Banada öyle geldi eğlensin ya hadi diyorum insanlık belki gerçektir dalga geçmeyeyim fakat parça parça yazıyor neyse boşverYine biri bizmle eğleniyor benceInstagramdaki eceden görüp gelmiş olmasın al bak ben de kalp attım ama evliyim ona göre
Bu gece çok güldüm çaresizligimize. Herkes ayrı çırpınıyor anlamak içinBanada öyle geldi eğlensin ya hadi diyorum insanlık belki gerçektir dalga geçmeyeyim fakat parça parça yazıyor neyse boşver
Şimdi siz konuşuyo musunuz, sevgili misiniz, nişanlı mı ben çözemedim? Ve bunlar 1 ayda mı oldu?Erkek arkadaşım var nişan arefesindeyiz ama düz bir arkadaşım aile biliyo konuştuğumuzu oğlan sessiz kendi halinde biri 1 aydir konuşuyoruz bana kalp atiyo ama sevgili olamadık direk nişanlanmak mı istiyordur sizce
Ya ben kötü biri değilim aile tanıştırdı bir aydır konuşuyoruz telfondada konuştuk iki defa yüz yüzede geldim aileler tanıştırdı zaten evlilik adimlariyla konuşuyoruz ne zaman gelelim diye haberde gönderdilerBanada öyle geldi eğlensin ya hadi diyorum insanlık belki gerçektir dalga geçmeyeyim fakat parça parça yazıyor neyse boşver
Siz bana hiç bişe yazmayinBu gece çok güldüm çaresizligimize. Herkes ayrı çırpınıyor anlamak için
Bizim burda görücü usulü bu şekilde olurŞimdi siz konuşuyo musunuz, sevgili misiniz, nişanlı mı ben çözemedim? Ve bunlar 1 ayda mı oldu?
Canikom 1 ayda ne nişanı ne evliliği. Kocamı 6 yıldır tanıyorum bi 6 yıl daha tanısam öyle evlensemde olurmuş. Kafayı peynir ekmek niyetine sıyırıp yemişsiniz
Niye yangından mal mı kaçırıyosunuz? Sizin orası dediğiniz yer türkiye değil mi ?Bizim burda görücü usulü bu şekilde olur
1 ayda nişanlanmak mıErkek arkadaşım var nişan arefesindeyiz ama düz bir arkadaşım aile biliyo konuştuğumuzu oğlan sessiz kendi halinde biri 1 aydir konuşuyoruz bana kalp atiyo ama sevgili olamadık direk nişanlanmak mı istiyordur sizce
Eeee tamam dert nerde çocuk gelip isteyecek işte derdiniz yokki demekki gelip isteyeceklerYa ben kötü biri değilim aile tanıştırdı bir aydır konuşuyoruz telfondada konuştuk iki defa yüz yüzede geldim aileler tanıştırdı zaten evlilik adimlariyla konuşuyoruz ne zaman gelelim diye haberde gönderdiler
Kuzum valla kötü birşey demiyorum sadece anlamaya çalışıyorum. Şimdi sorun ne tam olarak neyi danışmak istedin? Acaba istiyor mu diye mi düşünüyorsun yoksa zaten anlaştiniz mı?Siz bana hiç bişe yazmayin
Oglan benle nisanlanacak mı sizce diyo kitlendikNe diyor ya bu
23? Olgun? Nerenin olgunu kız bu buranın değildeİkimizinde yaşı olgun yada gelmiş iki defa görüştük konuştuk
Bibi kuduruklar dayanamadığı için erken evlenmenin adını “ bizim burda görücü usulü böyle olur “ diye değiştirmişlerNe diyor ya bu
Bizim burda azmıslar ondan bu acele derlerBibi kuduruklar dayanamadığı için erken evlenmenin adını “ bizim burda görücü usulü böyle olur “ diye değiştirmişler
1 ayda nişanlanmak m
Her yörenin adeti farklıBizim burda azmıslar ondan bu acele derler
Aslında evlenmedende sevişebilirlerdi ama neyseeeBizim burda azmıslar ondan bu acele derler
Bibi kuduruklar dayanamadığı için erken evlenmenin adını “ bizim burda görücü usulü böyle olur “ diye değiştirmişler
Adım atmiyo neden diye sordum sizce evlenmek istediği kıza neden adım atmazKuzum valla kötü birşey demiyorum sadece anlamaya çalışıyorum. Şimdi sorun ne tam olarak neyi danışmak istedin? Acaba istiyor mu diye mi düşünüyorsun yoksa zaten anlaştiniz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?