• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşim ailemle tanışacak

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar merhaba.Erkek arkadasim ailemle tanisacak yarin .ondan sonraki gün de onun da ailesi gelecek bize tanışmaya. Ben çok stresliyim stresten midem bulaniyor kusuyorum sürekli. Cunku onun annesi benim annemle telefonda konuştu.Biz uzun suredir arkadasiz ama yeni sevgili olduk.Aileme de boyle soyledim.O da annesine boyle söylemiş ama annesi telde bunlar uzun suredir görüşüyor senin kiz utanmis diyememiş demis ben yalanci gibi oldum.Ailem kizdi zaten sen yalan soylemediysen onlar söylüyor diye. Bir de annesi telde söz olsun felan demis annem bize sormadan şu gün söz olsun diyor çok baskın karakter dedi.Kızlar ben ne yapicam çok da seviyorum ailem de yarin bi çocukla tanisalim o iyi biri mi annesinden çok o onemli dedi.Neler konuşulur ne yapilir kizlar bana bir akil verin

Kızlar merhaba.Erkek arkadasim ailemle tanisacak yarin .ondan sonraki gün de onun da ailesi gelecek bize tanışmaya. Ben çok stresliyim stresten midem bulaniyor kusuyorum sürekli. Cunku onun annesi benim annemle telefonda konuştu.Biz uzun suredir arkadasiz ama yeni sevgili olduk.Aileme de boyle soyledim.O da annesine boyle söylemiş ama annesi telde bunlar uzun suredir görüşüyor senin kiz utanmis diyememiş demis ben yalanci gibi oldum.Ailem kizdi zaten sen yalan soylemediysen onlar söylüyor diye. Bir de annesi telde söz olsun felan demis annem bize sormadan şu gün söz olsun diyor çok baskın karakter dedi.Kızlar ben ne yapicam çok da seviyorum ailem de yarin bi çocukla tanisalim o iyi biri mi annesinden çok o onemli dedi.Neler konuşulur ne yapilir kizlar bana bir akil verin
sızın nıckı gorunce aklıma okypete geldı bır an o sandım :)

tanısmada kusuyorsanız dugun ıcın mıde ılacı alın demeye geldım :)

buyukler kendı arasında konusur sız hıc gerilmeyın her anın tadını cıkarmaya bakın

sızın nıckı gorunce aklıma okypete geldı bır an o sandım :)

tanısmada kusuyorsanız dugun ıcın mıde ılacı alın demeye geldım :)

buyukler kendı arasında konusur sız hıc gerilmeyın her anın tadını cıkarmaya bakın
şu ilk tanisma bi atlatilsa mutlu olucam ama cok gerildim.Genel ruh halim galiba kendime de engel olamiyorum stres yapinca mideme vuruyor :(

Korkma canım sevdiğin adamın karakteri düzgünse ailesi ne derse desin vız gelir kendini belli eder zaten sıkma canını.. inşAllah beklediğinden daha iyi geçer Bu arada hayırlısı olsun inşAllah

ailem de yarin bi çocukla tanisalim o iyi biri mi annesinden çok o onemli dedi.Neler konuşulur ne yapilir kizlar bana bir akil verin

ailen çocukla tanışacak da

bir günde herkes tanışma stresindeyken iyi biri mi nasıl anlayacak ki

yani siz annenize anlatsaydınız ya iyi biri mi hangi özelliklerini sevip kendinize uygun gördünüz vs vs

aileniz delikanlıyı sorguya mı çekecek iyi biri olup olmadığı kısacık bir sürede anlaşılmaz o nedenle flört var nişanlılık var vs vs

belki sevgiliniz uzun zamandır görüşüyorduk demiştir

annesi "bu ne acele, hemen neden tanışıyoruz" moduna girdiyse

kv adayı da bu nedenle böyle kendince yorum yapıp da annenizle paylaşmıştır

bence bu işleri annelere kulaktan kulağa oynatarak değil de ikiniz organize edin

yani annesi annenizi neden arıyor ki "erkek arkadaşım ile görüştük biz uygunsak bir gün tanışmaya gelecekler hangi gün gelsinler anne" diyecektiniz o da söyleyecekti erkek arkadaşın da annesine iletecekti

bence aileleri bir an önce pasifize edin

zira yarınki görüşme sonrası anneniz "ayy damat adayı konuşkan değil/çok konuşkan, içine kapalı/nerede ne konuşulur bilmeyen" gibi yaftalarda bulunabilir bunlara hazırlıklı olup ilişkinizin dayanağı ve geleceği konusunda net olun

