- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Oğlunu özlemişte gelmişNiye sizde kalıyor.
Bu kadar konuşma cesaretini özgüvenini kimden alıyor.
Yani mesafe yok gibi aranızda.
Allah kolaylık verisn işiniz zor.
Çoğuna he deyip geçemiyorumCok uç bisey goremedim cogu klasik kaynana davranislari, ben genelde peki peki, he he diyip guluyorum boyle sozlerine :)
Evet eşimide kendine bağımlı yetiştirmiş lokmasına bile karışır kadınBöyle anneler yüzünden eşini öldürmeyi kendinde hak gören erkekler çoğalıyor maalesef. Onun zihniyeti değişmez bosuna kendinizi yormayın.
Canım yaptım zaten ağlamaklı beni evinde istemiyor musun diyor üstelik eşim ne beni tastikliyor ne onu o sustukça kaynanam konuşuyorCocuguna istedigin ismi koy.
Fazla muhatap olma
Oğlunu özlemişte gelmiş
Sorun eşim zaten adamın ağzı bağlanıyor sanki
Oğlundan alıyor bu cesareti bir de ona ayrı canım sıkılıyor zateb
Onlar varken eşimle iletişim kyramıyorum adam hipnoz olmuş gibi hiç bir şekilde ne bana ne annesine bişey demiyor sessiz kalıyor sadeceTek çözüm eşiniz.
İvedilikle alın karşınıza konuşun.
Bir silkelenip kendine gelsin.
Tabiki anadır atadır baş tacıdır.
Amma bu demek değilki gelinin üstünde hakimiyet kursun incitsin yaptırım uygulatsın.
Evet eşimide kendine bağımlı yetiştirmiş lokmasına bile karışır kadın
Ah değil tabi canım ben nişanlıyken eşim hiç böyle değildi insan evlenmedikçe tanıyamıyorPek sağlıklı bir iliski değil aralarında bağımlılık varsa. İnşallah zamanla düzelir diyeceğim de baya bir zorlanırsınız.
Neden yatak odası ne güne duruyor.Onlar varken eşimle iletişim kyramıyorum adam hipnoz olmuş gibi hiç bir şekilde ne bana ne annesine bişey demiyor sessiz kalıyor sadece
Eskiden onların yanında annesinin dediklerini yapardı belki hamileyim diye susuyordur bilmiyorum
Ha duvar ha eşim :) ne diyim kadına diyorNeden yatak odası ne güne duruyor.
EN AZINDAN orada yatağa girince teksiniz.
Konuşun hanımefendi nedir yani bu böyle.
Önceden annesiniz dediklerini yapardı gene yapsın annesi neticede ama karısınıda incitmemesini öğrenecek.
Ha duvar ha eşim :) ne diyim kadına diyor
Umarım ya ama ben delirince eşimle kavga ediyorum çünkü güzellikle hallolmuyor bi de bunu deneyimYa ANNECİ'ĞİM diye başlasın.
Arkası gelir :) TABİKİ KIRMADAN incitmeden oda bir ANNE NETİCEDE.
Valla zor ya Alalh yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?