• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadanzn en yakn arkadalaryla ne kadar samimisiniz?

valla canım benimkisi öyle şeyleri sevmez bi arkdaşı var ona sadece güvenirim der ve o beni ayrıntısıyla biliormuş ama slm sölese bile kesin leynn dioo:)

bana göre mesafeli olunmalı her iki yakın arkadaşlada ne sevgilin senin kız arkadaşlarınla aşırı muhabbet edicek ne de sen onunkilerle..benim erk. arkadaşım ilişkimizin başlarında konuşmama bişi demiodu sadece msn den arada konuşuoduk şimdi onuda yasakladı kesinlikle istemiyo..senin ne ortak yönün olur onlarla konuşma dio sil dio bencede haklı erkek arkadaşım dışından bi erkekle konuşup ne yapıcamki fisfisfis gereksiz

ya ben hiç birini sevmiyorum yeri geldiği zaman mecburen konuşurum rahat bıraksınlar eşimi burdan sesleniyorum uzak dur eşimden murat ve orhan oh be rahatladım:enbuyukkk:

bende samimi değilimdir sadece kuzeniyle biraz daha yakınımdır..sevmediğim birkaç arkadaşı var onlarla sadece meraba şeklinde ama ona konuşmada diyemem

Ben acikcasi sevgilimin arkadaslariyla kanka olmaya filan karsiyim.. ben anlastigim kisilerle samimi olabilirim ancak bunu o istiyo diye asla yapmam, izin istemem kafama gore anlastigim kisiyle arkadas olurum zaten bu bir.. ikinciside bu kanka olayina hep kil olmusumdur. Zaten insanlara kolay guvenen bi insan degilim, kolaycada dost olamam. Ben benim samimi arkadaslarimla samimi olmasini istemem acikcasi, durduk yere boyle bisey olamaz.. bunun icin senelerini vermen dahi gerekebilir. Baliklama atlanmaz yani..

bilmem anlatabildimmi =)

eşimin cocukluk arkadasları var gorusurz hatta online olan bi sitede okey filanda oynarız .aramızdakı dialogun ilk hitap cumlesı yenge veya abidir (benden buyuk oldukları için) mesafe vardır. herkes yerını bılmeli die dusunuyorum acıkcası

iş yerınden olan arkadaslarıylada konusuyorz gereklı olunca..mesela eşimin tlfnu kapalı veya o anda ihtiyacsa aradım halde duymuyorsa ,arkadaslarından birine msj cekıyorum -slm ben x yengen işte y ye ulasamıyorum soylermısın teline baksın gibi.
yani mesafeliyimdir öyle laubali seylerı sevmem zaten.
eşimin kız arkadaslarına gelınce sadece bi tanesine çok guvenıyorum ve çok iyi anlaşırız abla kardes giib(benden buyuk)
diğerleriyle temkımlıyımdır esımde bunun farkında zaten ona gore davranıyor

benım kız arkadaslarımı pek sevmez ,mecbur kalrsa konusur.. erkek arkadaslarımıda sevmıo nedense :S öle işte..

ama hiç bi zaman demedi işte aynı katta oturalım soyle olsun boyle olsun..yok benı arkadaslarımla kabul et gibi laflar..
dese kapı orda derdım.. bılmıyorum sızınkısı baya abartmıs olayı..

merhaba kızlar...sorum açık ve net olacak..yardımınıza ihtiyacım var...
sevgiliniz/eşiniz' in en yakın dost/kanki/kader arkadaşları ile ne kadar samimi olabilirsiniz yada normal olunması gereken samimiyet ne olmalı aynı durumun bide tersi....
sevgilinizin/eşinizin en yakın kız arkadaşlarınızla ne derece samimi olması gerekir..aradaki mesafe ve sınırın ölçüsü ne olmalıdır..

