- 14 Haziran 2022
- 25
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi dusakabinn
-
hocam ben ne bileyim ona mi dikkat edicem,o zamanlar 15-16 yaşinda falandım.Yiyip içip gezip tozarken tanımadınsa biz ne tavsiyesi verelim sana
15-16 yaşında erkekleri kullanmaya dikkat etmişsin amahocam ben ne bileyim ona mi dikkat edicem,o zamanlar 15-16 yaşinda falandım.
tabiki hayir sadece insanların düşüncelerini öğrenmek istedim veya bir yasanmisliklari varsa illaki biliyorlardır diye ama bu forum biraz gergin insanlarla dolu sanırımAptal seç dersek aptal mi seçeceksiniz ?
erkeklerle sadece eğlenmek için ( gezip tozmak,yiyip içmek ve daha sonrasında ayrilmak) cikiyordum,
Canım benim sanki sen çok mu dogrusun? Kötünün iyisi seç birini,olmadı ayrilirsinama bildiginiz üzere yanlıs insan cok var
18 yaş ciddi ilişkiler için çok erken18 yaşındayım universiteye başlayacağim bu zamana kadar yalnızdım ve erkeklerle sadece eğlenmek için ( gezip tozmak,yiyip içmek ve daha sonrasında ayrilmak) cikiyordum, fakat bu sefer gercekten yanımda beni seven birisini istiyorum ama bildiginiz üzere yanlıs insan cok var erkeklerin hangi hareketlerini görürsem kacmalıyım veya ve zeki erkek mi secmeliyim yoksa aptal erkek mi bazen iliskiler aptal insanlarla ugrasmak ne kadar zorsa zeki insanlarla da aynısı gecerlioluyor. bunların arasında cok kalıyorum ha bi de basta iyi olan fakat sonradan gercek karakterini ortaya cikaran erkekleri nasil en başta tespit edebileriz ?
simdiden tesekkurler.
erkekleri eğlenmek için kullanmaya devam.diğer türlü erkekler sizi sıkartabiki hayir sadece insanların düşüncelerini öğrenmek istedim veya bir yasanmisliklari varsa illaki biliyorlardır diye ama bu forum biraz gergin insanlarla dolu sanırım
kendimi fazla tanımıyorum o yüzden bir sey diyemeyeceğim,tesekkurlerCanım benim sanki sen çok mu dogrusun? Kötünün iyisi seç birini,olmadı ayrilirsin
tesekkurler ama ciddi iliski yapan ve sürdüren de cok insan var bu biraz kafami karistiriyor.18 yaş ciddi ilişkiler için çok erken
İlaveten erkek dediğin de insandır, manavdan karpuz seçer gibi seçilmez
Biri karşına çıkar, hisler oluşur, ilişki gelişir sonra bakılır doğrusu bu mu diye
Kavun gibi koklamali da bulunabilir belki..Canım benim sanki sen çok mu dogrusun? Kötünün iyisi seç birini,olmadı ayrilirsin
Üç kere çevresinde dönüp içinden ona kadar say, sonda karşısına geçip sağ elinle onun sağ kulağını sol elinle önündeki kulağını tut. Bu sırada kolların çapraz duracak, mutlaka sağ kolun üstte olsun. O da sol gözünü kapatıp dilini burnuna değdirsin. Töbe töbe karpuz seçmeyi soruyorsun sanki.18 yaşındayım universiteye başlayacağim bu zamana kadar yalnızdım ve erkeklerle sadece eğlenmek için ( gezip tozmak,yiyip içmek ve daha sonrasında ayrilmak) cikiyordum, fakat bu sefer gercekten yanımda beni seven birisini istiyorum ama bildiginiz üzere yanlıs insan cok var erkeklerin hangi hareketlerini görürsem kacmalıyım veya ve zeki erkek mi secmeliyim yoksa aptal erkek mi bazen iliskiler aptal insanlarla ugrasmak ne kadar zorsa zeki insanlarla da aynısı gecerlioluyor. bunların arasında cok kalıyorum ha bi de basta iyi olan fakat sonradan gercek karakterini ortaya cikaran erkekleri nasil en başta tespit edebileriz ?
simdiden tesekkurler.
Sen ilişkiyi yapamazsın eğlenmeye devamtesekkurler ama ciddi iliski yapan ve sürdüren de cok insan var bu biraz kafami karistiriyor.
Bizler mi? Çok sakin insanlarız aslında gerilmeye gerek yok. Bu yazdıklarına bakıyorumda sen sanki biraz rahat bir üyesin gibii..tabiki hayir sadece insanların düşüncelerini öğrenmek istedim veya bir yasanmisliklari varsa illaki biliyorlardır diye ama bu forum biraz gergin insanlarla dolu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?