Erkek arkadaş

Şimdi siz konuşuyo musunuz, sevgili misiniz, nişanlı mı ben çözemedim? Ve bunlar 1 ayda mı oldu?
Canikom 1 ayda ne nişanı ne evliliği. Kocamı 6 yıldır tanıyorum bi 6 yıl daha tanısam öyle evlensemde olurmuş. Kafayı peynir ekmek niyetine sıyırıp yemişsiniz

Banada öyle geldi eğlensin ya hadi diyorum insanlık belki gerçektir dalga geçmeyeyim fakat parça parça yazıyor neyse boşver
Ya ben kötü biri değilim aile tanıştırdı bir aydır konuşuyoruz telfondada konuştuk iki defa yüz yüzede geldim aileler tanıştırdı zaten evlilik adimlariyla konuşuyoruz ne zaman gelelim diye haberde gönderdiler

Bizim burda görücü usulü bu şekilde olur

1 ayda nişanlanmak mı

Eeee tamam dert nerde çocuk gelip isteyecek işte derdiniz yokki demekki gelip isteyecekler

Ne alak
Bibi kuduruklar dayanamadığı için erken evlenmenin adını “ bizim burda görücü usulü böyle olur “ diye değiştirmişler
Kuzum valla kötü birşey demiyorum sadece anlamaya çalışıyorum. Şimdi sorun ne tam olarak neyi danışmak istedin? Acaba istiyor mu diye mi düşünüyorsun yoksa zaten anlaştiniz mı?
Adım atmiyo neden diye sordum sizce evlenmek istediği kıza neden adım atmaz

Annenize söyleyin oğlanın annesiyle konuşsun sizin eve çağırsin istesinler sizi bize değil annenize sorun ne zaman gelecekler tamammi anneniz konuşsun aramışlar zaten demekki niyetleri ciddi onuda bizmi soralım adım atmış annesi gelmek istiyor daha ne adımı atacak biz anlatamiyormuyuz ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…