Erkek arkadaşım arkadaş kalalım dedi?

bluestla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
80
40
3
20
Merhabalar 9 aylık bir ilişkim vardı çok güzel ilerliyordu ancak benim ilerleyen depresyon ve anksiyete ataklarım üstüne bir de 4 ay önce OKB teşhisi konuldu, çok zorlandık o da her konuda bana yardımcı oluyordu ancak artık yapamadığını ilişkimizin arkadaş gibi ilerlediğini ama beni yalnız birakmak istemedigini söyledi o yüzden her ne ihtiyacım olursa derdim olursa aramami tek başıma çözmek yerine birlikte çözebilecegimizi söyledi. Seninle güzel ayrıldık tekrar olabiliriz ama önce kendine değer ver ve kendini mutlu etmeyi öğren dedi sonra da Allah'a emanet ol dedi ve ayrılmış olduk. Bir an mutluyum sonra ağlama isteğim geliyor birkaç dakika ağlıyorum sonra yine aynı artık ağlama ataklarimin ne zaman geleceğini bilmiyorum bu süreci nasıl yönetebilirim bana açık kapı bıraktığı için başta hic üzülmem demiştim ama ona rağmen kötüyüm arayıp özür dilemek istiyorum, arkadaşım özür dileyip süreci tek başıma yönetmemi istedi ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun

Üzerine gitme, bir tercih yapmış buna saygı duy
Herkes hastalık sorumluluğu taşıyamaz, belli ki artık yapamayacağını düşünüyor.
Konunun senden tarafında olan yanı ise, kimsenin sana açık kapı bırakmasına izin verme, bittiyse bitmiştir bir daha ne olursa olsun geri gelmesine izin verme. Bir kere giden her totosu sıkıştığında gider aynı şeyi bir daha yaşama
Kendi sağlığına odaklan, iyi olmaya bak, gittiyse de vardır bir hayır diye düşün yola devam et

Once kendini toparlamalisin. Erkek arkadas olmasi, es olmasi, kardes olmasi ve hatta anne veya babaniz olmasi kendi hayatlarindan vazgecip size adanmayi gerektirmiyor. Saglikli bir karar vermis arkadasiniz. Ikiniz icin de. Siz toparlanacaksiniz ve iyi hissettiginizde hala dusuncenizdeyse hür iradenizle ona bir adim atarsiniz. Kendinizi sevin ve iyilestirin.

teşekkür ederim yorumunuz için

Hanımefendi her durumda genelleme yapmak doğru bir durum değil dalga geçer gibi konuşmayın, böyle tavır takinmaniza gerek yok.
tamam, sen bilirsin. hayat da bütün tecrübeleri yaşayacak kadar uzun değil size ders olsun diye başkalarının hayat tecrubelerine de kulak asın. İstersen takılı kal gururunu ayaklar altına alıp koşa koşa kapısına git sen bilirsin. aynı şeyi farklı yolla öğrenmiş olursun

Öncelikle sağlık diliyorum size. Umarım en kısa sürede bu süreci atlatırsınız. Bu zorlu süreçte ilişkinin geleceğini göremedi belliki, mücadele edecek gücü kendinde bulamamış. Araya ayrılık girince soğukluk oluşuyor ve eski bağın yeniden kurulması güçleşiyor. Belli bir süre üzülürsünüz ama sizin zor zamanınızda elinizi bırakan kişiye verebileceğiniz en iyi ders iyileşip her şeyi geride bırakmış mutlu ve onu unutmuş şekilde karşısına çıkmak olur.

bence şu komplekslerden kurtulun ya üzülerek buraya bu konuyu açtım şimdi tavırlariniz komik geldi

Ben de yedekte bulundurmak istediği için öyle söylediğini düşünmüyorum. arkadaş kalalım deme sebebi yedekte dur değil de daha ziyade tamamen sırt çevirmek istemediği içindir. ayrıldıktan sonra arkasını dönmeyi etik bulmamıştır, ama sevgililiği de devam ettirmek istemiyordur. ikiniz için de hayırlısı olsun.

Adam kapıyı tam kapatmamış olurda geri dönerim diye,ya bitirir hayatta başarılar diler ya da yanında olur Yok öyle ihtiyacın olursa ara demek,yakında sevgilisi olur sen kızın yanında arasan sence ne olur??? anında numaranı engeller sende öyle elinde telefon kala kalırsın.Şu kısacık ömürde arafta kalmaya gerek yok ya olur ya olmaz.......

Özür dilemek mi? Özür dileyip süreci tek basına yönetmek mi?

Yani sey mesaj atayım özür niyetine belki eskisi gibi olabiliriz diyemiyosun da tek basına yönetirim mi diyosun? :))

Zor zamaninda seni tamamen yalnız birakmak istemiyorum dedi kendisi zaten ayrılık durumu yüzünden çekinme ararsan yine her türlü desteğini esirgemeyecegini söyledi, teşekürler yorumunuz için

Zor zamaninda seni tamamen yalnız birakmak istemiyorum dedi kendisi zaten ayrılık durumu yüzünden çekinme ararsan yine her türlü desteğini esirgemeyecegini söyledi, teşekürler

Özür dilemek mi? Özür dileyip süreci tek basına yönetmek mi?

Yani sey mesaj atayım özür niyetine belki eskisi gibi olabiliriz diyemiyosun da tek basına yönetirim mi diyosun? :))
Demek istediğim eskisi gibi olmak ama psikolojik sorunlarımin ona yük olmamasi ayrilana kadar ona cok fazla yuklendigimi fark etmemistim ancak birkaç gündür düşünüyorum ve yükü taşımak yerine ona yuklemisim tüm derdimi

Yani insanlara bu tarz durumlarda bizimle ilişkiye devam etmiyorlar bir nevi koltuk değneği misali destek olmuyorlar diye kızıp birşey diyemeyiz sizinde üzüntünüzü anlıyorum fakat söylediğiniz rahatsızlıklar bir iliskiyi sürdürmek anlamında karşı taraf için zor seyler .Ha bu adam eşiniz olurdu yorumum farklı olurdu.Bence zorlama ile ilişkiyi sürdüreceğine baştan bununla yapamayagini belirtmesi iyi olmuş .Bence sizde tedavinize odaklanmalı ve kendinizi iyileşmek anlamında çabaya verin .Yani inanın zor bir durum çözümsüz olmasada ben 9 aylık bir ilişki bu yükü kaldırır seviyorsa destek olur diyemem.Onun tercihi insan kendini tartar bunu yapamayacaksa bu nöbetleri yada rahatsizliginiz dolayısıyla olan durumları idare edemeyecek tolere edemeyecekse söylemesi ve ilişkiyi bitirmesi normal bır durum olaya gerçek ve mantıkla yaklaşırsam .Size duyduğu sevgi merhamete dönüşürse de biterdi .Bence iyi olmaya odaklanın önce sağlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…