erkek arkadaş seçimi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar valla bu kadar eleştirilecegimi bilsem sormazdım emin olun, ben buralardan cekileyim. o dedigim erkeklerle sadece sunun bilgisini vereyim: erkeklerle gönul eglendirme işi 15-16 yaşlarındaykendi suan 18 yasindayım ve 2 senede hem karakterim hemde düsünce yapim degisti. insanları aptal zeki diye ayırmamam gerektigini biliyorum ama erkek modellemelerinde önemli bir etken oldugunu düsünüyorum,bütün yorumlarınız için teşekkür ederimm <3
Gerçekten çekil sen. Daha kendini tanımamışsın, ergenlikten çıkamamışsın, okul iş güç değil de erkeklerde aklın bir de kalkmış buradaki üyelere erkek eksperi muamelesi yapıyorsun. Vuruğu göçüğü var mı diye muayeneye de getir istersen . Çocum senin anan yok mu? Bu kadar normalse bu konular git anana danış. Hadi yolun açık olsun.

Cidden burda bazı üyeler çok ters ya .
Karşınız da ki 18 yaşında biri . Yaptığının yanlış olduğunu zaten söylüyor , ve bu durumun kendisini mutlu etmediğinin farkına varmış ve düzeltmeye çalışmış anladığım kadarıyla.
Dalga geçmek , gaddarca eleştirmek yerine tavsiye verebilirsiniz .
Sanırsın buradakiler hepsi mükemmel ,pırıl pırıl 😉

Gerçekten çekil sen. Daha kendini tanımamışsın, ergenlikten çıkamamışsın, okul iş güç değil de erkeklerde aklın bir de kalkmış buradaki üyelere erkek eksperi muamelesi yapıyorsun. Vuruğu göçüğü var mı diye muayeneye de getir istersen . Çocum senin anan yok mu? Bu kadar normalse bu konular git anana danış. Hadi yolun açık olsun.
hocam okul bitti daha ne yapayım,hayir annem yok gideli cok oldu ve evet bu konular cok normal hic bir sey bilmiyorum ve soracagim kimse yok ve bellıkı daha önceleri yanlıs seyler yapmisim... keske kırıcı konusmasaniz cok uzuluyorum.

Sırf rahatça gezip dolaşabilmek için üniversite okuyacakmışsınız gibi hissettim, umarım yanılıyorumdur. Üniversite sınavına sayılı günler kaldı, şu an tek derdiniz eğitiminiz olmalıydı.

Arkadaşlar valla bu kadar eleştirilecegimi bilsem sormazdım emin olun, ben buralardan cekileyim. sadece sunun bilgisini vereyim: erkeklerle gönul eglendirme işi 15-16 yaşlarındaykendi suan 18 yasindayım ve 2 senede hem karakterim hemde düsünce yapim degisti. insanları aptal zeki diye ayırmamam gerektigini biliyorum ama erkek modellemelerinde önemli bir etken oldugunu düsünüyorum,bütün yorumlarınız için teşekkür ederimm <3
2 senede evet değişmiş olabilirsin buna kimse bir şey demiyor ama bu bir karakterdir. O yaşlarda en saf aşklarını yaşaman gerekirken senin insanlara davranışın, değer vermeyişin normal değil. Aynı şeyi erkekler yapınca nasıl tepki gösteriyorsak kadınlar yapınca da aynı tepkiyi göstermezsek samimi olmaz. Kimsenin duyguları ile oynamaya hakkınız yok

hocam okul bitti daha ne yapayım,hayir annem yok gideli cok oldu ve evet bu konular cok normal hic bir sey bilmiyorum ve soracagim kimse yok ve bellıkı daha önceleri yanlıs seyler yapmisim... keske kırıcı konusmasaniz cok uzuluyorum.
Nasıl yani okul bitti, üniversite okumayacak mısın?

Ne okulu bitti? Üniversite okudun mu? Mesleğini eline aldın mı? Atlı mı kovalıyor? Mesleğini eline al, paranı kazanıp harcamanın zevkine var. Gez, toz, yurt dışına çık, özel zevkler edin. Enerjini yönlendireceğin o kadar güzel konular varken 15-16 yaşında eğlencesine gezip tozmak nedir. Daha kendini tanımamışsın, kişiliğin oluşumunu daha tamamlamamış, hormonal olarak fiziksel gelişimini tamamlamamışsın ama sen hayatında tek eksik doğru bir erkekle ciddi bir ilişki havasındasın. Yapma, kendini harcama. Bu günleri mumla ararsın. Geçen günler geri gelmez. Soracağın, danışacağın hiç kimse yoksa kişisel gelişim üzerine araştırmalar yap, Kitaplar oku, kendini tanı. Güzel ve iyi insan ol.

Arkadaşlar valla bu kadar eleştirilecegimi bilsem sormazdım emin olun, ben buralardan cekileyim. sadece sunun bilgisini vereyim: erkeklerle gönul eglendirme işi 15-16 yaşlarındaykendi suan 18 yasindayım ve 2 senede hem karakterim hemde düsünce yapim degisti. insanları aptal zeki diye ayırmamam gerektigini biliyorum ama erkek modellemelerinde önemli bir etken oldugunu düsünüyorum,bütün yorumlarınız için teşekkür ederimm <3
Erkek modellemeleri lafı güldürdü.

