunu kursunlar...
Son düzenleme: