Erkek arkadaş adayının cinsellikle ilgili konu açması.

merhabalar . benim size bi sorum olacak erkek arkadaş olmaya aday biri var ben onun iyi ve düzgün biri olduğunu düşünüyodum ama geçen günlerde bana cinsellik konusunu açtı hoşlanmadığımı söyleyince beni tepki göstermekle ve onu bozmakla suçladı çok doğal oldğunu bunun ilşkiyi güçlendiren bişey olduğunu düşünüyo beni tanımak istediğini söylüyo fakat ben istemiyorum acaba benimle sadece bu yüzden mi birlikte olmak istiyo yoksa böyle konuları açması normal mi? ben karar veremiyorum napmalıyım bilmiyorum :(

erkekler cinsellik konusunu açar, ilişkiye girer ve gider genelde. normal insan, doğru insan ise bunu konuşmaz genelde, zaman geçince, güven oluşunca yaşanılması gereken ne olacaksa yaşanılır. bence hemen sil at, ne gerek var hem de uzaktaymış, nerede yaşayacakmış seninle cinselliği pardon?

afedersiniz ama size sormayacak da kime soracak? bekaret olayı insanın kendine kalmış bir şey benim o konuda yorum yapamayacağım açık. nasıl diliyorsanız o şekilde yaşarsınız cinselliğinizi. ama cinsellik hakkında konuşmak isteyen birini bu bayağı önyargılarla suçlamak da neyin nesi? sapık mı bu arkadaş yani? duyduğum en komik şeyde evlilik konuşan sevgili adayının namuslu bunu konuşanın 'iyi biri olduğunu sanıyordum' olması. şahsen bana evlilikten açan adamdan daha samimi ve daha ciddi gelirdi birinin bu tarz konuşması. hem arkadaş belki uzun vadeli düşünüyor evlilik falan şimdiden cinselliğe bakış açını yokluyor illa ki evlenelim diyorsan. ayrıca bu denli tabu edindiğiniz olgu yani cinsellik sizi o hep isyan ettiğiniz ikinci sınıf insan=kadın olarak toplumda yer edinmenize bir alt basamak sağlıyor. kadını bu kadar özgüvensiz, temkinli adı altında korkak tanımlamayın rica ediyorum.

ayrıca başlık sözlüğe düşmüş. her yoruma ayrı yardırmışlar. haklılar da.

neeee cinsellik mi vay sapık:19:

evlenince ne yapcan kızım aaa bu adam benle sevişmek istiyo diye bunalıma mı girceksin bu kadar da ben temiz masumum cinsellik konuşan kızlar o...pu muamelesi yapmayın komık oluyorsunuz

asıl o adama acıdım ben...sapık muamelesi görmüş haberi yok...

Hadim ettirin sevgililerinizi öyle evlenin kizlar, yoksa sevismek falan ister allah muhafaza. :50:

O degil de bütün Kezban'lar yine toplanmis, hayretler icerisindeyim.

Sozlukteki malların başka ısı kalmamış , onlar once kendi açtıkları başlıklara , abuk yorumlara baksınlar. Hayır kendi içlerinde böyle insanlar olmaz eleştirirler anlarım ama oha diyorum. Resmen ergen başlıklar açıp başka formları karalıyorlar. Davar once kendi söküğünü dik.

ekşisözlük yazarları yine coşmuş kezban da kezban diye
herkes sizinle aynı yetiştirilme tarzına sahip olmayabilir, aynı düşünce tarzına ahlak anlayışına sahip olmayabilir. bu size o kişilerle sayfalarca dalga geçme hakkını veriyor mu?
İnsan sevgilisiyle cinsellik konuşur normaldir. Ama daha sevgili adayıyken konuşmayı normal karşılayanlar daha tanışmaya bile gerek duymadan direk filiz sevişelimmi moduna geçiyorlar heralde.

erkek arkadaşınızın (aday) cinsellikle ilgili konu açmasının nesi kötü anlayamadım. ayrıca konuyu nasıl açtı acaba :ssz: cinsellik yaşamak istemiyorsanız söylersiniz bunu karşı tarafa olur biter...

afedersiniz ama size sormayacak da kime soracak? bekaret olayı insanın kendine kalmış bir şey benim o konuda yorum yapamayacağım açık. nasıl diliyorsanız o şekilde yaşarsınız cinselliğinizi. ama cinsellik hakkında konuşmak isteyen birini bu bayağı önyargılarla suçlamak da neyin nesi? sapık mı bu arkadaş yani? duyduğum en komik şeyde evlilik konuşan sevgili adayının namuslu bunu konuşanın 'iyi biri olduğunu sanıyordum' olması. şahsen bana evlilikten açan adamdan daha samimi ve daha ciddi gelirdi birinin bu tarz konuşması. hem arkadaş belki uzun vadeli düşünüyor evlilik falan şimdiden cinselliğe bakış açını yokluyor illa ki evlenelim diyorsan. ayrıca bu denli tabu edindiğiniz olgu yani cinsellik sizi o hep isyan ettiğiniz ikinci sınıf insan=kadın olarak toplumda yer edinmenize bir alt basamak sağlıyor. kadını bu kadar özgüvensiz, temkinli adı altında korkak tanımlamayın rica ediyorum.

ayrıca başlık sözlüğe düşmüş. her yoruma ayrı yardırmışlar. haklılar da.

kesinlikle size katılıyorum. evlilik öncesi cinsellik konuşmamak? hımm. nasıl korunacağınızı da mı konuşmadınız diye düşündüm şahsen...

İnsan sevgilisi ile cinsellik konuşur evet doğru ama aradan en az belli bir süre geçtikten sonra.

Bunlar daha çıkmaya bile başlamamış ki , konu sahibi sadece aday olduğunu söylemiş.

Daha adayken bunları konuşan erkek bilmiyorum ama yarın ne yapmak ister?

Başlık sahibi arkadaşım sen sen ol iyice tanımadan sevgili olma bu kişiyle.

Yarın daha çok üzüleceğin şeyler yaşamana sebebiyet verme.

madem bu kadar misafirimiz var ; sormak istiyorum.

kezban demek herşeyi rahat rahat yaşamak demek mi?
sevgilinin istediği herşeyi yapmak demek mi?

sonra da ben el değmemiş eş istiyorum. nerdeeeeeeeeeeeeee :20:
sen yaparsan sana gelen de öyle olur.

Cepheye 2 tas çorba getirecek yok diyen kişi

emin ol buradaki bütün kadınlar öyle bir durumda koşar da,

sizin gibiler gidip paralı askerlik yapar yada çürük raporu alır...

Back
X