Biz uzun suredir arkadasiz ama yeni sevgili olduk.
Bu cümleyi annenize söylediyseniz ortada yalan falan kalmıyor.
Arkadaşlar görüşürler çünkü.
Bu durumda ne siz ne de kadıncağız yalan söylemiş olmuyor.

ayh böyle zamanlarda minnak polemikler başlıyor, aman diyim uzatmayın karsılıklı. en gergin anlar böyle zamanlarda -söz,nişan,düğün- yaşanıyor. her şeyi görmeyin. huzurunuzu bosuna bozmayın.

bu arada her şeyi akışa bırakın. o ana dek aşırı heyecanlı oluyorsunuz ama kapıdan girdikleri an rahatlamaya baslıycaksınız. kasmayın yaani

Öncelikle bi sakin ol, aylar önce aynı süreçlerden geçen bir insan olarak hiç de sinir stres yapılacak bir şey olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. 25 gün sonra düğünüm var ben böyle stresli değilim. Erkek arkadaşın saygısızlık, saçmalık, sivrilik yapmadığı sürece bir sıkıntı olmaz merak etme. Kayınvalide adayına dikkat et yalnız seninki biraz kafasına göre yazıyor heralde. Sen okey demiş misin de söz möz diyor. Tanışmaya geleceklerini vurgula erkek arkadaşına o da ailesini uyarsın. Söz möz kız isteme şeyine daha ilk tanıştıkları anda yangından mal kaçırır gibi davranmaya gerek yok eğer bambaşka şehirlerde değilseniz. Sen hiç yüzgöz olma ama söyle erkek arkadaşına o konuşsun.

ya benim adıma hele ki soz nişan gibi konularda konuşulması beni de sinir ederdi ama bence kayinvalide adayı hani niyetimiz ciddi , bizi yanlış anlamayın minvalinde söyledi o lafi
Erkek arkadaşını bu konuda uyar , Tezcanli cümleler etmeyin de ,gerisi gelir..Allah mesut etsin

Siz konuştunuz mu söz yapalım vs gibi? Bu konuda sizin de söz hakkınız olmalı değil mi?

Valla ilk görüş önemlidir bütün notlar o zaman verilir. Asla ama asla yapay olmayın kendiniz olun ki sonradan degisti demesinler .. :KK51: bol şans 💘

Bana stresiniz çok normal geldi. Ama bana Türk toplumunda evlilik yoluna girilmeden ailelerin tanıştırılması ve ailelerle tanışılması saçma geliyor çünkü hemen araya dedikodu ve evlilik beklentisi gieiyor bu da ciftleri strese sokuyor. Ben de tanistim erkek arkadasimin ailesiyle ama "gelin adayı" olarak gören değil arkadaşı olarak gören bir aileydi. Büyük konuşmayayım ama evlilik teklifi almadan asla erkek arkadasimla ailemi tanıştırmam huylarini biliyorum çünkü. Bence siz de ailenizle bu konuyu daha fazla konu#mayın ne derseniz anlamayacaklardir aileler bi tanissin önce.

anası da önemli sadece adam iyi olamasıyla iş bitmiyo malesef adımlarınızı temkinli atın .

kızlar her sey guzel gecti.sali gunu aile arasinda söz kesicez.Annem cok kalbimi kırıyor gizli gizli ne b.klar yemis felan diyor.Sana guvenim kalmadi diyor.uzun suredir arkadastik ama sevgili olali bir iki ay oldu inanmıyor uzun suredir sevgilisin diyor.Hayir diyip anlatmaua çalıştıkça tersliuor bağırıyor. Erkek arkadasimi da ailesini de cok sevdi bana niye boule yapup zehir ediyorsa.Bir iki ay hemen guvenmeden nasil soyleseydim.Arkadas olmak farkli sevgili farkli sorumluluk diyor um .artik anlatmiuorum bile bagiriyor bana surekli sana guvenmiuorum diye

Back
X