erkek arkadasa hediyee

beyazguvercin94

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
15
2
16
31
Merhaba insanlar
Benim bir arkadaşımvar ve 28 kasimda erkek arkadaşının dogumgunu ama biz ne alınabilir karar veremiyoruz saat gömlek kol düğmesi haricinde bbildiğiniz bisey var mii lütfen cevap verinn

Yaş kaç? Yemeyi içmeyi sever mi? Biri bana güzel bir yenilebilir sepet yapsa çok hoşuma gider valla.

Şöyle kaliteli çikolatalar, çerezler, kurabiyeler, belki organik bir iki gıda :kk77:

zevkleri ne tarzı nasıl bilmeden fazla bi öneri getiremem ama cüzdan veya parfüm olabilir
ama en güzeli hobisi neyse ilgi alanı neyse onunla ilgili bi hediye almak

Cikolata severse cikolata kutusu hazirlayabilir, icine guxelnotlar yazarsa..mesela müzik seven biriyse sol anahtarinin oldugu bir kac kucuk anahtarlik vs gibi seyler olabikir kutuya.
Ihtiyac duyduğu ama hayira kalabilecek bir seyler.. kaliteli bir defter vs.. video hazirlamayi seviyorum ama uzun yillardan sonra kalıcıligi saglamak daha güzel.

Erkek arkadaşı doğum gununde ona altın kolye almış o yüzden o da ondan aşağı kalmicak bir şeyler istiyo..
O zaman erkeklerin pek de etkilenmediği çiçekli böcüklü notlu hediyeler yerine çok da pahalı da olmayan ama çok dandik de olmayacak pahada, kaliteli bir saatt, futbol seviyorsa bilet yada orijinal forma falan tarzı bir şeyler alsın.

Giyimi nasil çocuğun. ?
Polodan sweatshirt alabilir gömlek alabilir kazak alabilir yağmurluk olabilir.
Kıyafet istemiyorsa saat alabilir Daniel Kleinden falan.
Erkek arkadaşı doğum gununde ona altın kolye almış o yüzden o da ondan aşağı kalmicak bir şeyler istiyo..

İsmine özel saat yaptırabilir.
Bunun yanında pasta yapma yeteneği varsa süper olur.

Back
X