- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi baharguzeli
-
Emin misin iyi anlaştığına.Bence anlaşamıyorsun,aynı şeye bakıp farklı şeyler hakkında konuşulabilir.Senin tahammülün yok,adamın aptallığı ile ilgili değil.
Misal ,ben adama elma ve armutu göstersem ve elmaya bak desem ama armuttan bahsetse önce onun armutla ilgili sorusunu cevaplarım sonra elmaya dönerim.
Misal,ablam bana fotoğraf atmış bana ''gözümde bir şey var gibi duruyor,resime baksana bir'' diye,ben ona ne diyorum peki: Yanında ki kim benim X arkadaşıma benziyor,nerden tanıştınız dedim...O da bıraktı gözü mözü,benim sorumu cevaplıyor.Çünkü o an,benim dikkatimi ilk o çekti.
Ne var bunda,aptal mıyım ben şimdi?Algı da seçiçilik bunun adı.
Aptal olduğundan şüphe duyduğundan biri ile de sevgili olma ayrıca.Adamı burada rezil edeceğine ayrılıp,zeki bulduğun biri ile sevgili ol.
Belki de anlamayan sevgilisi değildir
:)) ne yazdığımı anlamamissiniz.
erkeklerin hepsi aptal zaten yaaaBaşlığın cok garip olduğunu biliyorum ama nasil ozetliycem bilemedim su an bile sinirliyim hala..
Erkek arkadasimla aramiz cok iyi ve uzun suredir bi iliskimiz var. Ve gercekten cok seviyorum ama bazen beni cidirtiyor..
Bi laf anlatiyorum mesela az once bi fotograf attim fotograftaki diger kisiye odaklaniyor ya o degil bu diyorum hala digeri hakkinda yorum yapiyor ne diyosun diye anlamiyor cildirtiyor sonra bana agresifsin diyor. Bi lafi 15 kere anlatir mi bi insan? Gercekten aptal diycem ama IQsu 114. Benimkinden yuksek..
Mesela elmayla armut var. Elmaya bak diyorum armut uzerinden konusuyor. Hayir elmaya bak diyorum hala armut armut sonra elmaya baksana adam diyorum agresifsin diyip ARMUT HAKKINDA konusmaya devam ediyor...
Delirdim yani kizlar yazasim geldi siz de yorum yapamicaksiniz biluyorum ama yazayim dedim öyle simdi sakinim
Hepsi değil limoncu, kurunun yanında yaş yanmasın şimdierkeklerin hepsi aptal zaten yaaa
vardır akıllsıda nerdeeeeeeeeeeeee :)))Hepsi değil limoncu, kurunun yanında yaş yanmasın şimdi
Ben uzun uğraşlar sonucu buldum çok şükürvardır akıllsıda nerdeeeeeeeeeeeee :)))
İq testini nerde yaptırdınız:))Başlığın cok garip olduğunu biliyorum ama nasil ozetliycem bilemedim su an bile sinirliyim hala..
Erkek arkadasimla aramiz cok iyi ve uzun suredir bi iliskimiz var. Ve gercekten cok seviyorum ama bazen beni cidirtiyor..
Bi laf anlatiyorum mesela az once bi fotograf attim fotograftaki diger kisiye odaklaniyor ya o degil bu diyorum hala digeri hakkinda yorum yapiyor ne diyosun diye anlamiyor cildirtiyor sonra bana agresifsin diyor. Bi lafi 15 kere anlatir mi bi insan? Gercekten aptal diycem ama IQsu 114. Benimkinden yuksek..
Mesela elmayla armut var. Elmaya bak diyorum armut uzerinden konusuyor. Hayir elmaya bak diyorum hala armut armut sonra elmaya baksana adam diyorum agresifsin diyip ARMUT HAKKINDA konusmaya devam ediyor...
Delirdim yani kizlar yazasim geldi siz de yorum yapamicaksiniz biluyorum ama yazayim dedim öyle simdi sakinim
Başlığın cok garip olduğunu biliyorum ama nasil ozetliycem bilemedim su an bile sinirliyim hala..
Başlığın cok garip olduğunu biliyorum ama nasil ozetliycem bilemedim su an bile sinirliyim hala..
Siz armut hakkında konuşmak istiyorsunuz. Ama adam elma hakkında söyleyeceklerini bitirmemiş ki. Muhtemelen sizi dinliyormuş gibi göründü. Siz susunca da kaldığı yerden devam etti.Tabiki oyle degil. Konumuz armutun baskalarinu kiskandirmak icin elmayla fotograf cekinmesiydi. Armut hatali yani bunu ikimiz de biliyoruz. Elmanin hatasi yok ki diyor. Evet yok armut sorun diyorum elmaya bisey demezler diyor bu döngü boyle gidiyor ben sakince cevapliyorum zaten
Armuta odaklanmış durumda:)) ne yazdığımı anlamamissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?