erkek arkadaş seçimi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
18 yaşındayım universiteye başlayacağim bu zamana kadar yalnızdım ve erkeklerle sadece eğlenmek için ( gezip tozmak,yiyip içmek ve daha sonrasında ayrilmak) cikiyordum, fakat bu sefer gercekten yanımda beni seven birisini istiyorum ama bildiginiz üzere yanlıs insan cok var erkeklerin hangi hareketlerini görürsem kacmalıyım veya ve zeki erkek mi secmeliyim yoksa aptal erkek mi bazen iliskiler aptal insanlarla ugrasmak ne kadar zorsa zeki insanlarla da aynısı gecerlioluyor. bunların arasında cok kalıyorum ha bi de basta iyi olan fakat sonradan gercek karakterini ortaya cikaran erkekleri nasil en başta tespit edebileriz ?
simdiden tesekkurler.
Aptal erkek yoktur ,kadını aptal görünümlü kandıran erkek vardır . Zor zanaat 18 de ciddi düşünmek 🤔

tesekkurler ama ciddi iliski yapan ve sürdüren de cok insan var bu biraz kafami karistiriyor.
18 yaşında ciddiyete bulaşanın hayatı yarım kalır. Önce okuyacaksın, sonra çalışacaksın sonra da ayaklarının üzerine basacaksın. Herşey sırayla, forumu biraz karıştır eski konulara bak bakalım senin yaşlarında ciddi ilişkiler yaşayıp evlenenler neler görmüş. Ciddi ilişki yapman gereken en son iş

18 yaşındayım universiteye başlayacağim bu zamana kadar yalnızdım ve erkeklerle sadece eğlenmek için ( gezip tozmak,yiyip içmek ve daha sonrasında ayrilmak) cikiyordum, fakat bu sefer gercekten yanımda beni seven birisini istiyorum ama bildiginiz üzere yanlıs insan cok var erkeklerin hangi hareketlerini görürsem kacmalıyım veya ve zeki erkek mi secmeliyim yoksa aptal erkek mi bazen iliskiler aptal insanlarla ugrasmak ne kadar zorsa zeki insanlarla da aynısı gecerlioluyor. bunların arasında cok kalıyorum ha bi de basta iyi olan fakat sonradan gercek karakterini ortaya cikaran erkekleri nasil en başta tespit edebileriz ?
simdiden tesekkurler.
Ohh gönül eğlendirmiş kızımız şimdi karakter analizi ile doğrusunu bulmak istiyor bulursan bize de söyle :D

simdiden tesekkurler.
Önce bi okulunu bitir mesleğini eline al sonra birileri Zaten karşına çıkar 18 yaşında evde kalmış gibi yazıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X