Erkek ailesi için ileri yönelik maddi güç müdür ?

Ama tabi ki ihtiyaç halinde hastalık vs

Evlenirken yardım etmedi ama kendileri sürekli yardım istiyor demişsiniz ailesi bu siz ne kadar karışırsanız kötü olursunuz farklı yollardan bunu engellemeniz lazım
Bir de çalışmayan kadınların çalışan kocalarının maaşları hakkında çok yorumda bulunması itici birşey, hadi birinizin parası krediye gider diğeri ile de ev geçirdirirsiniz söylenmeye hakkınız var gibi o zaman.
Bu Arada çalışsanız köpek gibi çalışıyorum bir de bunlara para mı yetiştiricem diye söylenmediğiniz için çalışmadığınızı varsaydım.

Ama tabi ki ihtiyaç halinde hastalık vs
Karnımda 4 aylık ölü bebekle kürtaj saati gelene kadar işe gidip çalışmış insanım
3 yıl sabah 8 den saat ona kadar eşşek gibi çalışmış insanım
O yüzden böyle bilip bilmden densiz yorum yapan insanlara karşı da belirsizim

Ben evlenmişim bana bir çeyrek altın takmamış aile
Eşim 4 yaşında öksüz kalıp orda burda hala amca kapısında büyürken babası üvey anneyle uludağ kayak yapma peşindeykrn
Eve iki emekli maaş
İki dükkan ve taksi parası girirken ben kimi bakmak zorundayım ?

Aynen kocamı tırtıklıyorum e kime ne

Yok açık olarak eşime de bu durumu hiç yormadım açmadım
Baktım ki ihtiyaç dahilinde olan şeylerden kısmak istedi ailen den kıs dedim
Zamanında benimde bir araya gelip destek olduğum para puldan kimsenin zevki sefasına para verecek degılım

O zaman diger tirtiklayanlara da bozulmaman lazim
Maşallah maaş değil horhor çeşmesi mübarek.
15 yaşında evlendiğin için herhangi bir eğitimin olmadığın aşikar,konularında bir tane bile çalışma ibaresi yok .
Kocam bana verir ben yastık altı yaparım demissin hatta
Her neyse takılma bu kadar alan razı veren razı .
Hadi iyi geceler ...

Yok karışmıyorum
Susma evresindeyim
Onun yerine evimin ihtşyaçlarını alıyorum
İstesede veremıyor artık
Ama ilesi sğrekli isteme egılımınde
Aynı bizimkileri anlatmissiniz. İhtiyaç olanı almaya çalışıyor um bnde para onlara gitmesin diye. Gizli saklı yine veriyor. Çünkü biktirana kadar ararlar yapışırlar. Onlara vericegim parayı neden gelecek için biriktirmiyeyim ki. Hiç yanliz degilsin

Tün erken evlilik yapan kadınlar sizin gözünüzde eğitimini tamamlamamış cahil cühela bir baltaya bile sap olamayacak tipler mi ?

Neyseki kafama okuyamazsın diye vuran bir kocam olmadı ilereyebildiğim kadar ilerledim
O yüzden çeşmemin altından çekilinden akarken doldurayım
Hadi güle güle

Valla ev paramı bozdurup amrliyat için vermiş insanım
İçinde kendime ait 20 bin küsür para vardı
Hastalık diye düşünmedim verdik
Fakat tekrar bozulan ev paramdan ev için para biriktirmeye başladım sonunda aldık
Ama hala yok telegonum eski model yok şu bu diye para istemeler devam ediyor
Beni turtıklamacı olan görenler var
Okey oğlunun parasını harcasınlar e haliylede benim 20 bin küsğr paramı geri ödesinler o zaman

Ataerkil toplumda yaşadığımız için .
Erkek Bittiği yerde kız Gittiği yerde sözü onun için söylenmiş .

Vermesin eşinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…