- 14 Haziran 2022
- 25
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi dusakabinn
,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aptal erkek yoktur ,kadını aptal görünümlü kandıran erkek vardır . Zor zanaat 18 de ciddi düşünmek18 yaşındayım universiteye başlayacağim bu zamana kadar yalnızdım ve erkeklerle sadece eğlenmek için ( gezip tozmak,yiyip içmek ve daha sonrasında ayrilmak) cikiyordum, fakat bu sefer gercekten yanımda beni seven birisini istiyorum ama bildiginiz üzere yanlıs insan cok var erkeklerin hangi hareketlerini görürsem kacmalıyım veya ve zeki erkek mi secmeliyim yoksa aptal erkek mi bazen iliskiler aptal insanlarla ugrasmak ne kadar zorsa zeki insanlarla da aynısı gecerlioluyor. bunların arasında cok kalıyorum ha bi de basta iyi olan fakat sonradan gercek karakterini ortaya cikaran erkekleri nasil en başta tespit edebileriz ?
simdiden tesekkurler.
gezip tozmak,yiyip içmek ve daha sonrasında ayrilmak)
Bir üstteki alıntıda yazan gibi yiyip içip ayrılanlardan uzak dur onlar yanlış insanama bildiginiz üzere yanlıs insan cok var erkeklerin hangi hareketlerini görürsem kacmalıyım
İnsan kendinden nasıl ayrı dursun kızBir üstteki alıntıda yazan gibi yiyip içip ayrılanlardan uzak dur onlar yanlış insan![]()
18 yaşında ciddiyete bulaşanın hayatı yarım kalır. Önce okuyacaksın, sonra çalışacaksın sonra da ayaklarının üzerine basacaksın. Herşey sırayla, forumu biraz karıştır eski konulara bak bakalım senin yaşlarında ciddi ilişkiler yaşayıp evlenenler neler görmüş. Ciddi ilişki yapman gereken en son iştesekkurler ama ciddi iliski yapan ve sürdüren de cok insan var bu biraz kafami karistiriyor.
Ohh gönül eğlendirmiş kızımız şimdi karakter analizi ile doğrusunu bulmak istiyor bulursan bize de söyle18 yaşındayım universiteye başlayacağim bu zamana kadar yalnızdım ve erkeklerle sadece eğlenmek için ( gezip tozmak,yiyip içmek ve daha sonrasında ayrilmak) cikiyordum, fakat bu sefer gercekten yanımda beni seven birisini istiyorum ama bildiginiz üzere yanlıs insan cok var erkeklerin hangi hareketlerini görürsem kacmalıyım veya ve zeki erkek mi secmeliyim yoksa aptal erkek mi bazen iliskiler aptal insanlarla ugrasmak ne kadar zorsa zeki insanlarla da aynısı gecerlioluyor. bunların arasında cok kalıyorum ha bi de basta iyi olan fakat sonradan gercek karakterini ortaya cikaran erkekleri nasil en başta tespit edebileriz ?
simdiden tesekkurler.
Hanımefendi diyebilirsiniz. Z kuşağına sabredemiyorum bazen.isimle hitap etmek yerine ya da sen demek yerine kullandigim bir kelime fazla takılmayın,tesekkurler
Öğrenmesi gereken çok şey var uslüba gelememiş ablası hoş görHanımefendi diyebilirsiniz. Z kuşağına sabredemiyorum bazen.
Sen de haklısın nerden baksan aradan yıllar gecmıs (2 yıl)hocam ben ne bileyim ona mi dikkat edicem,o zamanlar 15-16 yaşinda falandım.
Yaşayarak öğrensin umarım. Kalbı kırılarak, eğlence aracı olarak.Öğrenmesi gereken çok şey var uslüba gelememiş ablası hoş gör
tamamdır hanimefendi umarım yakın zamanda adapte olursunuz z kuşağina maglum artık Y kuşağinin soyu azalmaya başladiHanımefendi diyebilirsiniz. Z kuşağına sabredemiyorum bazen.
hic bir fikrim yok XDSen de haklısın nerden baksan aradan yıllar gecmıs (2 yıl)
Ben oyumu aptal erkekten yana kullanıyorum. Peki aptal erkek turnusolü müsün?
Turnusol demeyelim de kişi kendinden bilir diyelimSen de haklısın nerden baksan aradan yıllar gecmıs (2 yıl)
Ben oyumu aptal erkekten yana kullanıyorum. Peki aptal erkek turnusolü müsün?
XD diye gülen Z kuşağımı var yahic bir fikrim yok XD
ben böyle tercih ediyorum.XD diye gülen Z kuşağımı var ya![]()
Önce bi okulunu bitir mesleğini eline al sonra birileri Zaten karşına çıkar 18 yaşında evde kalmış gibi yazıyorsun.18 yaşındayım universiteye başlayacağim bu zamana kadar yalnızdım ve erkeklerle sadece eğlenmek için ( gezip tozmak,yiyip içmek ve daha sonrasında ayrilmak) cikiyordum, fakat bu sefer gercekten yanımda beni seven birisini istiyorum ama bildiginiz üzere yanlıs insan cok var erkeklerin hangi hareketlerini görürsem kacmalıyım veya ve zeki erkek mi secmeliyim yoksa aptal erkek mi bazen iliskiler aptal insanlarla ugrasmak ne kadar zorsa zeki insanlarla da aynısı gecerlioluyor. bunların arasında cok kalıyorum ha bi de basta iyi olan fakat sonradan gercek karakterini ortaya cikaran erkekleri nasil en başta tespit edebileriz ?
simdiden tesekkurler.
Zeki z kuşağı bireylerine adapteyim. Çok akıllı çocuklar tanıyorum. Sana benzemiyorlar.tamamdır hanimefendi umarım yakın zamanda adapte olursunuz z kuşağina maglum artık Y kuşağinin soyu azalmaya başladi![]()
ben böyle tercih ediyorum.
hahahah zeki oldugumu idda etmedim ki :dZeki z kuşağı bireylerine adapteyim. Çok akıllı çocuklar tanıyorum. Sana benzemiyorlar.