erkek arkadaşa sorulursa ne olur??

hezarfen00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
84
0
0
İstanbul
kızlar bu da nasıl bir soru demeyin lütfen..merak ettiğim şu..görüştüğüm kişiye eski kız arkadaşını unutup unutmadığını tekrar sormak istiyorum ama gurur yapıyorum..onu fazla da şişirmek istemiyorum..birde şu var..bak bu kız da kendine hiç güvenmiyor demesini, böyle bir hisse kapılmasını da istemiyroum..bu konudaki fikirleriniz nedir..herşeyin apaçık konuşulması mı daha iyidir yoksa bazı şeyleri belli etmeden anlamak mı gerek??

bence hiç sorma eski sevgiliyi kötüleyip seni pohpohlamaya başlar.

ben erkek arkadaşıma(eşime) onu unuttunmu dediğimde.. sen hatırlatmasan aklıma bile gelmiyor diye cevap almıştım. :)

oda sana hayir unutmadim diyecekti zaten...
unuttuysada unuttum der unutmadiysada...
sen sadece kendini kandirmis olursun,bence hic sorma...

ya allah askına onu unutmasa nıye senın yanında olsun.. gectı artık o eskı ımkansız asklar bılmem neler.. kımse aılesını dınlemıyor artık sevgılısını secerken... bence sen bu soruyu kendıne bıle sorma yani...ben bırını unutamasaydım sımdı yenı kısının yanında degıl eskısının yanında olurdum kımsede benı engellıyemezdı acıkcası...

Peki neden boyle bir soru sorma ihtiyacı hissettin, neden merak ettin? İcinde bir şüphe mı var :/

tekrar sormak istiyorum dediğine göre zaten daha önce sormuşsun.Ama aldığın cevap seni tatmin etmemiş sanırım.Kesinlikle sormaman taraftarıyım '' unutmadım ama yine de seninle birlikteyim'' demesini beklemiyorsun değil mi? Eski defterleri hiç açma derim.Kişiler birlikte olmaya başladıkları andan itibaren ilişkilerinden sorumludurlar,geçmiş geçmişte kalır,kalmalı..

unuttum dese inanıcak mısın?
unutmadım dese üzülmeyecek misin?
göze alıyorsan cevabını sor tabiki... ama tatmin edici bir cevap alabileceğini sanmıyorum.

Arkadaşım 4 ayrı başlıkta aynı şeyleri yazmışsın kelimesi kelimesine :) Bu kadar soru işaretlerin varsa zaten mutlu olamazsın ki?Aceleye getirmeden evliliği biraz daha zaman tanıyın birbirinize derim.Tabii senin de eskiyi kurcalamaman gerek,o da senin eski aşklarını falan sorsa ve ona göre değerlendirse seni??

böyle bir soruya ne gerek var ki ?
durup dururken erkek arkadaşının aklına sokucaksın eski sevgilisini
ayrıca şuan seninle birlikte . geçmişi seni ne için ilgilendirecek ne için hesap sorucaksın?
bence önüne bak canım. geçmişi hiç kurcalama.
ben 4 senedir beraberim erkek arkadaşımla daha 1 kez bile sormadım kim di adı neydi neden ayrıldınız diye.
düşün adını dahi bilmiyorum.
geçmişinde ne yaşadıysa yaşadı ben yoktum sonuçta. ben geleceğime bakarım.
sende öyle yap canım boşu boşuna huzurunuz bozulmasın.
mutluluklar

katinam evet 4 ayrı başlıkta aynı şeyleri yazdım..kafam çok karışıktı çünkü..2 sorun var..ayrı şehirlerdeyiz bir..ikincisi de benim onun geçmişine takılıp kalmam..benim öyle öldüm bittim dediğim bir ilişkim olmadı hiç..hep evleneceğim insanı bekledim..bu yüzden çok inceliyorum

beni sevdiğini söylüyo ..hemen evlenelim diyo askerden önce...bi ara küstük ben aceleye getirmek istemediğmi söyleyince..o ara face te renkli gözlü biri iiçin yazılmış bir şarkı paylaşmış...ben renkli gözlü değilim..offf offffffffffffffffffffffff..kafam allak bullakkkkkkkkkkkkk..kızlar ne yapsam ki.????

beni sevdiğini söylüyo ..hemen evlenelim diyo askerden önce...bi ara küstük ben aceleye getirmek istemediğmi söyleyince..o ara face te renkli gözlü biri iiçin yazılmış bir şarkı paylaşmış...ben renkli gözlü değilim..offf offffffffffffffffffffffff..kafam allak bullakkkkkkkkkkkkk..kızlar ne yapsam ki.????zaten görücü usulü tanıştık((ayrı şehirlerdeyiz...

Sonuçta ilk kız arkadaşı sen değilsin,senin de ilk erkek arkadaşın o değil.Bence bu senin evleneceğin insanı beklemenden çok onun geçmişine takılmanla ilgili bir durum.Kendine güvenmen lazım.Evlilikle ilgili acelesi için beklemeni öneririm ama geçmiş konusunda kendini frenlemen lazım çünkü doğru ilişki tarzı bu değil bence.Çok inceliyorum derken ne olmasını bekliyorsun ki?

artık buna gurur mu denir kibir mi denir bilemiyorum ..kızmayın ama böyleyim işte..çok kıskanıyorum..hem istiyorum hem istemiyroum

Herseyin acik acik konusulmasindan yana olmusumdur ben.
Ama tabii ki herseyinde bir yeri ve zamani vardir, durup dururken bu soru sorulmaz.
Soruldugu taktirde, can SIKICI, rahatsiz edici bir hal alir.

Ben kendi tecrubelerimden bahsederek daha iyi dile getirecegim bunu sanirim.
Benim nisanlimla aramda bu gibi konulari konusuruz, fakat dedigim gibi durup dururken degil.
Sagolsun, kendisi pek meraklidir, zamaninda herseyi sordugu icin, firsattan istifade bende sormustum.
Kendisi zaten eski sevgilisinden o kadar kotuluk ve cidden gorulebilecek en cirkin seyleri gormus ki, hatirlamak istemiyor bile.
O yuzden ben netim kendi cephemden...

Sana tavsiyem, boyle bir ortam olusursa ancak konusabilirsin. Onun haricinde hic konuyu acma bile.

unutsa da unutmasa da sana vereceği cevap belli aslında tabi ki unuttum diyecek eğer bu kadar çok merak ediyorsan halinden tavrından da anlayabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…