- 14 Ağustos 2018
- 21.709
- En iyi cevaplar
- 2
- 82.815
- 598
Erkek arkadaşım nişan arifesindeyiz ama sevgili de değiliz diye cümle kurarsan eğer burdan kimse hiçbir şey anlamaz. Daha ne anlattığın belli değilNe alak
Adım atmiyo neden diye sordum sizce evlenmek istediği kıza neden adım atmaz
Ne?Erkek arkadaşım var nişan arefesindeyiz ama düz bir arkadaşım aile biliyo konuştuğumuzu oğlan sessiz kendi halinde biri 1 aydir konuşuyoruz bana kalp atiyo ama sevgili olamadık direk nişanlanmak mı istiyordur sizce
birgün açık açık konuşNeden dalga geçiyosunuz yani benimle ilerisi için hayallerinde varım herkese anlatmış beni
güzelim şu olayı paragraflara ayırarak çok uzatmadan anlatsanızaSiz bana hiç bişe yazmayin
Bence tam tersi. 23 yasindaki cocuga ailesi kiz bulmus, evlenmesini istiyor. Cocuk istemiyor ama aileye hayir diyemiyor. O yuzden de istekli ve cevval degil bence. Yoksa cok istekli olsa hazir aileler de tamamken bir an once hallederdi.askım konuyu öyle bir yazmıssın ki herkesin yanlış anlaması normal. (ki yazdığından anlaşılan bu)
yani görücü usulu ayarlanan kişiyle konusmayı kabul eden erkek daha cevval olur benim tecrübelerime göre. ama kafanıza takılıyorsa da soracaksın baska yoku yok. ayrıca konuyu anlattığınız gibi konusuyorsanız adamla sizi anlamadığı için geri duruyor olması da muhtemel.
git sor karı koca mı olucaz, asker arkadası mı?
konu sahibi planlarına beni dahil ediyor vs diyince ben istekli diye düsündüm.. bilemiyorumBence tam tersi. 23 yasindaki cocuga ailesi kiz bulmus, evlenmesini istiyor. Cocuk istemiyor ama aileye hayir diyemiyor. O yuzden de istekli ve cevval degil bence. Yoksa cok istekli olsa hazir aileler de tamamken bir an once hallederdi.
Nişan arefesi miErkek arkadaşım var nişan arefesindeyiz ama düz bir arkadaşım aile biliyo konuştuğumuzu oğlan sessiz kendi halinde biri 1 aydir konuşuyoruz bana kalp atiyo ama sevgili olamadık direk nişanlanmak mı istiyordur sizce
Kendi cevabını kendin vermişsin niye soruyorsun o zaman??Görücü usulü bu şekilde olur zaten
Valla alakası yok kendi yaptığı yorumlara kahve içmeye gelecekler yazdı aradılar dedi bende sorun nerede demekki istemeye gelecekler dedim ne kötü kalpliligim kaldı ne dalga gectigim ki alakası yok asıl kendisi dalga geçiyor bu nedenle üyelere katılıyorum herkese insanlık yaramıyorArkadaşlar kız belli ki taşralı ve saf tam üzerinden ego tatmin edip cool’culuk oynayacak kişiyi buldunuz yani he.
Soru sahibi, istemeye gelecekleri kesin mi? Çocuğun beğendiğinden ve sizi oyslamadığından emin olun. Belki beğenmedi ailesine beğenmedim diyemiyor, sizle soğuk konuşuyor vs. Gerekirse anneniz onun annesiyle konuşsun, bi ağzını arasın. Şey desin mesela çok düşüyormuş bizim kızın üstüne bu ne acele eheh orda kadın ne münasebet tam tersi kararsız vs diyebilir bu şekilde ortaya çıkabilir. (34 yaşında bilmem kaçıncı sevgilimle evlendim ama işte herkese kendi hayatına göre tavsiye verme tam da burada devreye giriyor.)
Sözüm size değildi hatta şimdi gittim yorumunuza baktım gayet normal bazı üyeler çok dalgaya almış geyik yapmış onlaraydı lafım. Evet yazdıklarından bir şey anlaşılmıyor bir dediği bir dediğini tutmuyor ama onu da kitap okumayan bir taşralı olmasına bağladım takılmamaya çalıştım açıkçası insanlardan beklentilerimi düşürdümValla alakası yok kendi yaptığı yorumlara kahve içmeye gelecekler yazdı aradılar dedi bende sorun nerede demekki istemeye gelecekler dedim ne kötü kalpliligim kaldı ne dalga gectigim ki alakası yok asıl kendisi dalga geçiyor bu nedenle üyelere katılıyorum herkese insanlık yaramıyor
Sözüm size değildi hatta şimdi gittim yorumunuza baktım gayet normal bazı üyeler çok dalgaya almış geyik yapmış onlaraydı lafım. Evet yazdıklarından bir şey anlaşılmıyor bir dediği bir dediğini tutmuyor ama onu da kitap okumayan bir taşralı olmasına bağladım takılmamaya çalıştım açıkçası insanlardan beklentilerimi düşürdümöyle dediyse üye de yanlış kişiye çatmış.
Aynen bazı konulara boşu boşuna ciddi yorum yapıyoruz sussam gönül razı değil olayıDüzgün düzgün yazıyorum geyik yapmıyorum pat lafı haksızca yiyiyorum sonra diyorum üyeler işi biliyor haklılar geyikte çoğu zaman yok üstüme alınmadım aslında yorumunuzu
Nişan arifesindesiniz ama düz bir arkadaşın, mesajlarına kalp atıyor, sevgili değilsiniz, çocuğun nişanlanmak isteyip istemediği belli değil çünkü daha mesaja kalp atma dışında ortada hiçbir şey yok ve NİŞAN ARİFESİNDESİNİZ?Erkek arkadaşım var nişan arefesindeyiz ama düz bir arkadaşım aile biliyo konuştuğumuzu oğlan sessiz kendi halinde biri 1 aydir konuşuyoruz bana kalp atiyo ama sevgili olamadık direk nişanlanmak mı istiyordur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?