Kizlar konu biraz karisik ama.. Beni cok seven bi cocuk vardi. Ailesi bize cok yakin. Babalarimiz annelerimiz arkadas. Cocukcok duzgun biri. Annem hep onu damat olarak gordu. Bi gun cocuk bana acildi. Benimde hosuma gitti.eskiden beri hep bahsi geciyodu. Siz yakisiyosunuz falan filan. Bi sure konustuk. Ama sonrasinda cocuvun asiri ilgisinden bunaldim. Gorusmek istemedim. Hatta annemle tartistik. Simdi bi sevgilim var yaklasik 2 yil oldu. Universite icin baska ile gitti. Ben ankaradayim o kirikkalede. Gittiginden beri hayati zindan etti resmen cokkarisiyo kiyafetime arkadaslarima gezmeme hatta erkek kardeslerimle iliskime kadar. Kendini sogutuyo benden. Kafam cok karisik. Keske digeriyle devam etseydim diyorum bi yandan. Ama digerinin hic kiz arkadasi olmadi. Normal kiz arkadasi bile olmadi. Ben ona layik gormuyorim kendimi. Sevgilimide seviyorum ama cok bunaltiyo. Yardim edin nolur
Hayir zaten bende asla oyle bisey yapamam. Dedim ya oyuncak gibi olur. O istese bile ben istemem cunku ben ona asla layik degilim. Cok aptalimValla bi hoşsunuz.
Bakalım o çocuk sizi kendine layık görecek mi??
Öyle çantada keklik gibi anlatmışsınız ama
neden layık görmüyorsun?Kizlar konu biraz karisik ama.. Beni cok seven bi cocuk vardi. Ailesi bize cok yakin. Babalarimiz annelerimiz arkadas. Cocukcok duzgun biri. Annem hep onu damat olarak gordu. Bi gun cocuk bana acildi. Benimde hosuma gitti.eskiden beri hep bahsi geciyodu. Siz yakisiyosunuz falan filan. Bi sure konustuk. Ama sonrasinda cocuvun asiri ilgisinden bunaldim. Gorusmek istemedim. Hatta annemle tartistik. Simdi bi sevgilim var yaklasik 2 yil oldu. Universite icin baska ile gitti. Ben ankaradayim o kirikkalede. Gittiginden beri hayati zindan etti resmen cokkarisiyo kiyafetime arkadaslarima gezmeme hatta erkek kardeslerimle iliskime kadar. Kendini sogutuyo benden. Kafam cok karisik. Keske digeriyle devam etseydim diyorum bi yandan. Ama digerinin hic kiz arkadasi olmadi. Normal kiz arkadasi bile olmadi. Ben ona layik gormuyorim kendimi. Sevgilimide seviyorum ama cok bunaltiyo. Yardim edin nolur
Ayran gonullu falan degilim. Sevgilim degismeseydi hersey cok guzeldi. Sevdigin bi insanin bi anda herseye kisitlama getirip bunaltmasi nasil birsey biliyor musun ? Ayran gonullu olsaydim hala onu seviyorum bu yaptiklarina ragmen vazgecemiyorum demezdim.İlla hayatında biri mi olmalı?
Madem çok ilgiden bunalıyorsun çok kıskançlar kendine göre birini bul.
Bu olmadı diğeri, diğeri olmadı bu, aklına yedekleme yapmışsın sanırım.
Biraz ayran gönüllüsün gibi geldi, sevgili olmadan da yaşanabiliyor.
Ve lutfen yorum yapacaksaniz once yazdiklarimi dikkatlice okuyun cunku ben erkeksiz yasayamam demedim. Sadece bazi seyleri duzeltebilir miyim diye dusunuyorum ? Ve yardim istiyorum. Kendinizi benim yerime koyun lutfenAyran gonullu falan degilim. Sevgilim degismeseydi hersey cok guzeldi. Sevdigin bi insanin bi anda herseye kisitlama getirip bunaltmasi nasil birsey biliyor musun ? Ayran gonullu olsaydim hala onu seviyorum bu yaptiklarina ragmen vazgecemiyorum demezdim.
Bilirim canım bilirim. Dertlenmekte haklısın ama eskisiyle olsaydım keşke onu bırakmasaydım dediğin için burdan ayran gönüllüymüşsün gibi görünüyor tam anlamıyla bağlı olduğun söylenemez, öyle olsan eskisini aklına getirmezdin.Ayran gonullu falan degilim. Sevgilim degismeseydi hersey cok guzeldi. Sevdigin bi insanin bi anda herseye kisitlama getirip bunaltmasi nasil birsey biliyor musun ? Ayran gonullu olsaydim hala onu seviyorum bu yaptiklarina ragmen vazgecemiyorum demezdim.
:) iliskimi kurtarmak istiyorum. Son kez bi konusup ona gore karar vericem.cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icinİkisinden de bir şey olmaz boşver ya hayatını yaşa kardeşim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?