eksi sozluge baktim da simdi ne cok issiz insan varmis beeh
senin konuna da gelince tatlim. daha bismillah demeden iliskinin adi konmadan akli baska bi tarafindaysa ahanda bu eksi sozlukteki abazalardan bi farki yok derim
merhabalar . benim size bi sorum olacak erkek arkadaş olmaya aday biri var ben onun iyi ve düzgün biri olduğunu düşünüyodum ama geçen günlerde bana cinsellik konusunu açtı hoşlanmadığımı söyleyince beni tepki göstermekle ve onu bozmakla suçladı çok doğal oldğunu bunun ilşkiyi güçlendiren bişey olduğunu düşünüyo beni tanımak istediğini söylüyo fakat ben istemiyorum acaba benimle sadece bu yüzden mi birlikte olmak istiyo yoksa böyle konuları açması normal mi? ben karar veremiyorum napmalıyım bilmiyorum
İnsan sevgilisi ile cinsellik konuşur evet doğru ama aradan en az belli bir süre geçtikten sonra.
Bunlar daha çıkmaya bile başlamamış ki , konu sahibi sadece aday olduğunu söylemiş.
Daha adayken bunları konuşan erkek bilmiyorum ama yarın ne yapmak ister?
Başlık sahibi arkadaşım sen sen ol iyice tanımadan sevgili olma bu kişiyle.
Yarın daha çok üzüleceğin şeyler yaşamana sebebiyet verme.
ekşisözlük yazarları yine coşmuş kezban da kezban diye
herkes sizinle aynı yetiştirilme tarzına sahip olmayabilir, aynı düşünce tarzına ahlak anlayışına sahip olmayabilir. bu size o kişilerle sayfalarca dalga geçme hakkını veriyor mu?
İnsan sevgilisiyle cinsellik konuşur normaldir. Ama daha sevgili adayıyken konuşmayı normal karşılayanlar daha tanışmaya bile gerek duymadan direk filiz sevişelimmi moduna geçiyorlar heralde.
o malum sitenin ismini anıpta reklam ve rağbetlere meyil vermeyın kızlar..
eminim bugünün kazançlarından çok memnunlardır.
amacına ulaştırmayın kimseleri..
o malum sitenin ismini anıpta reklam ve rağbetlere meyil vermeyın kızlar..
eminim bugünün kazançlarından çok memnunlardır.
amacına ulaştırmayın kimseleri..
hayır şey çok komik sanki adamlar yada kadınlar paristen londradan gelmişler millete kezban diyolar kendilerine bakmadan .
Ay ay ay...
Enteller gizlenmiş sağa sola, ava çıkmışlar.
Buradan gidince derin sosyolojik analizler döktürürler artık.:)
Farkedilmeyeceklerini sanıyorlar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?