Erkek arkadasa para gondermek

Ne sen ona ne o sana göndersin.

Herşeyi ortak mı yapıcaksınız düğün eşya çeyiz ?
Eşit miktarda mı koyacaksınız parayı ?

Ben hesap açtırdım orada biriktiricem günü geldiğinde ortaya koyarız de.

Mrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
Aslan gönderme bende kendi hesabimda biriktircm de

Mrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
Göndermeyin kendinizbiriktirin.

Dugun yapmak icin size mi guveniyor? ayrica para falan gondermeyin ailenize verdiginizi soyleyin onlar da hazirlik yapiyor dersiniz.ay cok sinir oluyorum boyle erkeklere. nasil cesaret ederler ki para istemeye?kendileri ne kadar basit duruma dusuyor oysa ki.. bana gore normal degil cok itici para gonder demesi

bencede gondermeyin. kendu adiniza hesap açıp yatirin. anneme veriyorum o biriktiriyor diyin

Ben de erkek arkadaşınızın dediği gibi yaptık ama şöyle eşyaları yavaş yavaş aldık hep onun kartından geçtik beraber ödedik ama biz o zaman nişan yapmıştık. Nişandan sonra böyle bi yönteme başvurun bence şu an için de ben kendim biriktirmek istiyorum diyebilirsiniz bunda alınacak bişi yok ki

Burada konular var evlenmeye bir gün kala ayrılık diye, tabiki göndermeyin.Eşya paylaşımı yapın, herkes payına düşeni alsın.

Bizde her seyi kendimiz yapıcaz para biriktiriyoruz. Aramizda paranin lafi bile gecmedi kac senedir cok eli açıktır ikimizinde. Ama ne o bana dedi ver bende biriksin nede ben ona derim ver diye.
Bana deseydi bir durup dusunurdum zaten.
Guvenim var evet ama uygun kacmiyor bazı şeyler.
Mesela siz nasil yapıyorsunuz bilmiyorum ama. Biz esya almiyoruz. Hem koyacak yerimiz yok hemde durmasin bos yere diye. Artik her seyi modasi cabuk geciyor.
Mesela o ayda bin kira kenara koyuyor.
Bende ayda bin lira kenar koyuyorum.
En son esya alinirken ikimizde cikarcaz paralari ortaya. Esyaya düğüne masrafa ne gitcekse hesap yapip vercez.
Bence en duzgun yol bu şekilde.

aman ya ayrılırsanız sakın gönderme diye akıl verenler bilmiyor mu yapacak adam evliyken de çalıyor yani 3 kuruş gönderilecek 2 saat komplo çizmeye ne gerek var bu kız yarın o para göndermeye çekindiği adamla aynı yatağa girecek. bu kadar güvensizlik bu kadar paranoya doğru mu?

hemen yarın göndersin mi?
evet göndersin. küçük bir meblağ göndersin ama. karakterini görmesi için ideal bir test ve eğer tersi çıkarsa ileride yaşayacağı maddi zararın yanında hiç olur.

Ne saçma bişi.. Kızın alacakları belli erkeğin belli.. Siz ona alacaklarım var küçük ev aletleri Vs nevresim uyku Seti battaniye Vs Vs Vs beraber alırız dersede onlar kız zevkine hitap ediyor ben alıcagim dersiniz.. ayrıca arta kalan parayi da ben biriktiririm de gitsin.. hiç uzatma konuşurken kesin bir dille konuş bitsin

normal değil
sizden para istemesi çok ayıp
ileride de maaş kartınızı ister

Back
X