soru 1)sevgiliniz sizinle ciddi düşünüyor..ve çocukluk arkadaşları ile ayrılmaz 3 lü olmuşlar..yedikleri içtikleri aynı...herşeyi 3 ü beraber yaşamış bir çok anı..bir çok olay...hatta evliliklerini bile aynı gün olmasını istiyorlar hatta aynı binada 3 katlı olarak beraber oturmak...
sevgiliniz diyor ki beni arkadaşlarımla kabul et....
ve onun en yakın arkadaşı ile konuşup sohbet ediyorsunuz...
bu ne kadar normal sizce...
ya da sevgiliniz sizin en yakınkız arkadaşınızla açıp konuşuyor gırgır muhabbet...
bu ne kadar normal....
böyle bir durum da tepkiniz ne olurdu..yada nasıl davranırdınız..??

aşkımla ayrı şehirlerde olduğumuzdan onun arkadaş çevresiyele kurmuş olduğum yegane sohbetçikler telefonda aşkımın yanındayken gelen boğuk seslerdirkafamçokkarıştı'yengeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee slm 'şeklinde gerisini bilmem yanikaydirigubbakcemile3

ne onun arkadaşlarıyla samimi olurum ne de arkadaşlarımla samimi olmasını isterim sğolsun problemimiz yok o konuda ikimizde hem fikiriz

soru 1)sevgiliniz sizinle ciddi düşünüyor..ve çocukluk arkadaşları ile ayrılmaz 3 lü olmuşlar..yedikleri içtikleri aynı...herşeyi 3 ü beraber yaşamış bir çok anı..bir çok olay...hatta evliliklerini bile aynı gün olmasını istiyorlar hatta aynı binada 3 katlı olarak beraber oturmak...

sevgilim benle tanışmadan önce yazdıklarının aynısını söylermiş.bana bu fikrini söylediğinde ben rahatsız olduğumu ve böyle birşeyi istemediğimi söyledim.O da anlayışla karşıladı.Şu anda o çok samimi olduğu 2 arkadaşıyla 2 ayda bir görüşüyor.Bende sadece merabalaşıyorum ki bence öyle de olması gerekiyor.Şahsen sevgilim aksini söyleseydi ben kabul etmez tepkimi koyardım.Hatta ya onlar ya ben bile derim kimi seçerse :olmaz:

samimiyet ve laubalilik birbirine karışmadığı sürece samimi de olurum sohbet de ederim yerimseniben herkes sınırını bildiği sürece sorun yok mirmirmirmir

ben hiç samimi diilim.tlf nosu bile yoktur bende
öle çok samimiyet sevmem

Aynen canım, sadece ortak arkadaşlarımızla, yani benim önceden tanıdığım sonra da onunla tanıştırdığım erkek arkadaşlarımızla görüşürüm onun dışında ben de sevmem onun arkadaşlarıyla samimi olmayı.. Tabiiki beraberken görüşürüz, bir yerlere gidip oturup 2 çift laf ederiz ama fazlasına gerek yok.

ailesi haricinde tüm akrabalarını gördüm diyebilirim..kendi yaşıtlarımızla samimiyim..arkadaşlarıylada öylee..

merhaba kızlar...sorum açık ve net olacak..yardımınıza ihtiyacım var...
sevgiliniz/eşiniz' in en yakın dost/kanki/kader arkadaşları ile ne kadar samimi olabilirsiniz yada normal olunması gereken samimiyet ne olmalı aynı durumun bide tersi....
sevgilinizin/eşinizin en yakın kız arkadaşlarınızla ne derece samimi olması gerekir..aradaki mesafe ve sınırın ölçüsü ne olmalıdır..

sevgiliniz diyor ki beni arkadaşlarımla kabul et....
ve onun en yakın arkadaşı ile konuşup sohbet ediyorsunuz...
bu ne kadar normal sizce...
ya da sevgiliniz sizin en yakınkız arkadaşınızla açıp konuşuyor gırgır muhabbet...
bu ne kadar normal....
böyle bir durum da tepkiniz ne olurdu..yada nasıl davranırdınız..??

yok valla kabul edemem, zaten evlenince aileler federasyonu kuruluyor ister isteemz bir de kankalar grubuna katlanamam, kıskanclık cıkarırım zaten, ve sevgilim en yakın arkadasımla da kuzenimle de desturlu muhabbet edecek, bu bir kural..:) ve ben de onun kilerle

Back
X