İyi de güzelim erkek arkadas nicin var bunlar icin degil mi? Biz ne diye erkek arkadas yapıyoruz madem bir seyler paylasmak sırtlamak degil midir önemli olan? Sırf bunun yüzünden ara verip arkadas kalmayı teklif ediyorsa hicbir hissi olmamıs demektir :)Demek istediğim eskisi gibi olmak ama psikolojik sorunlarımin ona yük olmamasi ayrilana kadar ona cok fazla yuklendigimi fark etmemistim ancak birkaç gündür düşünüyorum ve yükü taşımak yerine ona yuklemisim tüm derdimi
Ben seninle uğraşamam. Git problemlerini çöz, o zaman hala birini bulamamışsam düşünürüz diyor.Merhabalar 9 aylık bir ilişkim vardı çok güzel ilerliyordu ancak benim ilerleyen depresyon ve anksiyete ataklarım üstüne bir de 4 ay önce OKB teşhisi konuldu, çok zorlandık o da her konuda bana yardımcı oluyordu ancak artık yapamadığını ilişkimizin arkadaş gibi ilerlediğini ama beni yalnız birakmak istemedigini söyledi o yüzden her ne ihtiyacım olursa derdim olursa aramami tek başıma çözmek yerine birlikte çözebilecegimizi söyledi. Seninle güzel ayrıldık tekrar olabiliriz ama önce kendine değer ver ve kendini mutlu etmeyi öğren dedi sonra da Allah'a emanet ol dedi ve ayrılmış olduk. Bir an mutluyum sonra ağlama isteğim geliyor birkaç dakika ağlıyorum sonra yine aynı artık ağlama ataklarimin ne zaman geleceğini bilmiyorum bu süreci nasıl yönetebilirim bana açık kapı bıraktığı için başta hic üzülmem demiştim ama ona rağmen kötüyüm arayıp özür dilemek istiyorum, arkadaşım özür dileyip süreci tek başıma yönetmemi istedi ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
öncelikle kendinizi toparlamalı ve kendinize değer verip saygı duymalısınız sonrası sonraMerhabalar 9 aylık bir ilişkim vardı çok güzel ilerliyordu ancak benim ilerleyen depresyon ve anksiyete ataklarım üstüne bir de 4 ay önce OKB teşhisi konuldu, çok zorlandık o da her konuda bana yardımcı oluyordu ancak artık yapamadığını ilişkimizin arkadaş gibi ilerlediğini ama beni yalnız birakmak istemedigini söyledi o yüzden her ne ihtiyacım olursa derdim olursa aramami tek başıma çözmek yerine birlikte çözebilecegimizi söyledi. Seninle güzel ayrıldık tekrar olabiliriz ama önce kendine değer ver ve kendini mutlu etmeyi öğren dedi sonra da Allah'a emanet ol dedi ve ayrılmış olduk. Bir an mutluyum sonra ağlama isteğim geliyor birkaç dakika ağlıyorum sonra yine aynı artık ağlama ataklarimin ne zaman geleceğini bilmiyorum bu süreci nasıl yönetebilirim bana açık kapı bıraktığı için başta hic üzülmem demiştim ama ona rağmen kötüyüm arayıp özür dilemek istiyorum, arkadaşım özür dileyip süreci tek başıma yönetmemi istedi ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
ilaç kullanmiyorum ailem karşı bende karşıyım ama şu an almakta istiyorum, benim ilişki okbsi olarak başladı ona olan hislerimi sorguluyordun sürekli daha sonra cinsel okb olunca cinsel kimlik karmasasina girdim ve her sey daha da mahvoldu ona hak veriyorum herkes sevildiğini hissetmek ister ve ben bunu basaramadim yarin ilaçları almak için doktoruma gideceğim yorumunuz için teşekkürlerSenınle bırebır sorunlar yasadım. Hatta 1ay hıc gorusemedıgımız surec oldu. Saglık anksıyetesı yasadıgım ıcın onu cok sınadıgım da oldu. O zaman henuz 4 aylık ılıskıydı. Şimdiler de antidepresan kullandıgım ıcın o gunler hakkında konuşabiliyoruz. Onu o sureçte çok zorlamısım. Gercekten de bu surecte sureklı hastalık konuştuk. Kafanda kurup ona yazıyorsun. Telkin ediyor, sakınleştiriyor. Sonraki gün tekrar başa dönüyorsun. Yaa yine hastalanırsan, kötü olursam. Asosyalleşiyorsun, hayata karşı berbat durumda hissediyorsun. Ailen den sonra ona sığınıyorsun. Bunu maalesef her erkek kaldıramıyor. Cok uzuldum boyle bır sureçte ayrılmanıza. Destek değil köstek olmuş. Ama iyi yönünden bak. Allah korusun evlilikte de yapabilirdi bunu. Eminin aynı çatı altında yapması insana daha cok koyar. Uzulmemeye calış, ilaçlarını iç hafiflersin. Seni seven diğer insanlara odaklan
