merhabalar . benim size bi sorum olacak erkek arkadaş olmaya aday biri var ben onun iyi ve düzgün biri olduğunu düşünüyodum ama geçen günlerde bana cinsellik konusunu açtı hoşlanmadığımı söyleyince beni tepki göstermekle ve onu bozmakla suçladı çok doğal oldğunu bunun ilşkiyi güçlendiren bişey olduğunu düşünüyo beni tanımak istediğini söylüyo fakat ben istemiyorum acaba benimle sadece bu yüzden mi birlikte olmak istiyo yoksa böyle konuları açması normal mi? ben karar veremiyorum napmalıyım bilmiyorum
merhabalar . benim size bi sorum olacak erkek arkadaş olmaya aday biri var ben onun iyi ve düzgün biri olduğunu düşünüyodum ama geçen günlerde bana cinsellik konusunu açtı hoşlanmadığımı söyleyince beni tepki göstermekle ve onu bozmakla suçladı çok doğal oldğunu bunun ilşkiyi güçlendiren bişey olduğunu düşünüyo beni tanımak istediğini söylüyo fakat ben istemiyorum acaba benimle sadece bu yüzden mi birlikte olmak istiyo yoksa böyle konuları açması normal mi? ben karar veremiyorum napmalıyım bilmiyorum
Kaç yaşındasın canım?
erkeklerin büyük bir kısmı cinselliği kız arkadaşlarıyla yaşamak istiyorlar artık.
bence bu konuyu sana açması yanlış.
açık açık istemiyorum dediğin halde ısrar ediyorsa uzaklaş.
Bir de şunu belirtiyim niyeti ciddi olsa bu konuları böyle rahat rahat konuşamazdı.
niyetini belli etmiş baştan.
erkek arkadaş adayı diyosun daha şimdiden cinsellik konuları konuşmak istiyosa ilerde neler ister neler bence böyle erkeklerden uzak dur
ben 23 yaşındayım o 28 yaşında. Söyledim açmıcam diyo ama sonra uzaklaşıyo bir daha sen böyle konuşmam beni incitiyosun bozuyosun diyip suçluyo çok masum birşey söylüyomuş. Bugünde beni anladığını söyledi düzeldi aramız ama güvenemedim insan sevdiğine dokunamaz kıyamaz diye düşünüyorum beni sevmiyo mu öyle bir kız olarak mı görüyo bilemiyorum
bende öyle düşünüyorum öyle düşündüğümü belli edince bu sefer alttan aldı masumca olduğunu söyledi ne kadar samimi bu konuda bilmiyorum zamanla düzelmez mi ? erkeklerle alakalı pekte tecrübem yok. o Bunun doğal olduğunu düşünüyo öyle mi
dediğim gibi kız arkadaşıyla yaşamak istiyor olabilir özel şeyler.
ama sen de istemiyormuşsun.
de ki bak ben evlenene kadar düşünmüyorum böyle birşey.
benim için özel bir an bu ve eşimle yaşamak isterim de.
eğer senin niyetin buysa görüşmiyelim de.
Erkeklere göre böyle şeyler normal evet.
ama sana göre normal değil.
kimi bayana göre de normal.
bu kişiden kişiye değişir tabi.
ne olursa olsun konuyu şimdiden açması hoş değil.
ben böyle konulara uzağım dedim senin duyguların alınmış diyip duruyo bunun bizi güçlendireceğini söylüyo normal insanlar hissetmek ister diyo hissetmek illa cinsellik mi diyorum evet öyle diyo galiba yol yakınken vazgeçmek en iyisi farklı düşünüyoruz demekki yada mücadele etmeli miyim bilemedim size danışayım dedim
beni tanımaya çalışıyomuş o böyle konuşmaları konuşmayı seviyomuş bağ kurduğuna inanıyomuş bilemiyorum ben mi gerikafalıyım anlamadım
nerdne tanıdın sen bunu canım?
internetten falan mı?
mücadele edicek birşey yok canım.
sonuçta senden ilişki içerisinde cinsel beraberlik istiycek bu belli birşey.
sanada uymuyorsa konuşmanı yap ve yoluna devam et.
aynı üniversiteden tanışıyoduk ama internet aracılığıyla sohbeti ilerlettik farklı illerdeyiz çünkü
hiç bulaşma canım.
baştan isteklerini biliyorsun.
değişmez.
uzakta ilişkiye de çok fazla girme derim.
zor olur senin için.
hislerine güven. eğer rahatsız oluyorsan bu konuşmalardan bitir.
mücadele etme diyosun yani bende zamanla düşüncesi değişir diye düşünmüştüm ama olmaz herhalde ona bu izlenimi verecekte bişey yapmadım anlamıyorum
çok teşekkür ederim. Bende fazla mı abartıyorum gerikafalılık mı ediyorum dedim şimdi içim ferahladı çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?