Kotu olmus......
slm küçük lady.ne güzel bir yaştasın .yaşının kıymetinini bil.:13:çok tatlı cok cici güzel bir genç kızsın.bu yaşlarda sevmek daha farklı daha temiz oluyor genç kızlar için tabi..bende senin yaşlarında iken bu konuları hep düşündüm o yaşlarda insan bazen karsındaki sevgilisinin etkisinde kalıp öpüyor ama sonra kimi erkekler bunun devamını bekliyorlar maalesef.küçük bir buse tabiki önemli degil ama devamını da olacagı izlenimi verme derim.çünkü erkeklerin arzusu ile kızların arzusu çok farklı.sürekli öpücük bekleyebilir ilerisine umarım gitmezsin.akıllı bir kıza benziyorsun.daha henüz ergenlik çağındasınız inşallah hayatında kıymetini bilen biri olur.her seferinde yalnız kalınca öpmek isteyecekse buna dikkat et derim.çünkü bir seferlik öpücükle bu kalmayacaktır.kızlar genelde sıkılır ama erkekler hep bekler maalesef.en güzeli ne çok samimi ne çok uzak temaslı bir ilişki.fazla yakınlıkta sorun başlar zamanla cnm.
Seviyorum gercekden cok seviyorum ama bu konuda kafam cok karisti ben istiyo muyum bilmiyorum sanirim kaybetme korkusuÖpmek yanlış bişey değil belki ama senin bence nedenlerin yanlış.Hak etmekle,kaybetme korkusuyla olcak bişey değil.
Arkadaşlarım onaylamadı diyosun,neden?
Diğer konuda da yazdım yakın çevrendeki insanlar konusunda dikkat et.O yaşta insanı vezir de ederler rezil de.
Eminim ki şuan yerinde olup
O ilk öpücüğü hakedecek kişiye kondurmayı isteyen okadar kişi vardır ki:)
Öp gitsin anı yaşa demiyorum çünkü ilkler başkadır
Öyle bir anda öyle birisiyle olsun ki o duyguyu ilerde pişmanlıkla değilde tebessümle hatırlayasın.
Yanlış zamanda yanlış kişiyle kafanda soru işaretleriyle olacağına ve ilerde yüzünü ekşiterek hatta belki nefretle hatırlıcağına
tüm ilklerini iliklerine kadar hissettiğin bir erkekle
Spontane yaşa...
Her bulustugunumuz da yalniz oluyoruz babam bilse gebertir zaten ... baska ilerisini istemesinden cok korkuyorum ben ondan boyle birsey istese bile soguyamam ama bir kez daha yıkılırım daha dun geceye kadar cok kotuydum ama suan burdaki ablalarim sayesinde iyiyim ...
ne desem söylesem bilemedim.çok seviyorsun belli ama seni incitirsede kendinden taviz verme.ona tepkini belli et.sana yanlış gelen durumu seviyorsun diye tabiki kabullenmeyeceksin cnım.inş ilişkiniz güzel devam eder.içinden gelenle mantığının elvermediği şeyleri çok iyi düşünüp tart.hem istemediğin şeyi neden sorgulamayasın ki sonuçta onun aklı senden çok üstün mü.herzaman mantığınla düşün hareket et.
Bence de öptürme
Bu erkek arkadaşının hoşuna gider aslında
çünkü onlar kaçanı kovalamayı seviyorlar
sen ne kadar nazlı olursan o da o kadar daha çok sevecek seni :)
Öpüşme canım benim, bence senin yaşın için böyle şehvetli bişey cok erken...
şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kendi nefsine hakim olmak için dua etmelisin.
öpmek veya daha ilerisi..bunun adı zinadır.günahlar lezzetli gelir insana..emin ol yaparsan devamı gelecektir.
Allah rızası için bu çirkin işten kendini uzak tutarsan Rabbimin karşılık olarak neler lutfedebileceğini tahayyül et.
Arkadaşım, usanırsa usansınAma fazla naz asik usandirir diye de bi laf var.. usanmasindan korkuyorum
Arkadaşım, usanırsa usansın
Bir gun buyuk olasılıka ayrılacaksınız zaten
varsın sebebi opturmemen olsun
Öpmek günah olur mu hiç yapmayın kızlar:) Hangi çağda yaşıyoruz..
16 yaşında olduğun için daha fazla ileri gitme ama dudaktan öpmekten hiçbir şey olmaz tatlım. Bunlar yemek içmek kadar doğaldır.. İçin rahat olsun:)
Merhaba cnm. 16 yaşındaki düşüncelerinle 2 sene sonraki düşüncelerin arasında dağlar olacağını söyleyim öncelikle :) Öpüşmek dinen tabiki günah. Ama bazen ufak masum şeyler için kendini salman iyi olabiliyor :) İleriye gitmemek şartıyla tabi. Erkek arkadaşına güveniyorsan öpmesine izin verebilirsin.
Bu arada eşimle ben 16 yaşındayken sevgiliydik. 1 ay felan konuşmuştuk. Sonra ayrıldım çünkü o anki yaşıma göre uygun değildi. 2 sene geçti aradan düşüncelerim onunkine uyum sağlamış oldu :) Sonuç olarakta evliyiz
öpüşmek 16 yaşında da günah 26 36 46 yaşında da. yani günahAllah affetsin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?