- 12 Mayıs 2018
- 1.153
- 333
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneci biriyle evlenmekten korkuyorsanız eğer evlenmeyin. Evlenen erkeklerin %90'nı evlendikten sonra anneci oluyor.Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
Ha birde kendi annenize davrandığınız gibi kimseye davranamazsinız. O aynı şekilde sizin annenize davranacak mı?Anneci biriyle evlenmekten korkuyorsanız eğer evlenmeyin. Evlenen erkeklerin %90'nı evlendikten sonra anneci oluyor.
Annesinide evlendikten sonra tanırsınız, şimdi iyi olup olmadığını kesinlikle anlayamazsınız. Size bir abla tavsiyesi, hiç kimseye iyi demeyin
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Benim eşim fesatlikta master yapmış annesi için ilk tanistigimiz sırada kendi halinde biridir demişti. Geçen bir konuşma sırasında gülerek bu dediğini hatırlattım. Ben de tanımıyordum ki dedi. Şimdiki farkındalığım ile geriye dönünce aslında hep baskı kurmuş ve ben bunu görmemişim dedi. Erkekler annelerinin davranışlarını anlayamiyorlar. Kendileri bile anneci olduğunun farkinda değil.Anneci biriyle evlenmekten korkuyorsanız eğer evlenmeyin. Evlenen erkeklerin %90'nı evlendikten sonra anneci oluyor.
Annesinide evlendikten sonra tanırsınız, şimdi iyi olup olmadığını kesinlikle anlayamazsınız. Size bir abla tavsiyesi, hiç kimseye iyi demeyin
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu hikaye bana çok tanıdık geldiArkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
Saçmalamış.Lafa bak kendi anneni her gün ararsan , annemi hiç aramazsan ayrımcılık olur.Ne alaka.Şimdiden hal hatır sormak için telefon rutini veriyor.Herkesin annesi kendisine .Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
kayınvalidenizi 2 günde bir arayıp ne diyeceksiniz ki akjajga yani ne gerek var.Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
O da bana "Annemle iyi olmani isterim
bu pek normal degil. tabii ki insan kendi annesini daha cok arar. siz biraz dikkatli olun davranislarina, sozlerine karsi.Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur,