yemek yaptıgını söylemeyi unuttun
onuru bi doldurup salayım üstüne de gör gününü
ailein yüz karası yüklenme o kadar herife :mymeka:
kör topal derken zamanla zaten düzgün iş yapabilmeyi becerirler bi şekilde pimpirdikçe ve çemkirdikçe bazısınada ters etki oluyor gibi...
e sen oyle yetistirirsin cocugunu istedigin gibi...baskalarini elestirince degismez ki onlar
efendim???
benneyaptımkisengözlerimebaksanab
katılıyorum...
müdahale etmemek lazım...yoksa hepten çekerler ellerini ayaklarını...
haftasonu sabah kahvaltılarını genelde ben hazırlarım masayı ütülü toplar...ilk gün bir baktım amaaannn buzdolabına masadan kaldırıp kaldırıp yerleştirmiş...dolayısıyla dolabın raflarında ekmek kırıntısından tut da bala kadar herşey var...tam böyle de yapılmaz ki diye kendisine uçmaya giderken dur dedim betiş...sakin...ikinci kez toplarken sen bir sigara yak kocam yanımda otur ben toplarım dedim...her bir tabağın altını sildim yerleştirdim dolaba...bir yandan da fonda bunları masadan aldığın gibi koyarsan bir de buzdolabı temizlemekle uğraşacaksın ya off o daha zor iş betiş diye konuşuyorum kendi kendime...
ertesi hafta tüm tabakların altı silinerek yerleşti buzdolabınma ve hala öyle...
:lepi::lepi::lepi::lepi:
:1shok::1shok::1shok::1shok:
allam yarabbim ütülünün yerinde olsam sana bir ton sopa atardım ben..:smiley-cool:
e sen oyle yetistirirsin cocugunu istedigin gibi...baskalarini elestirince degismez ki onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?