Aile tanıştırdı bildiğim biri yüz yuze geldik konuştukYazarsanız böyle geçerler ne iş yapıyor çocuk hiç yanyana geldinizmi düğün yapacak durum varmı kalp atmak nedir tanımadan konuşmadan sinirlimi dayakcimi neyin nesi kimin fesi ne evliliği
Yavrum bu görücü değil görmezden gelici. Şöyle göz falan da mı kırpmadı? Ne bileyim saçını çekip kaçmak olur..Görücü usulü bu şekilde olur zaten
Kendi halinde biri1 ayda emin misin sessiz sakin olduguna belki adamın icinden canavar çıkacak?
Tamam ilişki başladı gorusuyormusunuz çay kahve hiç konusmuyormusunuz ne iş yapıyor tanıştı geldi nişan isteme oldumu aile ne diyor kalp atmasına yani konu çok havadaAile tanıştırdı bildiğim biri yüz yuze geldik konuştuk
İkimizinde yaşı olgun yada gelmiş iki defa görüştük konuştukYavrum bu görücü değil görmezden gelici. Şöyle göz falan da mı kırpmadı? Ne bileyim saçını çekip kaçmak olur..
Ne konuşuyorsunuz yanyana gelince? Bide sana o kalbi ne konuşurken attı mesela?Kendi halinde biri
İki defa oturduk kahve içtim vakit gecirdikTamam ilişki başladı gorusuyormusunuz çay kahve hiç konusmuyormusunuz ne iş yapıyor tanıştı geldi nişan isteme oldumu aile ne diyor kalp atmasına yani konu çok havada
Kendi halinde dediğiniz adamın ya ciddi sıkıntıları var ya da size karşı hiç yakınlık duymadı ama evlenmek için evlenecek olursa. Bu mu istediğiniz?Kendi halinde biri
Her konuşmada atarNe konuşuyorsunuz yanyana gelince? Bide sana o kalbi ne konuşurken attı mesela?
Tamam anladım neler konusuyorsunuz peki?Her konuşmada atar
Bizim bi arkadaş vardı böyle, okulda koridorda kimle göz göze gelse ona aşık olduklarını düşünüp hayaller kuruyordu. Yavrucum bu nasıl olgunluk? Bana kalp attı acaba direkt nişan mı istiyor diyorsun. Yok seni kardiyoloji uzmanı sanıyor yoksa niye kalp atsın dimi.İkimizinde yaşı olgun yada gelmiş iki defa görüştük konuştuk
Eee niyeti varsa benimle evlenir misin der ailemle gelicez ailenle konuş der yada annesi annenizi arar biz geleceğiz diye kahve yapar çıkarsınız ortaya bu nedir böyle düz sakin dümdüz oğlan önümü istiyor bunumu istiyor bilemedim bence sizde bilmiyorsunuz bırakın atsın dursun kalp ne diyeyim tuhaf birşey aileniz sormuyormu ne olacak bu iş siz sorun senin istediğin ne beni istemeye gelecekmisin diye versin cevabıİki defa oturduk kahve içtim vakit gecirdik
Siz beni anlamadınız anlatamadım ben yani sevgili gibi kalp atiyoBizim bi arkadaş vardı böyle, okulda koridorda kimle göz göze gelse ona aşık olduklarını düşünüp hayaller kuruyordu. Yavrucum bu nasıl olgunluk? Bana kalp attı acaba direkt nişan mı istiyor diyorsun. Yok seni kardiyoloji uzmanı sanıyor yoksa niye kalp atsın dimi.
Kahve içmeye gelicez diye aradılar ztn niyetleri ciddi çabalıyorlarEee niyeti varsa benimle evlenir misin der ailemle gelicez ailenle konuş der yada annesi annenizi arar biz geleceğiz diye kahve yapar çıkarsınız ortaya bu nedir böyle düz sakin dümdüz oğlan önümü istiyor bunumu istiyor bilemedim bence sizde bilmiyorsunuz bırakın atsın dursun kalp ne diyeyim tuhaf birşey aileniz sormuyormu ne olacak bu iş siz sorun senin istediğin ne beni istemeye gelecekmisin diye versin cevabı
Kız Allah seni neetmesin, ben burada bile bazen mesajların sonuna kalp koyuyorum. Çocuk gelecek planlarını anlatırken ne dedi? Evlenelim falan dedi mi?Siz beni anlamadınız anlatamadım ben yani sevgili gibi kalp atiyo
Eee tamam istemeye geleceklerdir kahve içip napacaklar ya kafemi sizin ev .O zaman gelsin gitsinler o zaman yazın tekrar siz bize biz buradayız beklerizKahve içmeye gelicez diye aradılar ztn niyetleri ciddi çabalıyorlar
Güzelim bana erkek kankalarım kalpten öte şeyler atıyo noldu simdi bunlar beni yicek mi ekwkwkwkekekdkskekeekekSiz beni anlamadınız anlatamadım ben yani sevgili gibi kalp atiyo
Yine biri bizmle eğleniyor benceEee niyeti varsa benimle evlenir misin der ailemle gelicez ailenle konuş der yada annesi annenizi arar biz geleceğiz diye kahve yapar çıkarsınız ortaya bu nedir böyle düz sakin dümdüz oğlan önümü istiyor bunumu istiyor bilemedim bence sizde bilmiyorsunuz bırakın atsın dursun kalp ne diyeyim tuhaf birşey aileniz sormuyormu ne olacak bu iş siz sorun senin istediğin ne beni istemeye gelecekmisin diye versin cevabı
İsteme işte kahve içmeye gelmek odur bizim burdaEee tamam istemeye geleceklerdir kahve içip napacaklar ya kafemi sizin ev .O zaman gelsin gitsinler o zaman yazın tekrar siz bize biz buradayız beklerizO zaman gelişmeleri yazarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?