- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Yok annecim olur mu niye seni evimde istemeyeyim başımın üstünde yerin var demeni bekliyordur. O yüzden sürekli beni istemiyor musun diye sorup duruyor...Canım yaptım zaten ağlamaklı beni evinde istemiyor musun diyor üstelik eşim ne beni tastikliyor ne onu o sustukça kaynanam konuşuyor
Oğlunu özlemişte gelmiş
Sorun eşim zaten adamın ağzı bağlanıyor sanki
Oğlundan alıyor bu cesareti bir de ona ayrı canım sıkılıyor zateb
Evet canım iş erkekte bitiyor biz kendimizi yırtsakta pek bi işe yaramıyorBenim annem harika bir kaynana , iki abim var , annecağızımın sesi soluğu çıkmaz , lafa söze karışmaz.Eşimin annesi de iyi kalpli ama çok boş boş konuşur , ben aldırmam , eşim kendi dayanamaz cevap verir susturur.Ama erkek karıştırmasına izin verse her erkek annesi karışır emin olun.En iyi anne bile karışmak istiyor , çocukların izin vermemesi gerek.
Öldürsün der çok pişkin çünküAyrica kadin cinayetini normal goren kaynana yarin bi gun bir sey olsa Allah korusun da ogluna öldur karini diyecek heralde. Sen de deseydin sen kptu bir sey yapsan kp de seni mi öldursun yani diye. Cok bilmisler ya...
Öldürsün der çok pişkin çünkü
Kadın insanı hasta eder sanki zafer kazanıyor bana zıtlaştıkça nasıl bir beyin yapısı çözemedim ben vallaSen de keske de o zaman tovbe tovbe.
Zorla insani sinirlendiriyorlar.
Kadın insanı hasta eder sanki zafer kazanıyor bana zıtlaştıkça nasıl bir beyin yapısı çözemedim ben valla
Kaynanam geleli bize iki hafta oldu arkadaşlar
Hamileyim kadın beni çok yoruyor beynen yani diyorum böyle bir erkek annesi olacağıma Rabbim bana hep kız çocuğu versin
Bir de görümcem var ama kaynanam için eşim kutsal bir varlık hep mükemmel olan o el kızları ise cadı yani kadını kırmayım diye ben deliriyorum çünkü ağiz dalaşına giriyoruz sonra beni evinde istemiyormusun diye triplere giriyor afedersiniz eşim herkesin içinde pislese aa ne güzel b.kun var oğlum dicek kapasitede
Doğmamış çocuğa isim bulma telaşında kendi ismini ve kayınbabamın ismi var bir de ikinci ismide kendisi koyuyor mecbursunuz bi de diyor gülerek Allahım bu nasıl bir zihniyet ya istemiyorum dedikçe şu olacak diyor ismi bi de inş kız olmaz diyor utanmadan bende inş kız olur dedim Allah akıl fikir versin ne denir ki
Geçen ümraniyede bir kadın cinayeti oldu görüntüleri izleyince üzüldüm kaynanamda vardı ben bayaği sinirlendim
Ee diyor kadın bi halt etmiştir ondan böyle olmuştur diyor
O zaman anne erkekte bir halt yeyince kadın da ona bu şekilde yapsın
Yok hayır kadın iki lafından birini eksik edecek diyor
Bir kadın bunu diyorsa vay halimize dedim
Şok oldum bu nasıl zihniyet ya
Eşimin babanesi ve dedesi kayınbabam küçükken ölmüş
Oh diyor iyiki kaynanam kayınbabam yok
Ama bizde her halta karışmaya çalışıyor ben engelledikçe beni istemiyor musun diyor
Kadın beni ciddi ciddi delirtti resmen pskolojik baskı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?