erkek arkadaşım bana bakımlı ol dedi, ben hiç birşey anlamadım yardım edin ablalar :(

SAçın için peruk ya da çıtçıt kullanabilirsin bence. Geçici çözüm olarak ise topik kullanabilirsin. Saçın genel azlığına faydası olmaz ama diplerini sık ve gür gösterir.

Topik?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla cnm herkez anasının karnında öğrenmiyor. bir kere utanmayı bırakacaksın. dediğim gibi gardırobunu yenile kadınsı kıyafetler al. topuklu ayakkabılar vs.

makyaja gelince çok kolay. benim elimde yatkın değildi. kuaföre yaptırıyordum. zamanla alıştım. güzel bir fondöteni tüm yüzüne sür. göz kapakların göz

altı alın her yere. sonra pudra sür. sonra gözünün üstüne far. sonra göz üstüne ve içine siyah kalem çek. kirpiklere rimel (rimelde zorlanabilirsin ilk günler

sürmesende olur) kaşına gri kaş kalemi sür. dudaklarına dudak kalemi üstüne ruj. yanacıklara da allık birazda parfüm sık, ellere oje işte sana fıstık gibi bir

kız. benim bile ağzım sulandı valla [/QUOTE]

o kadarı fazla bana ya yaşım 19 annem gebertir beni

evet diretirse ayrılıcam ama sevilince kendimi çok iyi hissediyorum yoksa bunalıma giriyorum falan kötü oluyorum bayaa depresifim
hepsini not ettim burnumu deldiricem çok güzel olucam şimdi süslenip ekmek almaya gidicem mis gibi olucam
özgüven olayını aşıcam çok çok çok çok teşekkür ederim

teşekkür ederim evet psikolojik benim sorunum ne uzmanlara göründüm kendime gelicem bu bahar
iyileşicem toptan teşekkür ederim

canım sen erkek arkdsını bosver kendınn yenılenmekk degısmekk ıstyrmusun once ona karar verr snraaa tumm bıldıklrımıı sanaa anltrr yardımcı olmaya calısırzzz el bırlıgıyleee evelallahh

beni beğensin istiyorum sadece teşekkür ederim

Topik?

Bende kullanmadım ama kullanan insanların önce sonra resimlerini gördüm. Cidden fark yaratıyor. Saçların renginde bir çeşit pudra saç diplerine dökülüp spreyle sabitleniyor. Böylelikle dipler gür gözüküyor. KOnu sahibininde saç diplerinde açıklık olduğu için işine yarayabilir diye düşündüm.

ay kafasındaki seyleri sana uygulatmaya calısmaktan vazgecsin bir zahmet.
onun dediklerini takmamaya calıssan da anlıyorum acaba mı diyor insan...

oncelikle kilo hicbir seye engel degil.
bak bir onceki yorumumda da yazdım unisex diyorsun ya, ben de oyleyim.
son zamanlarda da kilo aldım.
ama bir seyi eger yakıstırdıysam kimse tutamaz beni ) en guzel zamanlarımız... simdi giyinmeyecegiz de 50yi 60ı mı bekleyecegiz
kilo icin de gorunus elbette ozguveni ek olarak arttırıyor ama genc yasta iken saglık icin degismemiz gerektigine karar vermek daha dogru. artık evde yuvarlanmaya son diyip aksamları yuruyuse basladım mesela )

forumun moda bolumunde guzel seyler paylasılıyor. olmazsa sen tereddutlerin varsa bu konunun devamında paylasırsın, sorunların cozulup sadece giyim kusam kaldıgında renk-model uyumuna modadan devam edersin

Son düzenleme:

o kadarı fazla bana ya yaşım 19 annem gebertir beni[/QUOTE]

o zaman bir siyah kalem çek gözüne yanacıklara biraz allık. dudağına da hafif bir ruj birde deodarant tmm dır . bunada kızmaz heralde annen

Inş.. Canım
psikolojini düzelt
adetinde düzelir kilo verirsen
spor salonunada yazıl
aktif bi hayatın olur böyle
üzülmee
kadınlar kendileri için bakım yaparlar adamlar için değil

ablacım saçın için sana bi formül vericem faydasını görüceksin...

Ay canımm dert ettiğin şeye bak. Saçların topluyken de çok güzel olabilirsin herkes salık saçla gezicek diye bir şey mi var. Hatta kimisine toplu saç daha çok yakışıyor. Sen bakma erkek arkadaşına o bakımlı ol derken derdini tam anlatamamış. Saçına renkli süslü saç bantlarından alıp topuz yaptığında takabilirsin çok güzel oluyor fıstık gibi. Tuğba büyüküstün Kara Para Aşk dizisinde oynuyor şu an hep saçları toplu ve saç bandı kullanıyor çok şık Onun dışında da birazcık makyajla bu iş tamam. Hem babetle rahat edemiyorsan giyme ne olmuş ki. Spor ayakkabılar da çok şık. Converseler falan her yazın favorisi. Üzme canını

Erkek arkadaşının söylediğinde birşey yok.Erkekler için bakım kavramı farklı :) Aslında sana biraz süslen püslen demek istemiş olabilir.

