Erkek arkadaşım arkadaş kalalım dedi?

Ben de erkek arkadaşınızın sizi yedekte bekletmek istediğini düşünmüyorum. Keşke beraber yola çıktığımız insanlar her koşulda bizim yanımızda olsa ancak maalesef böyle bir şey her zaman mümkün olmuyor. Herkes hayata bir kere geliyor ve zorlu durumlarda bunu kaldıramıyorlar diye insanlara kızamayız, en azından ilişki uzun süreli değilse. Sizin ilişkiniz 9 aylıkmış ve birbirinizi tanıma, ilişkinin oturmaya başlaması vs için anca yani daha. Belli ki karşı taraf da uzun vadede bir şeylerin olmayacağını düşünmüş ve oyun oynamadan açık bir şekilde sizinle bunu paylaşmış. Hastalık durumundan dolayı da kötü bir durum oluşmaması için buradayım, yine oluruz minvalinde laflar etmiş. Bence sizin süreci daha hafif atlatmanız için edilmiş sözler gibi. Yedekte olduğunuzu sanmıyorum, bir de bunu düşünüp kendinizi üzmeyin. Sağlığınıza dikkat edin.

İyi de güzelim erkek arkadas nicin var bunlar icin degil mi? Biz ne diye erkek arkadas yapıyoruz madem bir seyler paylasmak sırtlamak degil midir önemli olan? Sırf bunun yüzünden ara verip arkadas kalmayı teklif ediyorsa hicbir hissi olmamıs demektir :)

Sen neyin özrünü dileyeceksin? Adam ayıp olmasın diye arkadas kalalım demis adeta bi arkasına bakmadan kacmadıgı kalmıs.

Ben seninle uğraşamam. Git problemlerini çöz, o zaman hala birini bulamamışsam düşünürüz diyor.
Sizi bu zorlu zamanınızda yalnız bırakan böyle de saçma saçma konuşan bir şerefsiz için üzülmeyin

Ama sevgi bu değil midir? " Zor gününde yanında olmak, zor günlerin üstesinden beraber gelmek" Sizin yanınızda arkadaş olarak kalmayı istiyor da sevgili olarak kalmayı neden istemiyor?? Yada şöyle diyeyim gerçekten seven insan arkadaş gibi kalabilir mi buna dayanabilir mi? Yanlış anlamayın beni ama bana çok inandırıcı gelmedi söyledikleri. Çünkü insan asıl bu zamanlarda birlikte olmalı.. Farkında değil mi sizi böyle bıraktıktan sonra ne kadar üzüleceğinizin. Sadece bunu düşünse bile yapmazdı.. İnanmadım samimiyetine..

öncelikle kendinizi toparlamalı ve kendinize değer verip saygı duymalısınız sonrası sonra

Valla ben de ilişkilerimde duygusal destek paratoneri olduğum için adama bi şey diyemeceğim. Gerçekten zor oluyor. Kafanızı toplamadan ilişki işlerine girmeyin bence

Senınle bırebır sorunlar yasadım. Hatta 1ay hıc gorusemedıgımız surec oldu. Saglık anksıyetesı yasadıgım ıcın onu cok sınadıgım da oldu. O zaman henuz 4 aylık ılıskıydı. Şimdiler de antidepresan kullandıgım ıcın o gunler hakkında konuşabiliyoruz. Onu o sureçte çok zorlamısım. Gercekten de bu surecte sureklı hastalık konuştuk. Kafanda kurup ona yazıyorsun. Telkin ediyor, sakınleştiriyor. Sonraki gün tekrar başa dönüyorsun. Yaa yine hastalanırsan, kötü olursam. Asosyalleşiyorsun, hayata karşı berbat durumda hissediyorsun. Ailen den sonra ona sığınıyorsun. Bunu maalesef her erkek kaldıramıyor. Cok uzuldum boyle bır sureçte ayrılmanıza. Destek değil köstek olmuş. Ama iyi yönünden bak. Allah korusun evlilikte de yapabilirdi bunu. Eminin aynı çatı altında yapması insana daha cok koyar. Uzulmemeye calış, ilaçlarını iç hafiflersin. Seni seven diğer insanlara odaklan

ilaç kullanmiyorum ailem karşı bende karşıyım ama şu an almakta istiyorum, benim ilişki okbsi olarak başladı ona olan hislerimi sorguluyordun sürekli daha sonra cinsel okb olunca cinsel kimlik karmasasina girdim ve her sey daha da mahvoldu ona hak veriyorum herkes sevildiğini hissetmek ister ve ben bunu basaramadim yarin ilaçları almak için doktoruma gideceğim yorumunuz için teşekkürler

