Tatlım benim , senin ailen bilmiyor mu ilişkin olduğunu :26:
annem biliyorda. seslenmiyor. daha erken filan diyor. bu yüzden görüşmemide istemiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım benim , senin ailen bilmiyor mu ilişkin olduğunu :26:
selam bayanlar.. benim erkek arkadaşımla yaklaşık 2 yıldır beraberliğim var. bizim görüşme sorunumuz oluyor. ben etraftan çekiniorm birisi görücek laf edicek diye korkuorm rahat buluşup gezemiyourz.
Evlerine çağrıyor daha önce bi kaç kez gitmiştim ailesi beni tanıyor ve seviolar..
BEnimlede ciddi düşünüyor ailesi filanda beni beğeniyor işin olsun nişan takarız diyolarmış..Beni yine çağırdı gelmemi çok istiyor ama ailesinden çekiniorm. biraz onlarla otursak biraz başbaşa kalıyoruz. böle yaparak yanlış bişe düşünmelerinden korkuyorum.. sizce gitmelimiyim ??
Bence gitmemelisin henüz nişanlı değilsiniz aileler tanışmamaış arada bir mesafe olmalı hani gidipte hep beraber otursanız yine neysede birde ayrı odaya kapanmanız bence hiç hoş karşılanır bir durum değil.Sizin açınızdan kötü bir izlenim bırakırsınız diye düşünüyorum.
biliyorum. bende bundan korkuorm işte. kaç kere söyledim. annengil beni yanlış taniycaklar diye çok korkuyorum dedim. yok yanlış tanımazlar anlayış gösterirler dışarda rahat görüşemediğimizi biliyorlar filan dedi.
biliyorum. bende bundan korkuorm işte. kaç kere söyledim. annengil beni yanlış taniycaklar diye çok korkuyorum dedim. yok yanlış tanımazlar anlayış gösterirler dışarda rahat görüşemediğimizi biliyorlar filan dedi.
Öyle diyorsa ailesini tanıyordur biliyordur demekki öyle bir knuşma geçmiyor yani sorun olmuyor demekki.Yoksa derdi dışarıda görüşelim diye ama yinede bende rahat edemezdim bu şekilde
selam bayanlar.. benim erkek arkadaşımla yaklaşık 2 yıldır beraberliğim var. bizim görüşme sorunumuz oluyor. ben etraftan çekiniorm birisi görücek laf edicek diye korkuorm rahat buluşup gezemiyourz.
Evlerine çağrıyor daha önce bi kaç kez gitmiştim ailesi beni tanıyor ve seviolar..
BEnimlede ciddi düşünüyor ailesi filanda beni beğeniyor işin olsun nişan takarız diyolarmış..Beni yine çağırdı gelmemi çok istiyor ama ailesinden çekiniorm. biraz onlarla otursak biraz başbaşa kalıyoruz. böle yaparak yanlış bişe düşünmelerinden korkuyorum.. sizce gitmelimiyim ??
gitmemelisin,yarın kalkar annenin önünde kızın bizim eve girip çıkıyordu der utanır kalırsın.Allah aşkına ne cesaretinin var buna ya.attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değmemiş.laf edilir diye çekiniryorsun ve belki de en çok laf edecek kişinin yanına gidiyorsun
gitme gitme bayar insanı o muhabbetler ve evet türkiyede insanlar, hakkında yanlış düşünür maalesef..
henüz o görgü seviyesinde yaşamıyoruz
ailenin haberi mi var mı? muhtemelen yoktur ozaman gitme canım belli çok iyi insanlardır ama gitme yinede..
laf söz eden daha cok olur öyle durumda.
bizim de eşimle evlenmeden önce 6 yıl flört dönemimiz oldu ben de giderdim evlerine.ailesi de bilirdi.evlendikten sonra bu konuda hiç laf çarptırma gibi birşey yaşamadım sorun olmadı ama keşke gitmeseydim diyorum şimdi.yine de normal bir şekilde bu konu açılsa bile utanıyorum sonuçta ailem bilmiyor o yüzden tabiki onların yanında hiç bahsetmiyorlar ama bu bile beni rahatsız ediyor.bence gitmemeye çalış