• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaş adayı ve küstüğüm kız arkadaşım ..

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
698
33
Arkadaşlar merhaba.
Size danışmak istiyorum. Aslında umudum bitti ama siz olsaydınız ne yaparsınız onu merak ettim.
Bir çocuk var. beyefendi biri . onunla muhabbet ediyoruz ilgileniyorum. ilerideki sevgili adayım olabilir -di..
benm 3 yıl önce çok fena kavga edip ve tüm bağları kopardığım bir kız var.
çok yakın arkadaştık o kızla ama anlaşamadık .
Neyse.. çocukla kafede otururken muhabbet sırasnda o kızı gördük ordan geçerken. kızın konusu açıldı.
bana geçen sene o kıza teklif ettiğini, fakat kızın alevi olmasndan dolayı kız bu durumu söylemiş ailem alevi olmayan biriyle olmasını istemez demiş dolayısıyla birşeylerin başlamadan bittiğini söyledi.çocuk bunları söylerken ben şaşkınlıkla çocuğu dinliyorum tabi.
çocuk ;Çok saçma bir durum böyle şeyler sebep olmamalı dedi bana tabi ben daha fazla sinirlendm demekki hala niyeti var.
suratım asıldı. çocuğun bna dediği şu pişmanlık ve üzüntü var biraz . onunla ilişkim olmadı diye ama aşırı bir sevgi yok..
o öyle diyince ben bitirdim çocuğu kafamda yani normal arkadaşım olamaz o çocuk çnkü etkileniyorum. tavır aldıgımı anladı. şimdi bu durumdan dolayı ne hakla tavır alabilirim ki ? çocuk sanane dese haklı. çocuktan bağı nsl koparabilirim . o sebepten bağı kopardığımı anlar çünkü çok ilgili davranıyordum ona. :5::5:

Son düzenleme:
o seni sevgili adayi gibi görmemis demekki yoksa böyle birseyi hala kizdan hoslaniyormus gibi sana anlatmazdi
akli kizda kalmis basbaya, uzak durup aklindan cikarmini öneririm

o seni sevgili adayi gibi görmemis demekki yoksa böyle birseyi hala kizdan hoslaniyormus gibi sana anlatmazdi
akli kizda kalmis basbaya, uzak durup aklindan cikarmini öneririm

ama sna deger veriyorum. sürekli görüşürüz seninle falan diyor. Aklımdan çıkarırım ama irtibatı nasıl koparacağım

ama sna deger veriyorum. sürekli görüşürüz seninle falan diyor. Aklımdan çıkarırım ama irtibatı nasıl koparacağım

senin ona olan ilgini farkettiyse hosuna gitmistir, sürekli görüsürüz derken daha cok bir arkadasa denmis
gibi bence cünkü karsilikli oldugunu sanmiyorum, biraz cebimde dursun hesabida olabilir

direk acik acik artik konusmayalim degilde bulusmak istediginde zamanim yok konusmak istediginde isim
var falan dersin, bir iki dedikten sonra oda aramaz zaten

artık ilginizi göstermezsiniz biraz mesafeyi açtıktan sonra zaten pek fazla arayacağını düşünmüyorum zamanla kopar iletişiminiz.

Valla ben olsam o saniye cocuktan sogurdum, sonucta kiz hala aklinda ki boyle seyler sorun olmamali edebiyati yapiyo.. Gorusmek istemiyosan gorusmezsin zor bise degil bahaneye ihtiyacin yok

bence o cocukla kus oldugunuz kiz sizinle oynuyolar. sizin bulusmanuzda cafede gormeniz bunlar tesaduf degil bnce. o kus oldugun kiz sana bak nasilda hoslandigin cocugu elinden alirim imaji vermeye calsmis. daha fazla oyuna gelmeyin.

ne odun adamlar var ya. sen bence direk söylemelisin. masada bir bayan varken ordan geçen başka bir bayan için konuşulması etik değil, hoşlanmadım bu durumdan beni rahatsız etti diye. ne anlarsa artık.

cocuk ararsa bahane bulur gorusmezsin, sonra o da aramayı keser zaten.

tumuyle iletisimi kesmeyi dusundugun kisilerin senin hakkında ne dusunecegini de bu kadar umursama,
yoksa bu durum kararlarında hep geriadım attırır sana.

ne odun adamlar var ya. sen bence direk söylemelisin. masada bir bayan varken ordan geçen başka bir bayan için konuşulması etik değil, hoşlanmadım bu durumdan beni rahatsız etti diye. ne anlarsa artık.
O kiz oralarda calisiyor gormemiz dogal aslinda fakat sizin dediginiz gibi odun cikti kesinlkle tam bir hayal.kirikligi

cocuk ararsa bahane bulur gorusmezsin, sonra o da aramayı keser zaten.

tumuyle iletisimi kesmeyi dusundugun kisilerin senin hakkında ne dusunecegini de bu kadar umursama,
yoksa bu durum kararlarında hep geriadım attırır sana.

Valla ben olsam o saniye cocuktan sogurdum, sonucta kiz hala aklinda ki boyle seyler sorun olmamali edebiyati yapiyo.. Gorusmek istemiyosan gorusmezsin zor bise degil bahaneye ihtiyacin yok
Tesekkur ederm cevabiniz icin haklisnz

Selamlar ...
Gerçekten uzaklaşmak istiyorsan sana bunun hesabını soramaz ki
İçinden gelmiyorsa artık ilgilenme
Senin ilgini çektiğini görünce eğer sana karşı birşeyler hissediyorsa o harekete geçebilir yalnız
Ben uyarayım da bağları koparmak isterken tam tersi de olabilir :)

Back
X