erkek arkadaş seçimi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yazilim mühendisligi okuyacagim.
Yanıldığıma çok sevindim. Umarım çok güzel bir üniversite hayatınız olur. Şimdiden başarılar diliyorum 🍀

Hayatınıza bir sürü insan girip çıkacak. Her ilişki size ayrı bir tecrübe katacak. Kısacası yaşayarak öğreneceksiniz. Bizim söylediklerimizin hiçbir anlamı olmayacak. Size verebileceğim tek tavsiye sadece duygularınızla hareket etmeyin :)

kendim gibi davranıyorum ayrıca herhangi bir saygısızlık yaptigimi düsünmuyorum,rahatsiz olduysanız konuyu terk edebılırsınız ki benım acıtıgım konunun disina cikali cok oldu.
Sütünü içtiysen bence sen uyu 😉

Duyacaklarına tahammül edemiyorsan konu açmasaydın 🥲

kendim gibi davranıyorum ayrıca herhangi bir saygısızlık yaptigimi düsünmuyorum,rahatsiz olduysanız konuyu terk edebılırsınız ki benım acıtıgım konunun disina cikali cok oldu.
daha gençsin bulursun aklı başında yakışıklı bir genç.aç bir film izle şimdi boşver erkekleri

Sütünü içtiysen bence sen uyu 😉

Duyacaklarına tahammül edemiyorsan konu açmasaydın 🥲
sorudugum soruya insan gibi cevap vermek disinda her seyi yaptınız bu biraz rahatsiz edici cunku hem benımle dalga geciyorsunuz hem de hakaret ediyorsunuz evet, bu tahammül edilemez duruma geldi,lütfen artık bunu biraz daha yapmaktan vazgecin

Kaba, hat-höt yapan, erkekliğin kitabını ben yazdım diyen ve o kadın işi- bu erkek işi şeklinde kalıplara sıkışmış adamlardan uzak durabilirsin mesela; varsın kılıbık desinler yanındakine ama sakin (umursamaz ya da tepkisiz değil), yumuşak mizaçlı, konuşarak çözüme ulaşabileceğin bir erkeği tanımaya öncelik verebilirsin. Tahmin edebileceğin gibi ilişkiler sadece mantıklı seçimler üzerine kurulmuyor duygular, fiziksel çekim gibi güçlü ana sütunlara da ihtiyaç var. Ama tabi duyguların derinleşmeden yukarıda yazdıklarımı düşünerek yol yakınken avam tabirle kötü oğlanlardan vazgeçmeyi; yumuşak mizaçlı, yakışıklı 😉 oğlandan yana hakkını kullanmayı düşünebilirsin. Hala yaşın ufak ama benim evlilik yoluna giren arkadaşlarımın çoğu bu yıllarda uzun ilişkilerine başlayıp ilişkilerini de evlilikle noktalamışlardı. Tabi ilişkilere kendini çok kaptırıp okulu bitiremeyenlerde oldu ama senin o grupta olacağını sanmıyorum.

sorudugum soruya insan gibi cevap vermek disinda her seyi yaptınız bu biraz rahatsiz edici cunku hem benımle dalga geciyorsunuz hem de hakaret ediyorsunuz evet, bu tahammül edilemez duruma geldi,lütfen artık bunu biraz daha yapmaktan vazgecin
Sana son olarak diyorum ki bu kafayla gidersen seni çok üzerler.

Umarım sınavında güzel geçer yazılım mühendisi olursun

Yahu insanın gönlü de ister yanında birini, yani elbette okulunu okusun parasını da kazansın ama bunun yanında sevgilisi de olsun istemek abes mi, 18 yaş da tam zamanları yani, heyecan heves vs. Bunun için azar çekenleri anlayamadım :KK53:
Yanlış davranmışsın, ergen simarikligi diyelim, şimdi farkındasın, bu iyi. Bence, ilişki yapmalıyım, ciddi olmalı, artık vakti geldi birini bulmalıyım kafasıyla hareket etme. Üniversiteye başla, çevreyi gözlemle, sosyal çevreni oluştur, zamanla gelişir zaten bi şeyler olacaksa.
İnsanları baştan tanımanın bi formülü de yok ne yazık ki, acele etmemek ve bi tık mesafe bırakıp zamanla tanımaya çalışmak mantıklı.

18 yaşındayım universiteye başlayacağim bu zamana kadar yalnızdım ve erkeklerle sadece eğlenmek için ( gezip tozmak,yiyip içmek ve daha sonrasında ayrilmak) cikiyordum, fakat bu sefer gercekten yanımda beni seven birisini istiyorum ama bildiginiz üzere yanlıs insan cok var erkeklerin hangi hareketlerini görürsem kacmalıyım veya ve zeki erkek mi secmeliyim yoksa aptal erkek mi bazen iliskiler aptal insanlarla ugrasmak ne kadar zorsa zeki insanlarla da aynısı gecerlioluyor. bunların arasında cok kalıyorum ha bi de basta iyi olan fakat sonradan gercek karakterini ortaya cikaran erkekleri nasil en başta tespit edebileriz ?
simdiden tesekkurler.
Tatlım daha 18 yaşındasın duygularına teslim ol kendine sınırlar çizmeyi bırak. Sonra yaşadıklarının verdiği deneyimle doğru insanı seçersin. İnsan tanımanın bir formülü yok,sana tavsiye veremem. Mesela bana zeki insanlar çekici gelir dişe diş beni zorlasın öbürküne her sözünü dinleyen biri çekici gelir (ki beni bu tipler boğuyor).Bunun bir doğrusu yok bu senin yolculuğun sen kendini tanı ,keşfet.

Son düzenleme:
Acaba ondan mı bu evde kalmışlık tripleri :KK70: :KK70: :KK70:
Çıktım çami budadum
Çıktım çami budadum
Endırdum yarisina endirdum yarisinaaa
Boyle sevda mi olur boyleee sevda mi olurrr
Girsunn yerin dibinaaaa haydi horona o zman amann

Çok zorlama yanarsun çok zorlama yanarsun,
Grinin her tonunu tadarsun grinin her tonunu tadarsun.

O kadar belli ki 18 yaşında olduğun. Ben 23 yaşında hala kendimi olgun hissetmiyorum, 18 yaşında yaptığım salaklılara bakıyorum kendime gülüyorum.

18 yaşındayım universiteye başlayacağim bu zamana kadar yalnızdım ve erkeklerle sadece eğlenmek için ( gezip tozmak,yiyip içmek ve daha sonrasında ayrilmak) cikiyordum, fakat bu sefer gercekten yanımda beni seven birisini istiyorum ama bildiginiz üzere yanlıs insan cok var erkeklerin hangi hareketlerini görürsem kacmalıyım veya ve zeki erkek mi secmeliyim yoksa aptal erkek mi bazen iliskiler aptal insanlarla ugrasmak ne kadar zorsa zeki insanlarla da aynısı gecerlioluyor. bunların arasında cok kalıyorum ha bi de basta iyi olan fakat sonradan gercek karakterini ortaya cikaran erkekleri nasil en başta tespit edebileriz ?
simdiden tesekkurler.
Yanınızda sizi seven birisini sizde sevebilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X