Arkadaşlar başka fikri olan var mı.. Acaba ben işin içindeyim diye mi bu kadar körüm.. Artık mutlu olmayı çok istiyorum. Hayatımda huzur ve sakinlik istiyorum.
Karşı taraf alttan almıyor. Yapılanı hakaret olarak kabul ediyor. Beni de görmek istemiyormuş. Zaten biraz zor bir insandır kendisi, istediği bir şey olmayınca dünyayı başıma yıkmışlığı vardır yani, ama seviyorum işte.. Emeği çok.. İlgisi, sevgisi yerinde.. Onun da kötü bir niyeti yoktu, artık bir şeyler düşündüğümüz için iyi olur düşüncesiyle geldi. Belki de suçlu benim, ortamı hazırlayamadım. Annemi ağlattığım için ben de çok üzgünüm, ama ailemin çok anlayışsız olduğunu düşünüyorum bu konularda. Olan oldu.. Elimden gelmiyor bir şey..Sormadan pat annenın odasına goturmek ıstemekle hata yapmssn.. Benım annemde ortada bıse yokken tanısmak ıstemez.. Annenınde hataları vardır muhakkak ama karsı tarafın alttan alması lazım dıye dusunuyorum
Karşı taraf alttan almıyor. Yapılanı hakaret olarak kabul ediyor. Beni de görmek istemiyormuş. Zaten biraz zor bir insandır kendisi, istediği bir şey olmayınca dünyayı başıma yıkmışlığı vardır yani, ama seviyorum işte.. Emeği çok.. İlgisi, sevgisi yerinde.. Onun da kötü bir niyeti yoktu, artık bir şeyler düşündüğümüz için iyi olur düşüncesiyle geldi. Belki de suçlu benim, ortamı hazırlayamadım. Annemi ağlattığım için ben de çok üzgünüm, ama ailemin çok anlayışsız olduğunu düşünüyorum bu konularda. Olan oldu.. Elimden gelmiyor bir şey..
Çok teşekkür ederim, burada bana kızanların da haklı olduğunu biliyorum. Onun yerinde ben olsam bu kadar uzatmazdım, hele ki ipleri koparana kadar. Yorumunuz çok güzel.. İçime su serpti. Her işte bir hayır vardır.sev sev nereye kadar? sevgi tek başına hiçbir şey...hayat öyle bir karmaşa ve temaaşa ki arkadaşım...
adım adım...hasta olucaksın,kayıp vereceksin,dogum yapacak çoğalacaksın,tökezleyecek kıracaksın ,kırılacaksın
,
öfkelenecek lanet okuyacaksın,sevineceksin,aglayacaksın,dügün de yapacaksın cenaze de....
annen ayagına kadar geleni 5 dk görse dünyanın sonu degildi evet annen hatalı.
ayaküstü sizi nikahlamayacaktı ama o ameliyattan çıkmış.psikolojisi normal degil.
annenin pek çok haklı nedeninin yanında bu sebep var_
FORUMU OKUYORSUN BÜYÜK İHTİMALLE...EVLENEN SONSUZA DEK MUTLU YAŞAMIYOR.DAHA İLK HAFTADAN DAYAK YİYENLER VAR...
ERKEKLER İMZAYI ATINCA DEGİŞİYOR.BEN DAHA BİR KEZ RASTLAMADIM EVLENMEDEN ÖNCE HUZURSUZDUK GERGİNDİK.EVLENDİK OHH RAHAT ETTİK DİYENE...
Bir sürü sorununuz da var.Sana annenene bu durumda böylesine rest çekmesiyle nasıl olacak bu evlilik...İki taraf farklı mezhep bu başlı başına ömür boyu sizi üzecek yoracak bir konu bu toplumda...malesef...
ERKEK ARKADAŞINI ELBETTE TANIMIYORUM AMA SENİ KISITLAMAYA ÇALIŞMASI SAÇMA .
AİLENİN YANINA GİTMENE İZİN VERMEYECEK KADAR SEVME İHTİMALİNDESE EGOSUNUN ÇOK YÜKSEK-VE MÜDAHALECİ BİR İNSAN OLDUGU İZLENİMİ UYANDI BENDE...
Patron benim diyen biri sanırım...Olmaz arkadasım olduramazsın...
30 yaşındasın ...daha ayakları yere saglam basan,eşit oranda sözünün geçtigi ,ezmedigin-ezilmedigin-çocukça küslük-inatlaşma-olmadan-iletişimin yüksek oldugu- kaprissiz bir evlilik yapma yaşında ve şansındasın.
Pek çogumuz çocuk yaşta evlendik ezildik ezildik...
Yapma Allah aşkına kendine bunu bunları reva görme...sevme böyle insan sevme...
SEVGİ HAK EDİLMESİ GEREKEN EMEK İSTEYEN BİR FİDANDIR HOYRAT ELLERDE KIRILIR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?