- Konu Sahibi Munevvergul
evlenecek olan erkekler iyice arastirilsin;ana uydusu beyinsizlere evlenme izni cikmasin!!! aslinda en guzeli;ana kuzularinin analari ile gobek bagini kesmesinler mumkunse.ana-ogul bitisik yasasinlar.
katılıyorum..neden şunu anlamıyorlar?sen elin kızını mutsuz etmek için mi aldın anasının evinden?senin elin kızını yerden yere vurmaya hor görmeye anana ezdirmeye hatta ananla beraber ezmeye hakkın yok..çünkü sen nasıl bi ananın evladıysan o da bi ananın evladı kuzusu!..senin ana kuzuluğuna gelince kuzusun anladık karşındaki kadın ne anasıyla beraber köpek mi?bizi de ana doğurdu..o zaman evliliklerde kimse karısını yada kocasını tutmasın herkes anasını babasını tutsun o zaman eşliğin anlamı nerde?
hayatta her sevginin yeri farklıdır..anayı ayrı seviceksin,senle ömür geçirmeye yemin eden eşi ayrı,evladı ayrı sevicen!!sen anan için karını da dolasıyla da minicik evladını da üzersen olmaz..denge kayar..yeri gelicek karına dur diyceksin (karın haksızsa) yeri gelicek annene anne dur diyceksin (annen haksızsa)..ama benim kocam gibi ben anneme bişey diyemem üzülür dersen buna karşı karını ve ailesini defalarca ağlatırsan seni ve aileni ne Allah affeder ne evli dahi olsan o eş ve ailesi..o kadar değerin olur..ektiğini biçersin..