- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Munevvergul
ben birşeyi hiç anlayamıyorum.. burada gayet güzel şikayet ediliyor da, bebek topiclerinde her 3 konudan 2si "bebeğimi babasından, babaannesinden, anneannesinden v.s. bile kıskanıyorum" diyenlerle dolu.. ee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. ve dikkat ediyorum böyle söyleyenler özellikle erkek çocuk anneleri.. hatta bir konu vardı çocuğundan 1 gece ayrı kalacağı için ağlamıştı konu sahibi.. işte şikayet edilen k.valideler de şimdiki annelerin 20-25 sene önceki halleri.. karbon kopyaları..
bizim millet olarak sorunumuz çocukları yetiştirmek de değil.. kendi yetiştirilmemizde.. biz evlatlarına bağlı değil, bağımlı anneleriz.. alın işte siz kendi k.validenizden dert yanıyorsunuz, 20 sene sonra da gelinleriniz sizden dert yanacak.. kısır döngü mü denir, men dakka dukka mı denir bilemedim..
bizim millet olarak sorunumuz çocukları yetiştirmek de değil.. kendi yetiştirilmemizde.. biz evlatlarına bağlı değil, bağımlı anneleriz.. alın işte siz kendi k.validenizden dert yanıyorsunuz, 20 sene sonra da gelinleriniz sizden dert yanacak.. kısır döngü mü denir, men dakka dukka mı denir bilemedim..