erkek arkadaş - Öpmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öpmek yanlış bişey değil belki ama senin bence nedenlerin yanlış.Hak etmekle,kaybetme korkusuyla olcak bişey değil.
Arkadaşlarım onaylamadı diyosun,neden?
Diğer konuda da yazdım yakın çevrendeki insanlar konusunda dikkat et.O yaşta insanı vezir de ederler rezil de.

Her bulustugunumuz da yalniz oluyoruz babam bilse gebertir zaten ... baska ilerisini istemesinden cok korkuyorum ben ondan boyle birsey istese bile soguyamam ama bir kez daha yıkılırım daha dun geceye kadar cok kotuydum ama suan burdaki ablalarim sayesinde iyiyim ...

Seviyorum gercekden cok seviyorum ama bu konuda kafam cok karisti ben istiyo muyum bilmiyorum sanirim kaybetme korkusu
Benden iki yaş buyuk oldugu icin kullandigini dusunduler hep tesekkur ederim

Eminim ki şuan yerinde olup
O ilk öpücüğü hakedecek kişiye kondurmayı isteyen okadar kişi vardır ki:)
Öp gitsin anı yaşa demiyorum çünkü ilkler başkadır
Öyle bir anda öyle birisiyle olsun ki o duyguyu ilerde pişmanlıkla değilde tebessümle hatırlayasın.
Yanlış zamanda yanlış kişiyle kafanda soru işaretleriyle olacağına ve ilerde yüzünü ekşiterek hatta belki nefretle hatırlıcağına
tüm ilklerini iliklerine kadar hissettiğin bir erkekle
Spontane yaşa...

Maalesef gelecegi goremiyorum bu yuzden korkuyorum yanlis kisi olmasindan ... 2 senedir hic bi zarari olmadi ama ya bundan sonra olursa diye

ne desem söylesem bilemedim.çok seviyorsun belli ama seni incitirsede kendinden taviz verme.ona tepkini belli et.sana yanlış gelen durumu seviyorsun diye tabiki kabullenmeyeceksin cnım.inş ilişkiniz güzel devam eder.içinden gelenle mantığının elvermediği şeyleri çok iyi düşünüp tart.hem istemediğin şeyi neden sorgulamayasın ki sonuçta onun aklı senden çok üstün mü.herzaman mantığınla düşün hareket et.

Peki .. . Teşekkür ederim

Bence de öptürme
Bu erkek arkadaşının hoşuna gider aslında
çünkü onlar kaçanı kovalamayı seviyorlar
sen ne kadar nazlı olursan o da o kadar daha çok sevecek seni :)
Öpüşme canım benim, bence senin yaşın için böyle şehvetli bişey cok erken...

Ama fazla naz asik usandirir diye de bi laf var.. usanmasindan korkuyorum

şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kendi nefsine hakim olmak için dua etmelisin.
öpmek veya daha ilerisi..bunun adı zinadır.günahlar lezzetli gelir insana..emin ol yaparsan devamı gelecektir.
Allah rızası için bu çirkin işten kendini uzak tutarsan Rabbimin karşılık olarak neler lutfedebileceğini tahayyül et.

Yok ben zaten kendimi tutatim aman aman istemiyorum sadece onun birakmasindan cok korkuyorum tesekkur ederim

Öpmek günah olur mu hiç yapmayın kızlar:) Hangi çağda yaşıyoruz..

16 yaşında olduğun için daha fazla ileri gitme ama dudaktan öpmekten hiçbir şey olmaz tatlım. Bunlar yemek içmek kadar doğaldır.. İçin rahat olsun:)

Peki çok teşekkur ederim ... "_"

Merhaba cnm. 16 yaşındaki düşüncelerinle 2 sene sonraki düşüncelerin arasında dağlar olacağını söyleyim öncelikle :) Öpüşmek dinen tabiki günah. Ama bazen ufak masum şeyler için kendini salman iyi olabiliyor :) İleriye gitmemek şartıyla tabi. Erkek arkadaşına güveniyorsan öpmesine izin verebilirsin.

Bu arada eşimle ben 16 yaşındayken sevgiliydik. 1 ay felan konuşmuştuk. Sonra ayrıldım çünkü o anki yaşıma göre uygun değildi. 2 sene geçti aradan düşüncelerim onunkine uyum sağlamış oldu :) Sonuç olarakta evliyiz

Guveniyorum yani sanirim aslinda guveniyorum ama bazi korkularimda var... onu cok da seviyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…