Erkek arkadas konusunda yanlis tercih mi yaptim?

19yagob85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
14
0
86
29
Kizlar konu biraz karisik ama.. Beni cok seven bi cocuk vardi. Ailesi bize cok yakin. Babalarimiz annelerimiz arkadas. Cocukcok duzgun biri. Annem hep onu damat olarak gordu. Bi gun cocuk bana acildi. Benimde hosuma gitti.eskiden beri hep bahsi geciyodu. Siz yakisiyosunuz falan filan. Bi sure konustuk. Ama sonrasinda cocuvun asiri ilgisinden bunaldim. Gorusmek istemedim. Hatta annemle tartistik. Simdi bi sevgilim var yaklasik 2 yil oldu. Universite icin baska ile gitti. Ben ankaradayim o kirikkalede. Gittiginden beri hayati zindan etti resmen cokkarisiyo kiyafetime arkadaslarima gezmeme hatta erkek kardeslerimle iliskime kadar. Kendini sogutuyo benden. Kafam cok karisik. Keske digeriyle devam etseydim diyorum bi yandan. Ama digerinin hic kiz arkadasi olmadi. Normal kiz arkadasi bile olmadi. Ben ona layik gormuyorim kendimi. Sevgilimide seviyorum ama cok bunaltiyo. Yardim edin nolur

Ne diyebiliriz ki? İlkini sevsen ve içine sinse zaten ikinci olmazdı...

İkinci çok zor birine benziyor, ben yapamazdım şahsen. Kardeşine karışması ne demek yani, çok saçmalamış...

sevgilinizden yana kafanız karışmış olabilir hal ve hareketleri yüzünden ama neden aklınıza o 'ilk' çocuk geliyo. çok saçma.
bence sevgilinizden ayrılın ve bi süre biryle görüşmeyin.

Mantık ve kalp çatışıyor.

İlki mantıklı geliyor size, diğerini de seviyorum diyorsunuz.

Diğerine dönüş zor olmaz mı? Yada size göre etik. Sevmediğiniz biriyle?

Bana sorulursa, ben mantık ilişkisi yaşıyorum ama zaman geçtikçe bana saygılı sevgili naif davrandıkça bende sevdim.

Bu konu biraz içinizde çözmeniz gereken bir konu, tartmanız gerek.

Ama ilki olmasa bile; baskının hüküm sürdüğü bir ilişikiyi kendi açımdan sevmiyorum.

Biraz yalnız kalıp kafanızı mı dinleseniz?

Dediginiz seyi dusundum. Ikk cocugun adi emre. Emreyle olan sey bi anda oldu. Ailem falan dagil oldu cocek gondermeler siir yazmalar. Konyadan ankaraya ziyarete gelmeler falan. Hersey birden cok fazla geldi. Ayrica univ. Sinavi senemdi kafam karisikti. Simdi emrenin sosyal hesaplarına bakiyorum hala benden bahsediyor. Cok cok temiz ve cok iyi bir cocuk. Yaptigim seye uzuluyorum. Aslinda birsey yapmadim ama neden aklima o gekiyo bilmiyorum. Kendimi hep emreyle sevgilimi kiyaslarken buluyorum. Bi yanim hickimseyle sevgili olma uzun sure diyo. Ama sevgilimi de birakamiyorum. Yani cok hayaller kurmustuk. Annem ogrendi benimsedi. Cok guzel seyler yasadik. Birden bire boyle asiri kiskanmasi cok bunaltti. Onun disinda hicbi sorunumuz yok aslinda. Cok cok mutluyduk. Ne hale geldik..

Bana sorarsan ikisiylede olma bu saatten sonra. İlkine zaten haksızlık olur. Başkasıyla birçok şey yaşayıp ona geri dönmen abes olur. Kabul etmeyecektir diye düşünüyorum. Diğeride zaten kukla gibi oynatmaya çalışıyormuş ileride iyice çekilmez olur. Baskının diretmenin yapmadığın birşeyde suçlanmanın yükü çok ağır çünkü. Yol yakınken kendine başka rota çizmelisin. Erkeksizde yaşanıyor merak etme..

