SAçın için peruk ya da çıtçıt kullanabilirsin bence. Geçici çözüm olarak ise topik kullanabilirsin. Saçın genel azlığına faydası olmaz ama diplerini sık ve gür gösterir.
1,62 boy 68 kgyum 40 beden giyiyorum , diyabetli olduğum içni sürekli diyet halindeyim zaten sporuda az çok yapıyorum ama 66dan aşağı düşemiyorum
utanıyorum işte dışarı çıkınca özgüven eksikliğim var. topuklu ayakkabıyı geçtim abla babetten ojeden utanıyorum, makyaj yapmayı bilmiyorum
teşekkür ederim
kuzum profil fotonda bile ruh halini yansıtmışsın
güzellik bakan gözdedir
erkek arkadasın senı yeterınce begenmıyosa yeterınce sevmıyo yani..
sen ondan ayrıl ve toparlanmaya karar ver
profil fotona gülümseyen bi kız koy
silkelen ayaga kalk
emek harca zayıfla kendıne bi kaç dokunuş yap
burun hızması tak rimel sür keskin bakışlar yap
ayrıca bu niyetle kapanmak saçma olur belkı ama
şal tak basına renk renk
spor ama ciks olabilirsin kendine emek harca
kesınlıkle saçın kendı basına sorun değil..
sorun sende özgüven eksıklıgıne onuda derhal toparla derim
http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2013/04/sac-dokulmesine-bitkisel-cozum-karanfil.html
http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2013/10/sgr-iligi-maskesi-sac-ckartan-sac.html
BİDE SİNAMEKİ KÜRÜ VAR CANIM
SEN YAZINCA BİLGİ OLSUN DİYE ARATIP BULDUM
AMA KAN DEĞERLERİNİ KONTROL ETTİR DERİM BEN
SONRADA KİLO VER MUTLAKA AZİM ET
KİLO VERİP TE ADETİ NORMALE DÖNEN İNSANLAR VAR
TOPİĞİMİZE BEKLERİM
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684533&page=708
HE BU ARADA PSİKOLOJİNİ DÜZELTMEN LAZIM
ADETİN VE SAÇ DÖKÜLMELERİN BUNDAN KAYNAKLI OLABİLİR
ÇIK GEZ ÇEVRE EDİN
OLMADI PSİKOLOGA GÖRÜN
AMA MUTLAKA DOKTORA GİT ARAŞŞTIR BUL
TIP HASTANELERİNE GİDEBİLİRSİN
canım sen erkek arkdsını bosver kendınn yenılenmekk degısmekk ıstyrmusun once ona karar verr snraaa tumm bıldıklrımıı sanaa anltrr yardımcı olmaya calısırzzz el bırlıgıyleee evelallahh
Topik?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
alışmadığım için garipsiyorumdur belkide ama çok farklı bi duygu gbi geliyor çıplak ayakla sokakta yürümek gibi umarım o günleride görürüm teşekkür ederim
Aynı yaştaymışız bir de,bu güzel günleri böyle umutsuzlukla geçirme yüzüm güzel diyorsun bak ufacıkta olsa bi özgüven var bu ufak kıvılcımı büyütmek senin elinde :) bizden küçük kızlar nasıl salınıyor yahu :) kolay gelsin canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
68 kgyum kilomu çokta takmıyorum ama kadınsı şeyleride giymiyorum, teşekkür ederim ilginize ben bu ilgiyle özgüven depolarım valla teşekkür ederim çok iyi hissediyorum
dökülecek saç kalmadı valla :/ cevap verdim tabi beni böyle sev seveceksen, olduğum gibi kabullen dedim defalarca hemde beni kalıplara sokma dedim saçını söyle böyle yap demesinden az da olsa kurtuldum. ama illa siyah oje sür şık giyin şunu yap bunu yap . en son bakımlı görmek istiyorum seni dedim :/ anlamıyorum bakım ne makyajsa yapmayı bilmiyorum, gyinmeyide bilmiyorumyardım alayım dedim işte teşekkür ederim
