Erkek arkadaşım aptal anlattigimi anlamiyor ve bu beni delirtiyor!

baharguzeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
338
228
103
Başlığın cok garip olduğunu biliyorum ama nasil ozetliycem bilemedim su an bile sinirliyim hala..

Erkek arkadasimla aramiz cok iyi ve uzun suredir bi iliskimiz var. Ve gercekten cok seviyorum ama bazen beni cidirtiyor..

Bi laf anlatiyorum mesela az once bi fotograf attim fotograftaki diger kisiye odaklaniyor ya o degil bu diyorum hala digeri hakkinda yorum yapiyor ne diyosun diye anlamiyor cildirtiyor sonra bana agresifsin diyor. Bi lafi 15 kere anlatir mi bi insan? Gercekten aptal diycem ama IQsu 114. Benimkinden yuksek..

Mesela elmayla armut var. Elmaya bak diyorum armut uzerinden konusuyor. Hayir elmaya bak diyorum hala armut armut sonra elmaya baksana adam diyorum agresifsin diyip ARMUT HAKKINDA konusmaya devam ediyor...

Delirdim yani kizlar yazasim geldi siz de yorum yapamicaksiniz biluyorum ama yazayim dedim öyle simdi sakinim

130 iq'nun altı yetmez size, en iyisi buna tekmeyi basıp daha iqlu birisini bulun.

Bunun İQ ile ne alakası var?
Sizde sadece elmanın fotoğrafını atın madem.
İletişim problemi var arada ciddi derecede.
İlerde önemli sorunlar baş edebilir.

Of hayir yanlis anladiniz. Asil iliskide sakin olan benim o gercekten raporlu sinir hastasi ama 1 basit cumleyi anlatmam 1 saat suruyor ve her zaman oluyor artik.. IQ testini de ben yaptirmadim

Emin misin iyi anlaştığına.Bence anlaşamıyorsun,aynı şeye bakıp farklı şeyler hakkında konuşulabilir.Senin tahammülün yok,adamın aptallığı ile ilgili değil.

Misal ,ben adama elma ve armutu göstersem ve elmaya bak desem ama armuttan bahsetse önce onun armutla ilgili sorusunu cevaplarım sonra elmaya dönerim.

Misal,ablam bana fotoğraf atmış bana ''gözümde bir şey var gibi duruyor,resime baksana bir'' diye,ben ona ne diyorum peki: Yanında ki kim benim X arkadaşıma benziyor,nerden tanıştınız dedim...O da bıraktı gözü mözü,benim sorumu cevaplıyor.Çünkü o an,benim dikkatimi ilk o çekti.

Ne var bunda,aptal mıyım ben şimdi?Algı da seçiçilik bunun adı.

Aptal olduğundan şüphe duyduğundan biri ile de sevgili olma ayrıca.Adamı burada rezil edeceğine ayrılıp,zeki bulduğun biri ile sevgili ol.

Aptal degil ,sizi sallamiyor ,belki de sizi sdnir etmekten zevk aliyor hic dusundunuz mu ,
Soyledighiniz seyi aptal ayagina yatip gecistiriyor ,
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama yarin oburgun evlilik diyincede baska bir konuya ceker,
Sizde onu dikkate almayin anlattigi yertine baska konudan bahsedin bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…