L
aaa biraz farklı başlamıs ama bence kesınlıkle terapi eşliğinde kök nedeni bulmaya çalışın. Tabıı kı doktor kontrolunde ılac kullanmak surecı rahatlatıyor. Ilaca ben de karşıydım sonra ıyı kı kullanmısım dedim. Umarım güzelliklerle karşılaşırsınız

cok teşekkür ederim umarim sizinde ilişkiniz en güzel en hayırlı sekilde ilerler

ben adama hak verdim
benim de bir sevgilim vardi. baslangicta com buyuk bir çekimle iliskiye baslamistik, harikaydik vs ama zamanla tum heyecan bitti, iki yakin dost, amcaoglu falan gibi olduk.benim tarafimdan biryere gitmeyecegi belli olunca onun da hayatina mani olmamak icin arkadas kalalım dedim, hatta kaldik da. hatta beraber tatile gittik iki kanka gibi, sankk zamaninda birsey yasamamis gibi takildik. o ulke degistirdi, ben onu ziyaret ettim, ondan sonraki sevgilimin dedikodusuni yaptik falan:) o evlenme karari alana kadar devam etti, sonra konusmayi kestik.
yani bazen olabilen seyler. sahsen cook sevdigim ve görmekten zevk aldigim biriydi. çat diye bitirsek belki zor olurdu ama boyle parca parca olunca ikimize de kolay oldu.
sanirim 7 yil falan olacak konusmayali, insallah hayatinda ve evliliğinde cok mutludur, kendi gibi lüle sacli cocuklari olmustur

Bence eş farklı sevgili farklı eşiniz olsa yanlış anlayabilirdim ama bu ne ilk ne son giden sevgili.Yani böyle kadınlarda var giden bu tarz sebeple ilişkiyi bitiren ben o nedenle birşey diyemem sizde arayıp özür dilemegin bence her ikiniz içinde böylesi daha iyi siz şimdi birde ilişki sorunları yaşamamalisiniz hem ilişki devam etse belki ona patlayacaktiniz o kendini suçlu hissedecekti sizden ayrılmak isteyio vicdan yapıp ayrilmayacakti yani her türlü kötü olacaktı .Şimdi en azından komple sağlığınıza odaklanın .

Açık kapıyı kendisine bırakmış. Seni cepte görmek icin orada beklemeni istemis. Ya da sorunalaeiniz ona yuk olmus olabilir.Herkes birbirinin sorununu tamamen tasiyabilecek degil sorunlar coulurse olur ama beraber cozulemeyecek sorunlarsa her zaman iliskiyi devam ettiremeyebilir. Ama sizi tamamen yanliz birakmamis bu da iyi.Ben bunu anlarım. Ağlama atakların elbet olucak. Ama zamanla elbet geçer.Aklina geldigi an kendine olumlu cümleler söyle,aklına gelmeyecek etsinler yap ve önemlisi kendine odaklan

Son düzenleme:
öyle demeyin safligimdan değil gercekten öyle biri olmadigi için deneyimim yok ama öyle olmadigini umuyorum

öncelikle kendinizi toparlamalı ve kendinize değer verip saygı duymalısınız sonrası sonra
kendi problemleri mi cozmem tek basima da zor oluyor artik kimse ugrasmak istemiyor bu ruh halim yüzünden depresyondan dolayı arkadaş cevremde kalmadi ve bana destek olan sadece sevgilimdi sonrasi sonra olmuyor ve uzuluykrum

kendi problemleri mi cozmem tek basima da zor oluyor artik kimse ugrasmak istemiyor bu ruh halim yüzünden depresyondan dolayı arkadaş cevremde kalmadi ve bana destek olan sadece sevgilimdi sonrasi sonra olmuyor ve uzuluykrum
psikolojik terapi neden almıyorsunuz. kendinizi bu şekilde bir insana bağımlı hale getirirseniz bırakamazsınız, kendi kendinize yetmeyi öğrenmelisiniz öncelikle. ever hayatımızda hep birilerine ihtiyaç duyarız ancak birisine bağlamamalıyız. insanlar hayatımızda sonsuza dek bizimle olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…