çocuk habire bana bakımda bakım diyor anlamıyorum ki yani makyaj yapamıyorum olmuyor beni böyle sev dedim çemkirdim ama belli aralıklarla yineliyor
ablacım balla teşekkür ederim ilgin için kombinlerimi hangi bölümde yayınlayabiliyorum. teşekkür ederim fular iyi fikir kafada durmasada pek güzel oluyor. biraz yüzüm güzel allahtan yoksa işin içinden çıkamazdım ... özgüven olayını aşarım umarım teşekkür ederim tekrardan iyi ki varsınız
haklısınız bacağım kalınsa kalın giyicem ya aşıcam kendimi inşalah güzel olucam beğenmezse beğenmesin kimse ben beğeneyim kendimi 68 kgyum ben de :/ boy kısaym bcaklar kalın kalın ama herşeyi giyicem oh mis geri kalmıycam şu saatten sonra :/ 5 yılım çöpe gitti ona yanarım
valla cnm herkez anasının karnında öğrenmiyor. bir kere utanmayı bırakacaksın. dediğim gibi gardırobunu yenile kadınsı kıyafetler al. topuklu ayakkabılar vs.
makyaja gelince çok kolay. benim elimde yatkın değildi. kuaföre yaptırıyordum. zamanla alıştım. güzel bir fondöteni tüm yüzüne sür. göz kapakların göz
altı alın her yere. sonra pudra sür. sonra gözünün üstüne far. sonra göz üstüne ve içine siyah kalem çek. kirpiklere rimel (rimelde zorlanabilirsin ilk günler
sürmesende olur) kaşına gri kaş kalemi sür. dudaklarına dudak kalemi üstüne ruj. yanacıklara da allık birazda parfüm sık, ellere oje işte sana fıstık gibi bir
kız. benim bile ağzım sulandı valla
ablacım saçın için sana bi formül vericem faydasını görüceksin...erkek arkadaşım şehir dışında okuyor gerçi yeni erkek arkadaşım oldu vizelerden sonra görüşücez iyi hoşta bana bakımlı ol falan dedi
ben saldım çayıra mevlam kayıra bi insanım saçlarım yüüznden konusu şu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701785
kiloluyum zaten bana kıyafetlerin yakıştığını düşünmüyorum hep spor giyiniyorum nasıl bakımlı görünücem ben bu çocuğa saçım başımda yokki :/
utanıyorum ayrılmayı bile düşünüyorum :/ nasıl bakımlı görünebilirim ablalaroje sürsem bile dışarı çıkmaya utanıyorum . babet bile giyinemiyorum utanıyorum. normal kadın çantaları dahi takamıyorum erkeksi gibiyim :/ ya beni nasıl beğenicek nolur tüyo verin
Şimdi aklıma geldi ekleyeyim dedim, Sıla var ya, şarkıcı olan, onun saçları inanılmaz az. Dikkat et kliplerine saçları ya böyle aşırı kabarık, ya görüntülerde kafasının üst kısmını kesiyorlar, ya başında bir şeyler sarılı ya da şapka takılı, mesela bir klibinde saçları arkadan öne taramışlar normalde ne kadar garip görünür, ama tabii onun saçını mutlaka profesyonel kuaförler yapıyordur. Kuaföre gitmeye çekiniyorum demişsin, kendine bir tane kuaför bul, seni anlayacak, yüz tipini tanıyacak, senin özel bir durumun var bunu da ilk seferinde anlat, ne istediğini söyle. Zamanla o da sen de alışırsınız birbirinize. Bir de daha 19 yaşındaymışsın be güzelim, sakın şimdiden fondöten filan kullanma çok erken daha, 2-3 senen var daha masum makyajlar yeter de artar, bir de sakın tüy sarartıcı veya tüy dökücü kullanma yüzüne. Biraz sabret lazer yaptırırsın, en kesin çözüm o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?