Erkek arkadaşa Ütü hediye edilir mi ? :)

xuesheng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
253
78
53
35
Evet sevgilim bekar evinde kalıyor ve ütüsü çok kötü Bir keresinde bir gömleğini ütülemeye çalıştım 20 dk falan sürdü. Ve işi gereği sürekli ütülü giyinmek zorunda. Niye almıyor onu da bilmiyorum :) Sizce ona ütü alsam ayıp olur mu :) İçimden geldi sadece.

yanlış anlar kırış kırış giyiniyorum beni yanına yakıştırmıyo diye düşünür

alınır tabi

Alinir tabi niye alınmasın
Bence hediye edilen şey bir insanın ihtiyacı olan bir şeyse çok daha kıymetli olur
Ama musluğum sürekli bozuluyor diye sevgilim bana alet çantası alsa ense kökünü ateşe veririm

:) Hahah. Benim sevgilim garip biraz da hala tereddüt ediyorum ona birşey yaparken söylerken. Hediye almak içimden geliyor ama beğenmeyecek diye hep erteliyorum

hediyeyi verirken bize anlattığın gibi söylersen hiçbir sorun olmaz bence.. hatta çok şirin olur.

hediyeyi verirken bize anlattığın gibi söylersen hiçbir sorun olmaz bence.. hatta çok şirin olur.

Bende öyle düşündüm :) İşine yarayacağı için sevinir ya bencede. Çünkü bir kere sabahları uyanamıyor diye ona çalar saat almıştım. Çok sevinmişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…