Emre cok nazik bir insandi. Ve bana karismazdi. Yani hafifce uyarirdi. Ama rest cekmezdi en azindan. Sevgilim ise ilk baslarda emre gibiydi. Sonrasinda oyle bi hale geldigimi fark ettim ki sozundrn cikmiyorum. Benden ayrilmasin diye fedakarliklar yapiyorum. Kendime dondum baktim. Deli dolu yasantimdan eser yok. Emreye geri donmem soz konuu bile degil. Cok duzgun biri ve ben onu hak etmiyorum. Ayrica once hayir deyip.sonra yok onunla.olmadi sana geri dondum gibi olacak. Ve asla dogru bisey degil. Ama neden aklima hep o geliyo. Emreden hoslanmistim ama hersey cok fazla gelmisti. Oda cok duygusal biri sozleriyle siirleriyle hediyeleriyle cok boguyodu. Bi anda sogumustum. Simdi cok zor gunler yasiyo. Ve emreyle oncesinden arkadastik. Zor gunlerimde destek oldu herseyimi rahatca paylasmistim. Belkide o yuzden onun zor gununde yardimci olmak istiyorumdur. Kizlar kendimi cok igrenc biri gibi hissediyorum

Seni kısıtlayan, saçma sapan kıskançlıklar yapan biriyle hayatını zehir etme.
Sevmediğin bir adamla da olma, ilkine karşı hissettiğin sadece sevgilinin davranışlarından dolayı düştüğün boşluğun eseri.
Hayatında illa birinin olması gerekmiyor. Ara ver aşk ilişkilerine, kafanı dinle.

Kendini layık görmemek ne demek. Ne kadar aşağılayıcı bir düşünce.

neden layık görmüyorsun?
kendi olur diyorsa sen de olur diyorsan bitti gitti gayet layıksınızdır bence:)

Sorun erkeksiz yasamak degil ki. Boslukta hissediyorum kocaman bi bosluk. Ama bencede bi sure gercekten kafami toplamaliyim. O kadar inanmistim ki beraber olacagimiza. Baska ile gitmeden once mukemmel biriydi. Cok olgun ve cok zekiydi. Dersane birincimizdi ve hocalar bile bazen onunla sohbet edip dertlerini paylasirdi. Uzakta olunca etrafindaki insanlardan kafasi karisti. Herkes birnirini aldatiyor dedi. Bi bakiyorum siniftaki kizlara orda burda geziyolar erkeklerle sevgilileri var halbuki dedi. Musbet bir insan. Oda korkuyor. Beni sakinmaya calisiyor. Kizilayda gezerken birkac kere onun yanindayken bile bastan asagi suzup siritarak bakanlar oldu. Ben seni boyle bi ortamda birakiyorum dedi. Korkuyorum dedi. Bi yandanda ona kiyamiyorum.

İlla hayatında biri mi olmalı?
Madem çok ilgiden bunalıyorsun çok kıskançlar kendine göre birini bul.
Bu olmadı diğeri, diğeri olmadı bu, aklına yedekleme yapmışsın sanırım.
Biraz ayran gönüllüsün gibi geldi, sevgili olmadan da yaşanabiliyor.

Ayran gonullu falan degilim. Sevgilim degismeseydi hersey cok guzeldi. Sevdigin bi insanin bi anda herseye kisitlama getirip bunaltmasi nasil birsey biliyor musun ? Ayran gonullu olsaydim hala onu seviyorum bu yaptiklarina ragmen vazgecemiyorum demezdim.

Ve lutfen yorum yapacaksaniz once yazdiklarimi dikkatlice okuyun cunku ben erkeksiz yasayamam demedim. Sadece bazi seyleri duzeltebilir miyim diye dusunuyorum ? Ve yardim istiyorum. Kendinizi benim yerime koyun lutfen

Bilirim canım bilirim. Dertlenmekte haklısın ama eskisiyle olsaydım keşke onu bırakmasaydım dediğin için burdan ayran gönüllüymüşsün gibi görünüyor tam anlamıyla bağlı olduğun söylenemez, öyle olsan eskisini aklına getirmezdin.
önerim: eskisini düşünme ve sevgilinle konuş bu konuyu, rahatsız olduğunu bu kadar baskıcı olursa ilişkinin sallantıya gireceğini söyle.

Eskisi uzun zamandir arkadasim her sikintimi paylasirdim ve beni yargilamadan dinlerdi. Cok olgun biri. Bi anda arkadasimi kaybettim. Suan o cok zor gubler yasiyor. Yabinda olmak istiyorum ve acikcasi onun tavsiyelerine ihtiyacim var. Ama tabiki bu konuyu onunla danisamam. Sanirim haklisiniz bu konuyu enine boyuna konusup ne dusunuyorsa ona gore karar vermeliyim.

İkisinden de bir şey olmaz boşver ya hayatını yaşa kardeşim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…