Erkek arkadaşım aptal anlattigimi anlamiyor ve bu beni delirtiyor!

Oncelikle IQ sunu nerde ve nasil en onemlisi neden olctunuz ?
Onun disinda madem bu derece anlasamiyorsunuz nasil cok seviyorsunuz ve sevgilisiniz anlamadim.
Adamin senden cok farkli bir dunya gorusu olamazmi ?

Bir insanın başkasına "aptal" demesi, ona seviye biçmesi ne saygısızca bişey! Kendinizi antalatacağınız birini bulun, adam böyle demekki.

Benim bir arkadaşım aynı şekilde gerçekten insan çok sinir oluyo böyle fırın küreğiyle ağzına ağzına vurasım geliyo

hıc cekılmez bı tıp
benım etrafımda bı tane oyle bı akrabam var
bıldıgın anlamıyor dupeduz salak
ınsanı gercekden cıldırtıyor bu durum

ben artık bosverdım nasılsa anlamıyor dıye he deyıp gecıyorum
ama benım akrabam
sızın erkek arkadasınız olsada olur olmasada
anlasamadıgınız bı ınsanla zaten devam etmeyın

sızın degıl boyle tartısmalar yapmak gozlerın bıle konusabılmesı lazım
ıkınızınde bırbırıyle ıletısım sorunu var yurumez

benim esim öyle tahmin edebiliyorum. ama esim aptal degil sadece isine gelmiyor ve herseyi benim yapmama onkadar alismis ki dusunmek icin kendini yormuyo.

yukarda bir arkadas bahsetmis aslinda ilgilenmiyorlar ondan oluyo. ilgilendigi konulari gayet guzel anliyor yoksa.

valla aptal olsa gene cekerim Allah boyle yaratmis derim ama isine gelmedigi icin oyle davranmasina deli oluyorum.

en basiti mesela sunu cekmeceye koy dersin hangi cekmece der. odada bir cekmece var zaten. daha bir sürü konuda boyle .deli edici bisi gercekten.

daha sevgiliymissin ayril gitsin

Oncelikle IQ sunu nerde ve nasil en onemlisi neden olctunuz ?
Onun disinda madem bu derece anlasamiyorsunuz nasil cok seviyorsunuz ve sevgilisiniz anlamadim.
Adamin senden cok farkli bir dunya gorusu olamazmi ?

Ben olcmedim tabiki. Psikologta kendisi olcturdu canı istedigi icin. Konuya bu kadar genel bakmayin normalde cok iyi anlasiyoruz

kusura bakma ama cok guldum sevgilinize yaa cok eglenceli bence ya ben hep gulerdim heraldr

Ben katlanamazdim oyle birine.ben elmayi gosteriyorsam o bana armuttan bahsediyorsa kafasina bi tane patlatasim gelirdi

e.a. aptal diye yazılan bir konuyu okumak istemedim bile.dediklerimi anlamıyor falan yazsaydınız.yazanları görünce merak ettim.
bana şaka yapıyor gibi geldi.sizi bilerek sinir edip takılıyor.erkekler yapıyor böyle çocukça şeyler

Var evet boyle insanlar. Insanin gobegini firtlatir sinirden sonra da allahin delisi der:))
Halbuki beni sen delirtmissin:))))
Uzulme canim sorun sende degil.
Uzgunum ama ayrilmaktan baska cozumun yok. Cunku sonu kesin bosanmak.. farkli kafalar.. net!

Bence çokta akıllı bi çocuk bu zira işini biliyor... Sorun sendeymiş gibi geldi bana...

O bilinçli yapıyor sen ise tufaya geliyorsun hemen...

bende de vardı öyle bir tane. Sinir hastası etti beni valla aklıma direk o geldi ayy fıtık olmuştum hiç sevmem bir insana uzun izahlar yapmayı, içim şişer. Anlatırken yorulurum ben. Zaten zamanında yürümedi, bitti. Hala da anlamamıştır bence neden bittiğini

Raporlu sinir hastası dediğinizi anlamıyor nasıl normalde iyisiniz anlamadım..
Bazı erkekler konuşmaya başlayınca delirtirler dinlerken iyidirler böyle bişey sanırım.. konuşunca gizlenmiyor eksikler çünkü.. zor bi ilişkiniz olacak gibi..

Anlamayan insana ben de gıcık olurum. Yurtta bi arkadas vardı. Bir espiri yapıldığında herkes gülerdi. Ama o anlamazdı. Açıklasak da jeton düşmüyordu bazen :)

Aptal diye hakkında düşünüp konu açmışsın.. Haklıda olabilirsin ama düşünceler sağlıklı değil..
Ayrıl bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…