- 16 Eylül 2017
- 7.732
- 14.003
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Bunları düşünmek icin erken diyeceksiniz belki ama ben geleceği düşünerek hareket etmek istiyorum. 3 senelik inişli çıkışlı bir ilişkim var. Yuvarlanıp gidiyoruz. Ben atanmaya çalışıyorum o da iş bulmaya. Ufukta evlilik planları var. Ama sorun şu ben ev işi yapmam,yemek yapmam,öğrenmem sen yaparsın diyor. E bende kimsenin kölesi değilim bana yardım etmeyecekse ben hiç yapmam. Ben öğrenci evinde kalırken veya onun evine gittigimde yapardı. Yani kendi evimde temizliğe yardim ederdi,menemen yapardi ara sıra. Cogunlukla disaridan yerdik. Onlara gittigimde de bir seyler hazırlardı atıştırmalık.
En büyük korkum evlilik. Beni hayatta evlilik kadar korkutan bir şey daha yoktur. Şu an mesafelerden dolayı ayrıyız birbirimize gidip geldik ama hiç beraber yaşamadık. Evlenmeden ônce beraber yaşama fikrim var iyice tanımak için.Acaba bu süreçte istediğim gibi şekillenir mi ? İleride ev islerine yardımcı kadın tutma fikrim var zaten. Ama o kadın her an her yerde olmayacak sonuçta. Cok kararsizim fikirlerinizi almak istedim
En büyük korkum evlilik. Beni hayatta evlilik kadar korkutan bir şey daha yoktur. Şu an mesafelerden dolayı ayrıyız birbirimize gidip geldik ama hiç beraber yaşamadık. Evlenmeden ônce beraber yaşama fikrim var iyice tanımak için.Acaba bu süreçte istediğim gibi şekillenir mi ? İleride ev islerine yardımcı kadın tutma fikrim var zaten. Ama o kadın her an her yerde olmayacak sonuçta. Cok kararsizim fikirlerinizi almak istedim