Üzerine gitme, bir tercih yapmış buna saygı duyMerhabalar 9 aylık bir ilişkim vardı çok güzel ilerliyordu ancak benim ilerleyen depresyon ve anksiyete ataklarım üstüne bir de 4 ay önce OKB teşhisi konuldu, çok zorlandık o da her konuda bana yardımcı oluyordu ancak artık yapamadığını ilişkimizin arkadaş gibi ilerlediğini ama beni yalnız birakmak istemedigini söyledi o yüzden her ne ihtiyacım olursa derdim olursa aramami tek başıma çözmek yerine birlikte çözebilecegimizi söyledi. Seninle güzel ayrıldık tekrar olabiliriz ama önce kendine değer ver ve kendini mutlu etmeyi öğren dedi sonra da Allah'a emanet ol dedi ve ayrılmış olduk. Bir an mutluyum sonra ağlama isteğim geliyor birkaç dakika ağlıyorum sonra yine aynı artık ağlama ataklarimin ne zaman geleceğini bilmiyorum bu süreci nasıl yönetebilirim bana açık kapı bıraktığı için başta hic üzülmem demiştim ama ona rağmen kötüyüm arayıp özür dilemek istiyorum, arkadaşım özür dileyip süreci tek başıma yönetmemi istedi ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
yok öyle biri değil ikimizinde ilk ilişkisi ve her ne olursa olsun destek olan biri ya da bilmiyorum umarım öyle değildir"sen köşede bekle , etliye sütlüye dokunma ben bir bakınayım etrafıma bana bakacak safı bulamazsam sana dönecem " diyememiş arkdaş kalalım demiş.
teşekkür ederim yorumunuz içinOnce kendini toparlamalisin. Erkek arkadas olmasi, es olmasi, kardes olmasi ve hatta anne veya babaniz olmasi kendi hayatlarindan vazgecip size adanmayi gerektirmiyor. Saglikli bir karar vermis arkadasiniz. Ikiniz icin de. Siz toparlanacaksiniz ve iyi hissettiginizde hala dusuncenizdeyse hür iradenizle ona bir adim atarsiniz. Kendinizi sevin ve iyilestirin.
çok safsınyok öyle biri değil ikimizinde ilk ilişkisi ve her ne olursa olsun destek olan biri ya da bilmiyorum umarım öyle değildir
Hanımefendi her durumda genelleme yapmak doğru bir durum değil dalga geçer gibi konuşmayın, böyle tavır takinmaniza gerek yok.çok safsınilk ilişkin çok belli.
tamam, sen bilirsin. hayat da bütün tecrübeleri yaşayacak kadar uzun değil size ders olsun diye başkalarının hayat tecrubelerine de kulak asın. İstersen takılı kal gururunu ayaklar altına alıp koşa koşa kapısına git sen bilirsin. aynı şeyi farklı yolla öğrenmiş olursunHanımefendi her durumda genelleme yapmak doğru bir durum değil dalga geçer gibi konuşmayın, böyle tavır takinmaniza gerek yok.
Öncelikle sağlık diliyorum size. Umarım en kısa sürede bu süreci atlatırsınız. Bu zorlu süreçte ilişkinin geleceğini göremedi belliki, mücadele edecek gücü kendinde bulamamış. Araya ayrılık girince soğukluk oluşuyor ve eski bağın yeniden kurulması güçleşiyor. Belli bir süre üzülürsünüz ama sizin zor zamanınızda elinizi bırakan kişiye verebileceğiniz en iyi ders iyileşip her şeyi geride bırakmış mutlu ve onu unutmuş şekilde karşısına çıkmak olur.Merhabalar 9 aylık bir ilişkim vardı çok güzel ilerliyordu ancak benim ilerleyen depresyon ve anksiyete ataklarım üstüne bir de 4 ay önce OKB teşhisi konuldu, çok zorlandık o da her konuda bana yardımcı oluyordu ancak artık yapamadığını ilişkimizin arkadaş gibi ilerlediğini ama beni yalnız birakmak istemedigini söyledi o yüzden her ne ihtiyacım olursa derdim olursa aramami tek başıma çözmek yerine birlikte çözebilecegimizi söyledi. Seninle güzel ayrıldık tekrar olabiliriz ama önce kendine değer ver ve kendini mutlu etmeyi öğren dedi sonra da Allah'a emanet ol dedi ve ayrılmış olduk. Bir an mutluyum sonra ağlama isteğim geliyor birkaç dakika ağlıyorum sonra yine aynı artık ağlama ataklarimin ne zaman geleceğini bilmiyorum bu süreci nasıl yönetebilirim bana açık kapı bıraktığı için başta hic üzülmem demiştim ama ona rağmen kötüyüm arayıp özür dilemek istiyorum, arkadaşım özür dileyip süreci tek başıma yönetmemi istedi ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
bence şu komplekslerden kurtulun ya üzülerek buraya bu konuyu açtım şimdi tavırlariniz komik gelditamam, sen bilirsin. hayatda bütün tecrübeleri yaşayacak kadar uzun değil size ders olsun diye başkalarının hayat tecrubelerine de kulak asın. İstersen takılı kal gururunu ayaklar altına alıp koşa koşa kapısına git sen bilirsin. aynışeyi farklı yolla öğrenmiş olursun
ok.bence şu komplekslerden kurtulun ya üzülerek buraya bu konuyu açtım şimdi tavırlariniz komik geldi
Zor zamaninda seni tamamen yalnız birakmak istemiyorum dedi kendisi zaten ayrılık durumu yüzünden çekinme ararsan yine her türlü desteğini esirgemeyecegini söyledi, teşekürler yorumunuz içinBen de yedekte bulundurmak istediği için öyle söylediğini düşünmüyorum. arkadaş kalalım deme sebebi yedekte dur değil de daha ziyade tamamen sırt çevirmek istemediği içindir. ayrıldıktan sonra arkasını dönmeyi etik bulmamıştır, ama sevgililiği de devam ettirmek istemiyordur. ikiniz için de hayırlısı olsun.
Zor zamaninda seni tamamen yalnız birakmak istemiyorum dedi kendisi zaten ayrılık durumu yüzünden çekinme ararsan yine her türlü desteğini esirgemeyecegini söyledi, teşekürlerBen de yedekte bulundurmak istediği için öyle söylediğini düşünmüyorum. arkadaş kalalım deme sebebi yedekte dur değil de daha ziyade tamamen sırt çevirmek istemediği içindir. ayrıldıktan sonra arkasını dönmeyi etik bulmamıştır, ama sevgililiği de devam ettirmek istemiyordur. ikiniz için de hayırlısı olsun.
Demek istediğim eskisi gibi olmak ama psikolojik sorunlarımin ona yük olmamasi ayrilana kadar ona cok fazla yuklendigimi fark etmemistim ancak birkaç gündür düşünüyorum ve yükü taşımak yerine ona yuklemisim tüm derdimiÖzür dilemek mi? Özür dileyip süreci tek basına yönetmek mi?
Yani sey mesaj atayım özür niyetine belki eskisi gibi olabiliriz diyemiyosun da tek basına yönetirim mi diyosun? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?