ben ilkokula gidiyordum 5.sınıfa sanırım..
annem odamızın dağınıklığından çok şikayetçiydi.yetiştiremiyorum artık diye kızıyordu bize.
bir cumartesi günüydü toplayın odanızı kıızm,kirlilerinizi de banyoya atın yıkıcam dedi..biz tamam dedik..
aradan 1 saat geçti bizde hala tık yok..annem gene söyledi..hala tık yok..
bir hışımla odamıza girdi tüm odadaki dağınıklığı alıp camdan aşağı fırlattı..:1shok:
önlüklerimiz,çoraplarımız,tüm kıyafetlerimiz aşağıda..
aşağı utanarak indik aldık..tüm mahalle bize bakıyordu..
o günden sonra daha hiç dağınık bırakamadık odamızı..
acaba olay eşdemi bitiyor.annem , aynen ağabeyime öyle davranırdı..... ama bir gün ağabeyim evlendi.. onlara gittiğimde,şoku yaşadım:1shok:... ay karıcığım sen elektrik süpürgesiyle süpürme ben alayım bakıyorum ağabeyim, salonu süpürüyor. bir bakıyorum çaylar konmuş. ekmekler kızartılıyor. en şoka girdiğim, ağabeyimin, mmutfak masasında kabak dolması için ,o kabakları oyması oldu.kafamçokkarıştı....evde nerede. bunu yapmak.. çayını bile annem koyardı.........
haa bu konuda çok şanslıyım sanırsam
kaynoşu tebrik ediyorum valla hayatı boyunca hiç çalışmamış bir ev kadını olmasına rağmen
bekarken bir kere bile aşkımın odasında görmedim
çamaşırları yıkar ütüler yatağının üstüne bırakırdı bizimki dolabına yerleştirirdi
kirlilerini kendi toplar banyoya götürürdü
nerde kaldı dolap yada yatak toplasın
eve temizlikçi geldiğinde genelde bizimki uyuyo olduğu ve kadın odaya giremediği için kendi odasının camını bile kendi silerdi :roflol: tozunu alır yerlerinide silerdi
asla yediği tabağı masada bırakmaz götürüp suya tutar musluğun içinde bırakırdı şimdi makinaya bile koyuyo ve ben bu düzeni hiç bozmadım
hala kendi işini kendisi yapar tek bir farkla artık
ütüsününde kendi yapıyo :roflol:
kaynoşu tebrik ediyorum valla hayatı boyunca hiç çalışmamış bir ev kadını olmasına rağmen
çamaşırları yıkar ütüler yatağının üstüne bırakırdı bizimki dolabına yerleştirirdi
eve temizlikçi geldiğinde genelde bizimki uyuyo olduğu ve kadın odaya giremediği için kendi odasının camını bile kendi silerdi :roflol: tozunu alır yerlerinide silerdi
asla yediği tabağı masada bırakmaz götürüp suya tutar musluğun içinde bırakırdı şimdi makinaya bile koyuyo ve ben bu düzeni hiç bozmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?