- Konu Sahibi Munevvergul
Ben de oğlumun bana yakın oturmasını isterim bunda ne sakınca var ki ?
Düşünüyorum elim de değil uykusuz kaldığım geceler hasta olduğun da temizlediğim kusmuklar ve allah izin verirse yapacağım fedakarlıklar , hiç mi söz hakkım olmayacak benim .
Elbette mutsuz olmasını istemem ama kayınvalide olduğum da konuşmayacak mıyım hiç ?
İnan ben burda konuları okuduğum da gelinlerin neye bozulduklarını gördükçe psikolojim bozuluyor .
İkinci çocuğu istememe rağmen yapmıyorum varımı yoğumu oğluma vermeyi düşünüyorum .
Demesinler yeter ki hiç mi birikim yapmamış düşünmemiş oğlunu diye ( Orta da olmayan gelinimden korkuyorum )Ve yine biliyorum ki ne kadar iyi niyetli olsam da yanlış anlaşılmalar olacak.
Belki susmam bile fesatlık olarak algılanacak .
Gelin olarakta hiç bir zaman mükemmel olmadım kayınvalidem de mükemmel bir kayınvalide olmadı , yeri geldi ben alttan aldım yeri geldi o aldı tıngır mıngır gidiyoruz şimdilik.Gerçi oda ortanca oğluna düşkün eltim çekecek gibi geliyor
Sizin bu yaptıklarınızı her anne yapiyo gelininiz olucak kızın annesi de yapmıştır e onunda kızını yakınında isteme hakkı var o zaman. Hatta ve hatta bende kardeşimin cok kez kusmugunu temizlemiş basında beklemesimdir hastalandığı zaman. Annem çalıştığı icin kendimi hep kardeşimi korumak zorunda hissettim çocukluğumuz boyunca. O zaman benimde kardeşimi yanımda isteme hakkım var. İnsan cocuğu icin boyle seyler yapar cok normal ama karşılık beklerse problemler cikiyo cunku gelinlerde bi anne evladı onlarda türlü fedakarlıklarla büyüyorlar bi tek ogluslar degil. Ayrıca yeni evlenen bi çiftin kendi istedikleri muhitte oturmaya hakları yok mu? Şahsen ben bize boyle bi müdahelede bulunulsa kayınvalideme sınır olurum bos yere kotu olmaya gerek var mı? Hem yakın olucaksiniz da nolucak sabah aksam beraber mı olmak istiyosunuz? Ben şahsen kayınvalidemle aynı apartmanda olsam gündüz sevişmek istemem zirt birt biri gelir kapıyı çalar diye. Neden insan, cocuğunun ve eşinin bu tür haklarını ellerinden almak ister anlamıyorum