Anladim bende ona hak veriyorum, yorumunuz için teşekkür ederimValla ben de ilişkilerimde duygusal destek paratoneri olduğum için adama bi şey diyemeceğim. Gerçekten zor oluyor. Kafanızı toplamadan ilişki işlerine girmeyin bence
aaa biraz farklı başlamıs ama bence kesınlıkle terapi eşliğinde kök nedeni bulmaya çalışın. Tabıı kı doktor kontrolunde ılac kullanmak surecı rahatlatıyor. Ilaca ben de karşıydım sonra ıyı kı kullanmısım dedim. Umarım güzelliklerle karşılaşırsınızilaç kullanmiyorum ailem karşı bende karşıyım ama şu an almakta istiyorum, benim ilişki okbsi olarak başladı ona olan hislerimi sorguluyordun sürekli daha sonra cinsel okb olunca cinsel kimlik karmasasina girdim ve her sey daha da mahvoldu ona hak veriyorum herkes sevildiğini hissetmek ister ve ben bunu basaramadim yarin ilaçları almak için doktoruma gideceğim yorumunuz için teşekkürler
L
aaa biraz farklı başlamıs ama bence kesınlıkle terapi eşliğinde kök nedeni bulmaya çalışın. Tabıı kı doktor kontrolunde ılac kullanmak surecı rahatlatıyor. Ilaca ben de karşıydım sonra ıyı kı kullanmısım dedim. Umarım güzelliklerle karşılaşırsınız
Açık kapıyı kendisine bırakmış. Seni cepte görmek icin orada beklemeni istemis. Ya da sorunalaeiniz ona yuk olmus olabilir.Herkes birbirinin sorununu tamamen tasiyabilecek degil sorunlar coulurse olur ama beraber cozulemeyecek sorunlarsa her zaman iliskiyi devam ettiremeyebilir. Ama sizi tamamen yanliz birakmamis bu da iyi.Ben bunu anlarım. Ağlama atakların elbet olucak. Ama zamanla elbet geçer.Aklina geldigi an kendine olumlu cümleler söyle,aklına gelmeyecek etsinler yap ve önemlisi kendine odaklanMerhabalar 9 aylık bir ilişkim vardı çok güzel ilerliyordu ancak benim ilerleyen depresyon ve anksiyete ataklarım üstüne bir de 4 ay önce OKB teşhisi konuldu, çok zorlandık o da her konuda bana yardımcı oluyordu ancak artık yapamadığını ilişkimizin arkadaş gibi ilerlediğini ama beni yalnız birakmak istemedigini söyledi o yüzden her ne ihtiyacım olursa derdim olursa aramami tek başıma çözmek yerine birlikte çözebilecegimizi söyledi. Seninle güzel ayrıldık tekrar olabiliriz ama önce kendine değer ver ve kendini mutlu etmeyi öğren dedi sonra da Allah'a emanet ol dedi ve ayrılmış olduk. Bir an mutluyum sonra ağlama isteğim geliyor birkaç dakika ağlıyorum sonra yine aynı artık ağlama ataklarimin ne zaman geleceğini bilmiyorum bu süreci nasıl yönetebilirim bana açık kapı bıraktığı için başta hic üzülmem demiştim ama ona rağmen kötüyüm arayıp özür dilemek istiyorum, arkadaşım özür dileyip süreci tek başıma yönetmemi istedi ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
öyle demeyin safligimdan değil gercekten öyle biri olmadigi için deneyimim yok ama öyle olmadigini umuyorumBen seninle uğraşamam. Git problemlerini çöz, o zaman hala birini bulamamışsam düşünürüz diyor.
Sizi bu zorlu zamanınızda yalnız bırakan böyle de saçma saçma konuşan bir şerefsiz için üzülmeyin
bu kadar cesur biri değilim.'Teşekkür ederim, arkadaşa ihtiyacım yok' deyip kestirip atacaksın.
kendi problemleri mi cozmem tek basima da zor oluyor artik kimse ugrasmak istemiyor bu ruh halim yüzünden depresyondan dolayı arkadaş cevremde kalmadi ve bana destek olan sadece sevgilimdi sonrasi sonra olmuyor ve uzuluykrumöncelikle kendinizi toparlamalı ve kendinize değer verip saygı duymalısınız sonrası sonra
psikolojik terapi neden almıyorsunuz. kendinizi bu şekilde bir insana bağımlı hale getirirseniz bırakamazsınız, kendi kendinize yetmeyi öğrenmelisiniz öncelikle. ever hayatımızda hep birilerine ihtiyaç duyarız ancak birisine bağlamamalıyız. insanlar hayatımızda sonsuza dek bizimle olmayacakkendi problemleri mi cozmem tek basima da zor oluyor artik kimse ugrasmak istemiyor bu ruh halim yüzünden depresyondan dolayı arkadaş cevremde kalmadi ve bana destek olan sadece sevgilimdi sonrasi sonra olmuyor ve uzuluykrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?