yaşla ne alakası var bunun...
öpmek günah mı diye soraydın bari...
Benim yaşımda erkek arkadasi öpmek günah mı daha dogrusu yanlis bi davranis mi ? 16 yaşındayım?? Lutfen boyle birsey soruyorum diye yargılamayın bunu sorabilcegim cevrem de bir insan yok
canım bak eğer sevgilin ileri gitmicekse öp hem daha da bağlanıo insan . :) hem çekindiğinn her konuyu sorabilirsin rahat ol :)
güzelim dinen yabancı bir erkeği değil öpmek yanyana dolaşıp konuşmak bile günah......sadece mecburi hallerde konuşulabilinir yani çarşıdasın satıcı erkek ve mecbursun konuşmaya ama bu dinen böyle gelelim toplumsal bakışa:))) erkek arkadaşın olması gayet normal ama ileride üzülmemen adına ne kadar az fiziksel temasın olursa o kadar mutlu olursun,sevmek dokunmak ve öpmek değildir sadece onunla sohbet etmek, eğlenceli vakit geçirmek ,elini tutmak bile yeter....diyelim ki öpüştüüün orda kal dahasına asla izin verme çünkü bu erkek milletine elini versen kolunu kapar:)
Peki teşekkür ederim "_"
ne demek sonuçta biz burda birbirimize yardım cı olmak için varız :) hem beniim ilk öpüşmem 18 yaşımda olmuştu güzel bişey yani :) hee bu arada 23 yaşındayım ve ilk öpüştüğüm erkekle nişanlıyım :) demek istediğim ilkte olsa unutamayacağın için değerini bilen birini öpmelisin :)
ahh yavrum yaa ,bu kadar dejenere olmuş bir toplumda varmı hala senin gibi düşünen ,valla bravo ,16 yaşında kürtaj bile olan kızlarımızı gördükçe içim acıyor ,sen öpmek günahmı diye o kadar masum sormuşsun ki yerim seni ben
tatlım bu yaşlarda insanın içi kaynar ,yerinde duramaz ,hele birde aşık oldun mu oohhoo tamamdır artık ,ayakların yere basmaz olur ,e haliyle de sevgilinle yakınlaşmak istersin ,dinen bir kadın ve bir erkeğin arada nikah akdi yokken yakınlaşması zina olarak nitelendiriliyor ,ama toplumsal boyuta bakılınca yakınlaşmadan da o insnaın doğru kişi olup olmadığını ölçemiyorsun ki ,ten uyumu varmı ,yokmu göremiyorsun ,hepimiz gençlik çağımızda öpüştük koklaştık ,el ele tutuştuk ,ileri gitmediğin sürece sorun yok tatlım ,için rahat olsun ..
2 senedir beraberiz suan enn zor gunlerim de yanimda yaşiyosam onun sayesinde yasiyorum o bunu bayadir istiyo ama izin vermedim saygi duydu simdi haketmiyo muuuu ??^__^
Bir yandan istiyorum ama gunahi o kadar cok kafami kurcaliyo kiihakedip etmediğini sen bilirsin güzelim sonuçta o senin erkek arkadaşın ben olsam öperdim hani öpmüşlüğüm de vardır:))))) şimdi 29 yaşındayım ama ilk öpüşmem senin yaşındayken olmuştuu haa evlendimmi onunla hayııır ama bir anı bazen üzüyor bazen de amaan iyiki yapmışım diyorum:) sen günah mı diye sorunca ben günah dedim ve maalesef din hakedip etmediğine bakmıyor Allah affetsin gençliğimde neler yapmadım kiii:)))) iyiki evliyim kocamla çünkü 5 sene flört ettik sence öpüşmemiş olmam mümkün mü:))))
Ilk sevgilimle el ele tutusup digerinde opusup digerinde daha da ilerisi olsun istemiyorum oyle olursa evlencegim insana bisi kalmaz ama bunu cokcok seviyorum sanki artik bunu hakediyo sabaha kadar aglamama ragmen bi gun onunla evlenicegim hayali yuzumu gulumstmeye yetiyo "_"
ayyy sen çok şekersin :) :) ALLAHIM gönlüne göre versin bnm gibi düşünmüşsün bende hep öyle diyodum şuan onla evlenmek üzeryim 5 ay falan sonra :) bu çağda ve bu yaşta o kadar güzel konuşuosun ki helal olsun sana :) öp bişey olmaz hem öpünce gittikçe aşık oluosun :) umarım senin geleceğin olur bu kadar şanslı bir erkek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?