Erkek arkadaş

Ne?

Neden dalga geçiyosunuz yani benimle ilerisi için hayallerinde varım herkese anlatmış beni
birgün açık açık konuş
benimle evlenmek istediğine emin misin? sende hiçbir hareket gayret yok
çok küçüksünüz henüz acele etmeyin bence

Siz bana hiç bişe yazmayin
güzelim şu olayı paragraflara ayırarak çok uzatmadan anlatsanıza
nasıl tanıştınız ne konuştunuz kısaca.. hevesli miydi? gün içerisinde yazışıyor musunuz?
parça parça yazıyorsunuz anlaşılmıyor

askım konuyu öyle bir yazmıssın ki herkesin yanlış anlaması normal. (ki yazdığından anlaşılan bu)

yani görücü usulu ayarlanan kişiyle konusmayı kabul eden erkek daha cevval olur benim tecrübelerime göre. ama kafanıza takılıyorsa da soracaksın baska yoku yok. ayrıca konuyu anlattığınız gibi konusuyorsanız adamla sizi anlamadığı için geri duruyor olması da muhtemel.

git sor karı koca mı olucaz, asker arkadası mı?

Bence tam tersi. 23 yasindaki cocuga ailesi kiz bulmus, evlenmesini istiyor. Cocuk istemiyor ama aileye hayir diyemiyor. O yuzden de istekli ve cevval degil bence. Yoksa cok istekli olsa hazir aileler de tamamken bir an once hallederdi.

Bence tam tersi. 23 yasindaki cocuga ailesi kiz bulmus, evlenmesini istiyor. Cocuk istemiyor ama aileye hayir diyemiyor. O yuzden de istekli ve cevval degil bence. Yoksa cok istekli olsa hazir aileler de tamamken bir an once hallederdi.
konu sahibi planlarına beni dahil ediyor vs diyince ben istekli diye düsündüm.. bilemiyorum

Nişan arefesi mi 1 aylık konuştuğunuzla hemde? Görücü usulü bile olsa 1 ay nedir ya? 23 yaşındaymışsınız bu yaşta 1 ay içinde görücüye gidicek kadar koca delisi olmayın.

Valla alakası yok kendi yaptığı yorumlara kahve içmeye gelecekler yazdı aradılar dedi bende sorun nerede demekki istemeye gelecekler dedim ne kötü kalpliligim kaldı ne dalga gectigim ki alakası yok asıl kendisi dalga geçiyor bu nedenle üyelere katılıyorum herkese insanlık yaramıyor

Sözüm size değildi hatta şimdi gittim yorumunuza baktım gayet normal bazı üyeler çok dalgaya almış geyik yapmış onlaraydı lafım. Evet yazdıklarından bir şey anlaşılmıyor bir dediği bir dediğini tutmuyor ama onu da kitap okumayan bir taşralı olmasına bağladım takılmamaya çalıştım açıkçası insanlardan beklentilerimi düşürdüm öyle dediyse üye de yanlış kişiye çatmış.

Düzgün düzgün yazıyorum geyik yapmıyorum pat lafı haksızca yiyiyorum sonra diyorum üyeler işi biliyor haklılar geyikte çoğu zaman yok üstüme alınmadım aslında yorumunuzu

Nişan arifesindesiniz ama düz bir arkadaşın, mesajlarına kalp atıyor, sevgili değilsiniz, çocuğun nişanlanmak isteyip istemediği belli değil çünkü daha mesaja kalp atma dışında ortada hiçbir şey yok ve NİŞAN ARİFESİNDESİNİZ?
Evlilik peşinde koşacağına git kitap oku, sevgiler.

Genç kız, genç kadın, kadın, olgun kadın, ileri yaşta kadın, yaşlı kadın ve hatta gözü toprağa bakan kadın da dahil olmak üzere hiçbir dişi erkeğin arkasından koşmamalı, o'nu bir şey yapması için dehlememeli, elin sümüklüsünün keyfini de beklememeli.
Ne oldunuz 23 yaşında 1 ay konuştuğunuz adama pata küte gidiyorsunuz. Bu kadar acele edilmesi gereken bir durum mu var?
Çocuk kalp atıyosa seviyodur. Yarın b.k atıp gidince görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…