25 yaşına kadar daha çook değişeceksin bu arada. Okulunu oku, kendini çok kaptırma. Zeki-aptal meselesi çok önemli değil, karakter zekadan çok daha önemli. Kıskanç olmayan, cömert, yapıcı, sakin, çabuk sinirlenmeyen, yemek yapmayı ve kendi donunu yıkamayı bilen erkeklerle birlikte ol, benim tavsiyem bu.

Erkek modellemeleri lafı güldürdü.

25 yaşına kadar daha çook değişeceksin bu arada. Okulunu oku, kendini çok kaptırma. Zeki-aptal meselesi çok önemli değil, karakter zekadan çok daha önemli. Kıskanç olmayan, cömert, yapıcı, sakin, çabuk sinirlenmeyen, yemek yapmayı ve kendi donunu yıkamayı bilen erkeklerle birlikte ol, benim tavsiyem bu.
tesekkur ederım

18 yaşındayım universiteye başlayacağim bu zamana kadar yalnızdım ve erkeklerle sadece eğlenmek için ( gezip tozmak,yiyip içmek ve daha sonrasında ayrilmak) cikiyordum, fakat bu sefer gercekten yanımda beni seven birisini istiyorum ama bildiginiz üzere yanlıs insan cok var erkeklerin hangi hareketlerini görürsem kacmalıyım veya ve zeki erkek mi secmeliyim yoksa aptal erkek mi bazen iliskiler aptal insanlarla ugrasmak ne kadar zorsa zeki insanlarla da aynısı gecerlioluyor. bunların arasında cok kalıyorum ha bi de basta iyi olan fakat sonradan gercek karakterini ortaya cikaran erkekleri nasil en başta tespit edebileriz ?
simdiden tesekkurler.
Sana karşı rol yapıp yapmadığını anlayabilmek için başka insanlarla ilişkisi nasıl onu gözlemleyebilirsin. Mesela ailesiyle iletişimi nasıl, ya da başka kadınlar hakkında ne gibi yorumlar yapıyor filan gibi. Sana olan yaklaşımından farklıysa muhtemelen sana karşı rol yapıyordur ve ileride gerçek karakteri ortaya çıkar.

Kıskancsa
Giyim kuşamına karışıyorsa
Karşısındakini dinlemiyorsa

Kadınlar hakkında saygısız konuşuyorsa

Uzaklaş...

yazilim mühendisligi okuyacagim.
Sınav bu haftasonu değil mi? Meslek lisesinde mi okudun? Söylediğin çok güzel bir bölüm, yabancı dilini de ilerletip ikinci üçüncü dili de öğrenirsen çok güzel iş imkanların olur. Ve bulunduğun sosyal çevre geleceğini etkiler. Lütfen acele etme, yaşının gereğinden fazlasına heves etme. Güzel bir üniversite hayatı yaşa. Sevgili muhabbeti değil de cinsiyetsiz arkadaşlıklar kur. Bu erkek arkadaş vana ilgi mi duyuyor, duyar mı muhabbetlerine girme. Sağlam insanlarla taş gibi dostluklar kur. Hayatının kalitesini sen belirleyeceksin.

hocam ben ne bileyim ona mi dikkat edicem,o zamanlar 15-16 yaşinda falandım.
Hocam ne demek? Nasıl konuşmanız gerektiğini de öğrenmeniz gerek.

Bu arada, gönül eğlendirmek için sevgili olduğunuz insanlardan sizi gerçekten seven olduysa ve kalbi kırıldıysa bunun karmasını yaşarsınız.

Sadece eğlenilmeye hazır olun.

Sınav bu haftasonu değil mi? Meslek lisesinde mi okudun? Söylediğin çok güzel bir bölüm, yabancı dilini de ilerletip ikinci üçüncü dili de öğrenirsen çok güzel iş imkanların olur. Ve bulunduğun sosyal çevre geleceğini etkiler. Lütfen acele etme, yaşının gereğinden fazlasına heves etme. Güzel bir üniversite hayatı yaşa. Sevgili muhabbeti değil de cinsiyetsiz arkadaşlıklar kur. Bu erkek arkadaş vana ilgi mi duyuyor, duyar mı muhabbetlerine girme. Sağlam insanlarla taş gibi dostluklar kur. Hayatının kalitesini sen belirleyeceksin.
evet bu haftasonu,final okullarında okudum,yabancı dil sevıyemı bilmiyorum ama ilerlettim baya.

Hocam ne demek? Nasıl konuşmanız gerektiğini de öğrenmeniz gerek.

Bu arada, gönül eğlendirmek için sevgili olduğunuz insanlardan sizi gerçekten seven olduysa ve kalbi kırıldıysa bunun karmasını yaşarsınız.

Sadece eğlenilmeye hazır olun.
isimle hitap etmek yerine ya da sen demek yerine kullandigim bir kelime fazla takılmayın,tesekkurler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X