- Konu Sahibi hezarfen00
-
Arkadaşım 4 ayrı başlıkta aynı şeyleri yazmışsın kelimesi kelimesine :) Bu kadar soru işaretlerin varsa zaten mutlu olamazsın ki?Aceleye getirmeden evliliği biraz daha zaman tanıyın birbirinize derim.Tabii senin de eskiyi kurcalamaman gerek,o da senin eski aşklarını falan sorsa ve ona göre değerlendirse seni??
katinam evet 4 ayrı başlıkta aynı şeyleri yazdım..kafam çok karışıktı çünkü..2 sorun var..ayrı şehirlerdeyiz bir..ikincisi de benim onun geçmişine takılıp kalmam..benim öyle öldüm bittim dediğim bir ilişkim olmadı hiç..hep evleneceğim insanı bekledim..bu yüzden çok inceliyorum
Sonuçta ilk kız arkadaşı sen değilsin,senin de ilk erkek arkadaşın o değil.Bence bu senin evleneceğin insanı beklemenden çok onun geçmişine takılmanla ilgili bir durum.Kendine güvenmen lazım.Evlilikle ilgili acelesi için beklemeni öneririm ama geçmiş konusunda kendini frenlemen lazım çünkü doğru ilişki tarzı bu değil bence.Çok inceliyorum derken ne olmasını bekliyorsun ki?
kızlar bu da nasıl bir soru demeyin lütfen..merak ettiğim şu..görüştüğüm kişiye eski kız arkadaşını unutup unutmadığını tekrar sormak istiyorum ama gurur yapıyorum..onu fazla da şişirmek istemiyorum..birde şu var..bak bu kız da kendine hiç güvenmiyor demesini, böyle bir hisse kapılmasını da istemiyroum..bu konudaki fikirleriniz nedir..herşeyin apaçık konuşulması mı daha iyidir yoksa bazı şeyleri belli etmeden anlamak mı gerek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?