- 26 Temmuz 2016
- 338
- 228
- 103
- Konu Sahibi baharguzeli
-
Armuta bak diyin elmaya odaklansin
Sizde yorulmamis olursunuz
Bence adam sakin,sorun sende sen agresifsin
Böyle saçma birşey için aptal diyebilmen hiç hoş değil
Kaldı ki iq testi mi yaptırdın çocuğa ,117 deyince bir garip geldi
Neyse sen bu çocuğu bırak,kendine 110 iq şu ama sakin kız bulsun
Ben lafı gereksiz uzatana bile tahammül edemiyorum. Gereksiz ayrıntı veren insana bile katlanamam.
Mesela.böyle insanlara şunu derken buluyorum kendimi: evet. Yani? Sonuç? Sadede gel?
:)) ne yazdığımı anlamamissiniz.Sadedi falan yok sadece yazmak istedim? Boyle yazinca rahatladim
Başlığın cok garip olduğunu biliyorum ama nasil ozetliycem bilemedim su an bile sinirliyim hala..
Erkek arkadasimla aramiz cok iyi ve uzun suredir bi iliskimiz var. Ve gercekten cok seviyorum ama bazen beni cidirtiyor..
Bi laf anlatiyorum mesela az once bi fotograf attim fotograftaki diger kisiye odaklaniyor ya o degil bu diyorum hala digeri hakkinda yorum yapiyor ne diyosun diye anlamiyor cildirtiyor sonra bana agresifsin diyor. Bi lafi 15 kere anlatir mi bi insan? Gercekten aptal diycem ama IQsu 114. Benimkinden yuksek..
Mesela elmayla armut var. Elmaya bak diyorum armut uzerinden konusuyor. Hayir elmaya bak diyorum hala armut armut sonra elmaya baksana adam diyorum agresifsin diyip ARMUT HAKKINDA konusmaya devam ediyor...
Delirdim yani kizlar yazasim geldi siz de yorum yapamicaksiniz biluyorum ama yazayim dedim öyle simdi sakinim
Belki de anlamayan sevgilisi değildir:)) ne yazdığımı anlamamissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?