Erkek arkadaş

Bu kadar kötü kalpli insanlar var olduğuna bı kez daha inandım

Haydaaaa hakkaten cidden ben sizi diğer üyelere bırakıyorum size iyi forumlar ve hakkaten kötü kalp sözlük açın manasına bakın aynen iade ediyorum size hadi iyi forumlar size
Ama ben burda gelmiş dertlesiyorum soru soruyorum insanları anlamıyorum güzel tatlı dille konuş neden dalga geçersinki

23 yaşındayım yaşla alakalı bişe yok ama burda
Yavrum, evladım.
Görüüc usulu de olsa, bu şekilde arkadaşlıktan öte bır konuşmaya gitmeden nasıl evleceksiniz?
Sessiz sakin kendi halinde diyorsun. Belki bir sıkıntısı vardır. Belki sana ısınamamıştır ama ailesi uygun gördü diye evlenecektir. 23 yaşında, gencecik halinde bu ruhsuzlukla neden evleneceksin yani anlamadım.

Ama ben burda gelmiş dertlesiyorum soru soruyorum insanları anlamıyorum güzel tatlı dille konuş neden dalga geçersinki
Ben nerede dalga geçtim yazdığınızdan beri hiçbir yerde bı tane dalga gectigim yeri gösterin siz dediniz annesi kahve içmeye gelmek istiyor diye bende demekki istemeye gelecekler dedim neresi dalga ben değil siz benimle dalga geçiyorsunuz yeter buraya kadar hadi uğurlar ola

Ne alak

Adım atmiyo neden diye sordum sizce evlenmek istediği kıza neden adım atmaz
İstemediği için erkek denilen varlıklar hele o en sessiz sakin kendi halinde dedikleriniz canı istedi mi neler yapıyo görseniz şok olursunuz almış mesleğini eline aile evlen diye tutturmuş seni de gözü açılmamış bulmuşlar evlencek işte zaten öyle aşk maşk büyük sevgi yok sende farkındasın seni makul bulmuş evlencek işte insan görücü usulü tanıştığı birinden ne bekleyebilir ki

Görücü usulü olsada konuşup tanışıyosun görüntü olarakta hoşuna gittiyse sevebilir

Ne alak

Adım atmiyo neden diye sordum sizce evlenmek istediği kıza neden adım atmaz

E atmışlar ya ailece. Kahve içmeye, istemeye geleceklermiş işte.
23 yaşında, 1 aydır tanıdığınız adamla görücü usulü evlenmeyi kabul ederken ne bekliyordunuz, dolu dizgin, ateşli fırtınalı bir aşk mı?

Ailece adım atıyorlar, ailece gelecekler, ailece kahvelerini içip ailece isteyecekler sizi. Ailece nişana, düğüne karar verip ailece evleneceksiniz. Sonra da bir ömür ailece yaşayacaksınız tabii ki.
Kalp atıyorsa yine iyi yani.

Kalp atıyorsa tamamdır yani, ya alevli kalp falan atsaydi mazallah direkt nikah yapmaniz gerekirdi

Normal sakin sessiz biri cekiniyo olabilir mi görücü usulü böyle hızlı oluyo herkes dalga geçiyo benimle ama hayalinde olan bir kıza neden adım atmaz ve herkese söylemiş beni göstermiş
çekinen adam görücü usulu topuna hiç girmez bence senden emın değil henuz yoksa çat dıye evlenırdı

Arkadaşlar kız belli ki taşralı ve saf tam üzerinden ego tatmin edip cool’culuk oynayacak kişiyi buldunuz yani he.

Soru sahibi, istemeye gelecekleri kesin mi? Çocuğun beğendiğinden ve sizi oyslamadığından emin olun. Belki beğenmedi ailesine beğenmedim diyemiyor, sizle soğuk konuşuyor vs. Gerekirse anneniz onun annesiyle konuşsun, bi ağzını arasın. Şey desin mesela çok düşüyormuş bizim kızın üstüne bu ne acele eheh orda kadın ne münasebet tam tersi kararsız vs diyebilir bu şekilde ortaya çıkabilir. (34 yaşında bilmem kaçıncı sevgilimle evlendim ama işte herkese kendi hayatına göre tavsiye verme tam da burada devreye giriyor.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…