Erkek arkadaşım annem yüzünden beni istemiyor, ne yapmam gerekiyor şimdi?

ilk defa okuyorum senı eskı konularına da bakmadım canım ama onun pek nıyetı yokmus zaten bu durum da onun için gecerlı bı sebep oldu kusura bakma kızacaksın belkı ama senı sevse vazgecmezdı ne kadardır gorusuyorsunuz bılmıorum ama bana uzun gıbı geldı senın de onun da halı vaktı yerınde maddı problemınız yoksa evlilik planları o kadar uzun surmez bizim eşimle hazırlıklarımız duunumuz 4 ay kadar surdu oncesınde de 6 ay kadar da flört ettık ve aıleler karsı olmasına ragmen (memleketlerımız ve kulturlerımız cok farklı ) toplamda 1 yıl ıcınde evlıydık bence annene yuklenıp onu üzeceğine ilişkıne bı bak sakın kafayla senın onun hatalarını cekıncelerıne bak çok ustune gıtme donecegı varsa da dönmez kıymete bıner bu adamlar bıraz ılgı görunce bunu da ekliiim sana

Erkek arkadaşınızın görüşüne katılıyorum.
Onun yerine kendimizi koyduğumuzda "kaynana beni istemiyor, bana yapmadığını bırakmadı" diye konu üzerine konu açardık. Hatta mezhep yahut dul kadın olmamızdan dolayı istememesini ayıplardık. Bence annen de aynı durumda, yanlış yollarda. Ortada ne olup olmadığı önemli değil, geçmiş olsuna gelmiş herhangi birini kabul etmemek hoş değil. Nişanlınız olunca geçmiş olsun demeye hakkı var ama sevgliniz olunca hakkı yok mu? Benim annem de aşağı yukarı bu görüşlerde bir insan olduğu için yaşadığınız sıkıntıları anlayabiliyorum ve muhtemelen ailenizin bu tavırları sizi erkek arkadaşınıza daha çok itiyordur.
Bence bu saatten sonra ilişkinin devamı için uğraşmamak lazım. Çünkü ortada sizin için mücadele etmemiş biri de var, isteseydi "ailen önemli değil, ben seninle varım" da diyebilirdi. Eğer kendisi gelirse tekrar değerlendirilebilir ama gelmiyorsa zorlamayın bence, "vardır bir hayır" diyin gitsin.
İkisi de haklı ve ikisi de haksız, arada kalansa hep siz oluyorsunuz ve olacaksınız...

canim benim de nacizane fikrim bunu aşsan bile ileride de problemlerin seni hic birakmayacagi yonunde...uzgunum ama, kalp degil mantik diyorum...:-(

boşver gitsin böyle en ufak bişeyde içinden bişeyler kopacaksa o adamla hangi zorluğun üstesinden gelirsin. içinden bişeyler kopmuşmuş sanki sen keyfinden ortalığı karıştırıyorsun. bide tribe girmiş ergen gibi.

bu adam ilk evliliğinin ceremesini sana çektireceğine benziyor, sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyecek, günah keçisi şamar oğlanı da sen olacaksın

diyelim ki bu konuyu atlattınız , sen sürekli annen ve eşin arasında kalıcaksın ,

anneninde kendince haklı sebebleri var çoğumuzun ailesi aynı görüştedir, sevgilinn bu durumu bilerek alttan alarak senin yanında destekçi olması gerekirdi

Şu durumda sadece annene üzüldüm ameliyatlı kadını ağlatmaya değer mi? İçim yandı vallahi. Ne olursa olsun yapmamalıydın. 30 yaşındayım diyosun ama hiç o yaşta hareketler göremedim. Sen annenin huyunu bildiğin halde gel gör demişsin ne münasebet hasta yatağında hiç bir sıfatı olmayan (sdce senin sevgilin) bir adamın anneni görmesi. Benim annemde asla kabul etmez ve haklıdır. Bunu senin düşünmen gerekirdi.
Sevgilin efendiye gelecek olursak çok şımartmışsın belliki, anlamadım ne sanıyor kendini, asıl onun senin peşinden koşması gerekirken sen koşup duruyorsun neden? Sende birçokları gibi evde kaldım modunamı girdin? Yokmu yaşı yaşına huyu huyuna birisi sanki.Anlaşamıyosunuz işte belli.. Evlenmiş boşanmış diye birşey diyemem kimin ne yaşayacağını bilemeyiz, bizim yaşamayacağımızında garantisi yok ama ortada bir de çocuk var. Problem bir değilki. Bunları hep okuyup görüyoruz. Sende bunları görmezden gelerek hala yalvar yakar, anneni kahret ..Yazıktır yapma. Kendine gel azıcık ,,Aman neyse herşey düzelir deme düzelmeyince düzelmiyor işte. Hele böyle bir adamla çok zor .

Her şerde bir hayır vardır diyorum şimdi sana şer gibi görünen bu olay bence çok hayırlı zaten sana uygun olmayan bu insanın seni terketmesi şimdi seni çok üzer ama ileride karşına düzgün biri çıktığında iyiki onunla olmamış diyeceksin.Bence önüne bak barışmayada çabalama hazır o seni bırakmışken kendi yolunu çiz bu sebeplede aileni sakın üzme.Birgün sende anne olacaksın ve anneni böyle şeyler için üzdüğüne çok pişman olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…