erkek arkadaş seçimi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dusakabinn

:)
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
25
2
1
21
18 yaşındayım universiteye başlayacağim bu zamana kadar yalnızdım ve erkeklerle sadece eğlenmek için ( gezip tozmak,yiyip içmek ve daha sonrasında ayrilmak) cikiyordum, fakat bu sefer gercekten yanımda beni seven birisini istiyorum ama bildiginiz üzere yanlıs insan cok var erkeklerin hangi hareketlerini görürsem kacmalıyım veya ve zeki erkek mi secmeliyim yoksa aptal erkek mi bazen iliskiler aptal insanlarla ugrasmak ne kadar zorsa zeki insanlarla da aynısı gecerlioluyor. bunların arasında cok kalıyorum ha bi de basta iyi olan fakat sonradan gercek karakterini ortaya cikaran erkekleri nasil en başta tespit edebileriz ?
simdiden tesekkurler.

18 yaş ciddi ilişkiler için çok erken
İlaveten erkek dediğin de insandır, manavdan karpuz seçer gibi seçilmez
Biri karşına çıkar, hisler oluşur, ilişki gelişir sonra bakılır doğrusu bu mu diye

18 yaş ciddi ilişkiler için çok erken
İlaveten erkek dediğin de insandır, manavdan karpuz seçer gibi seçilmez
Biri karşına çıkar, hisler oluşur, ilişki gelişir sonra bakılır doğrusu bu mu diye
tesekkurler ama ciddi iliski yapan ve sürdüren de cok insan var bu biraz kafami karistiriyor.

Üç kere çevresinde dönüp içinden ona kadar say, sonda karşısına geçip sağ elinle onun sağ kulağını sol elinle önündeki kulağını tut. Bu sırada kolların çapraz duracak, mutlaka sağ kolun üstte olsun. O da sol gözünü kapatıp dilini burnuna değdirsin. Töbe töbe karpuz seçmeyi soruyorsun sanki.
Annem, kuzum sen neyin peşindesin. Senin derdinin üniversite hayatı, kampüs hayatı yaşamak, tatillerde çalışıp kendi paranı kazanmak, kendi yaşıtlarınla sosyal çevren olması, sahilde ateş yakıp gitar eşliğinde Akdeniz akşamları söylemek olmalı.
Bu geçen günlerin geri gelmeyecek, ah kafam diyeceğin işlere kalkışma.

tabiki hayir sadece insanların düşüncelerini öğrenmek istedim veya bir yasanmisliklari varsa illaki biliyorlardır diye ama bu forum biraz gergin insanlarla dolu sanırım
Bizler mi? Çok sakin insanlarız aslında gerilmeye gerek yok. Bu yazdıklarına bakıyorumda sen sanki biraz rahat bir üyesin gibii..
Tamamen yazdıklarına bakıyorum ne eksik ne fazla.

Gerçekten sevip sevebileceğin bir kişi istiyorsan bunun bir şekli şemali yok.O kişi geldimi hiç bir kriter tanımaz.
Bu yüzden bence buna çok kafa yormamalısın.

Arkadaşlar valla bu kadar eleştirilecegimi bilsem sormazdım emin olun, ben buralardan cekileyim. sadece sunun bilgisini vereyim: erkeklerle gönul eglendirme işi 15-16 yaşlarındaykendi suan 18 yasindayım ve 2 senede hem karakterim hemde düsünce yapim degisti. insanları aptal zeki diye ayırmamam gerektigini biliyorum ama erkek modellemelerinde önemli bir etken oldugunu düsünüyorum,bütün yorumlarınız için teşekkür ederimm <3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…