Erkek Anneleri Hepsi mi Aynı

Canım yaptım zaten ağlamaklı beni evinde istemiyor musun diyor üstelik eşim ne beni tastikliyor ne onu o sustukça kaynanam konuşuyor
Yok annecim olur mu niye seni evimde istemeyeyim başımın üstünde yerin var demeni bekliyordur. O yüzden sürekli beni istemiyor musun diye sorup duruyor...

Zamanla kulak kapatmayı ve anlamsız bir vızıltı halinde duymayı öğreneceksiniz. Başka türlü hep kendinize zarar

Kaynanalarla bitse iyi kayınbabanneler de böyle Bir insan cahil oldu mu,geri kafalı oldu mu böyle şeyler çok duyarız daha.Güya laf gönderiyor,birşey yapmıştır da ondandır diye...Kendi kızlarına da derler mi böyle acaba.

Benim annem harika bir kaynana , iki abim var , annecağızımın sesi soluğu çıkmaz , lafa söze karışmaz.Eşimin annesi de iyi kalpli ama çok boş boş konuşur , ben aldırmam , eşim kendi dayanamaz cevap verir susturur.Ama erkek karıştırmasına izin verse her erkek annesi karışır emin olun.En iyi anne bile karışmak istiyor , çocukların izin vermemesi gerek.

Böyle düşünen o kadar çok kadın var ki benim eşimin ailesi de bu zihniyette .. Genelde doğu taraflarında gördüm bunu .. Hepsi değil tabi ama çoğu kendini değersiz buluyor ...

Bazi arkadaslar mesafeli ol demis istedigin kadar ol karsidaki yuzsuzse yapacak bir sey olmuyor. Misal benim kv emrivaki yapar surekli habersiz baska sehirden cikip annesiyle pazar sabahin korunde geldigi bile oldu. Evde de her yeri karistirir eder su nerde bile demez. Onun gozunde oglunun evi ya tek oglu yasiyor cunku.

Ayrica kadin cinayetini normal goren kaynana yarin bi gun bir sey olsa Allah korusun da ogluna öldur karini diyecek heralde. Sen de deseydin sen kptu bir sey yapsan kp de seni mi öldursun yani diye. Cok bilmisler ya...

Evet canım iş erkekte bitiyor biz kendimizi yırtsakta pek bi işe yaramıyor

iyiki kaynanam yok dediğinde neden öyle diyorsun sen de kayınvalidesin birisi senin için iyi ki yok dese üzülmez misin de lafı yapıştır.
benim kayınvalidem de çok kötü yaa herşeye karışıyo bıktım.

Benimde oglum var gelinim bana iyi olursa bende iyi olurum onyargili davranmam kendi kv gibi..
Cogunlugu ben cektim simdi sira bende gozuyle bakior veya kendi kizi cekiosa el kizida ceksin istior oglunun bi baska kadini sevmesine onun sozunu dinlemesine tahammul edemiolar duskunsen oglunu evlendirmeyeceksin arkadas oturttur dur kucaginda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…