Erkek arkadaşım aptal anlattigimi anlamiyor ve bu beni delirtiyor!

Benim babam da böyle. Bazen bir şeyi algılayıp tamam demesi bile 20 saniyeyi buluyor, kafamı duvarlara vurasım geliyor. İletişim kurmak öyle zor ki. Devamlı yaşayan bilir. Ailecek sinirlerimizi yıpratıyor bu durum. Üstelik zeka bakımından gayet normal. Dikkatini vermemesine ya da kafasının yoğun olmasıba bağlıyorum artık.

Ama gerçekten çok sinir bozucu ya, kolay gelsin.

Tabiki oyle degil. Konumuz armutun baskalarinu kiskandirmak icin elmayla fotograf cekinmesiydi. Armut hatali yani bunu ikimiz de biliyoruz. Elmanin hatasi yok ki diyor. Evet yok armut sorun diyorum elmaya bisey demezler diyor bu döngü boyle gidiyor ben sakince cevapliyorum zaten

erkeklerin hepsi aptal zaten yaaa

böyle erkeklere bende sinir oluyorum ya kimse kızmasın alınmasın ama bazılarının zekasının benden düşük olduğuna inanıyorum

böyle erkeklere bende sinir oluyorum ya kimse kızmasın alınmasın ama bazılarının zekasının benden düşük olduğuna inanıyorum

yuzyuzeykende bu sorunu yasiyor musunuz? bazi insanlarda konusma, yazisma olayi tam anlamasina yardim etmeyebiliyor. birde iq tek basina anlamli degil artik, eq kavrami var, coklu zeka kurami var. takmayin boyle seyleri kafaya.

Yaşamayan bilmez bacim benim eskide öyleydi biraz zor algilardi. insan çok sinirleniyor valla ayrıldım mutluyum :) IQ ile alakası yok bence bunun sosyal iletişimleri sorunlu

Belkide siz anlatamıyorsunuzdur. Bu durumda başlıktaki sıfat siz mi olmuş olursunuz mesela kafamda deli sorular

İq testini nerde yaptırdınız:))
İkincisi o zekayla alakalı değil tabiki hehe

Belki sandığından zekidir :) Konu işine gelmeyince yan çiziyordur.Mesela sen fotodaki kızın kıyafetini çekiştirmek istiyorsundur,erkek arkadaşın kızın yanındaki çocuğun iyi vücut çalıştığını söylüyordur.Aklıma bu tarz bir anlamamazlık sebebi geldi nedense:)

Ya okurken çok güldüm Acaba bilerek sizi kızdırmak için mi yapıyor? Çünkü İQ'sü normal aptal değildir ama algı sorunu da olabilir

Siz armut hakkında konuşmak istiyorsunuz. Ama adam elma hakkında söyleyeceklerini bitirmemiş ki. Muhtemelen sizi dinliyormuş gibi göründü. Siz susunca da kaldığı yerden devam etti.
Bu armut hemcinsi ise onun dedikodusunu yapmak istememiş de olabilir. Erkekler arası bir dayanışma oluyor genellikle. Arkadaşını eleştirmek istememiştir. O yüzden lafı değiştiriyordur.
Bahsettiğiniz konunun ucu ona da dokunuyordur. Konuyu geçiştirmek istemiştir.
gibi gibi ihtimaller aklıma geldi.
Neden direk aptal olduğunu düşündünüz? Başka gözünüze batan olaylar mı oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…