"normal bi kot giyorum alta normal unisex bi spor ayakkabı üstede normal bi tişört sporcada çanta takıyorum allık bakayım ben hiç kullanmadım . gözlerim çok küçük çekik rimel rahatsız ediyor."

Şu yukarıda söylediklerine bakınca aklıma bir yöntem geldi.
Bir süre,en azından alışıp değişene kadar...Giysilerinin asla unisex olmamasına dikkat et.
Yani bir giysi alacağın veya giyeceğin zaman kriterin şu olsun : Bunu bir erkek giyebilir mi ? Cevap "evet"se giyme :)

Makyaj yapmayı bilmiyorsan ilk zamanlar allık ve dudak parlatıcı ile başlayabilirsin.
Niveanın renkli dudak kremleri de doğal ve güzel durur.
1-2 minik küpen,yüzüğün,bileziğin olursa daha özenli görünürsün.

Saç bantı ve bandana fikri çok güzelmiş aslında.Böyle bir tarz oluşturabilirsin.
Mesela Demet Evgar da saç aksesuarlarını çok yakıştırıyor.
1 kadın 1 erkek diye aratırsan çoğu fotosu bu şekilde :

Son düzenleme:
öncelikle yaşın daha küçük
kesinlikle ve kesinlikle spor yapman lazım
zayıflık ya da şişmanlıkla alakası yok bunun kimi zayıflarda göze güzel gelmez çünkü fit değiller
canım sana önerim leslie ile yürüyüş yapman göreceksin çok kısa zamanda çok güzel kilolar verip harika bir fiziğe kavuşursun zaten çok abartı kilonda yokmuş en fazla iki ayda fıstık gibi olursun

giyim tarzını değiştir yine spor giyin ama bir parçan daha havalı daha kadınsı olsun
mesela bu fotodakiler gibi spor ama şık çekici

hiç bir şey bulamadın mı renk renk şu nerdeyse her markanın düz renkte sadece sol tarafta marka ismi yazan badileri var ya onlardan al ama v yaka olsun v yaka daha şık duruyor altına kot altına spor ayakkabı yine şık olursun

bence ağır makyaj yapma
cildine uygun fresh bir görüntüye sahip bir fondoten ya da punda al
tatlı renklerde açık bir allık
rimel ve kendi dudak renginde dudak kalemi( dudakların çok kalın değilse eğer)
ben gençlere göz kalemi yakıştırmıyorum bana göre güzelliklerini kapatıyor o kara kara kalemler
gözlerin aşırı büyük değilse gözünün altına beyaz kalem sürebilirsin hem gözlerini büyütür hem dumanlı ve aydınlık bir görüntü verir

saçların içinse benimde bir kaç sene önce saçların dökülmüştü buradan okuyup uyguladığım bir yöntem vardı ve kafamdan saç fışkırmıştı bir ay içinde
şampuanın içine bemiks bepanthen evigen vitaminlerini kırıp onunla yıkanıyorsun ama dikkat etmen gereken şey şampuan saçların dışında yüzüne vücuduna temas etmemeli tüylenme yapıyor

bende bir zamanlar evden dışarı çıkmıyodum sorunum kilom du... kilomu çok dert ediyodum... kiloluyum ya ne gerek var dı makyaj yapmaya güzel giyinmeye bakımlı olmaya ojeye falan bakımsızlıktan yıkılıyodum yanii... erkeke arkadaş bulmak nerde erkeklerin yanına bile yaklaşamıyordum... saçlarımı at kuyrugu yapar gezerdim hep... böyle hayatımımı sürüdürecektim takii çok agır şekilde hareket edilip aşağılanana kadar... dalga geçtiler benle... ogun sabaha kadar agladım ve zayıflıycam artık dedim deli gibi spor yaptım saglıklı beslendim tv izlerken bile yerimde zıplıyodum... kısa sürede verdim... arkadaşlarım beni yolda görünce tanımıyo çünkü şaçım giyimim herseyim kiloyla beraber degişti.... suan çok iyiyim... ama psikolojim bozuldu canım dikkat et sakın çok dert edip psikoljini bozma... şimdi ben deli gibi kilo alma korkusu yaşıyorum 50 kiloyum gram kilo aldım mı psikolojik olarak çöküyorum ister istemez... kendin de begenmediğin seyleri degiştirmeye başla kilo öncelikle sonrası gelir ... tabi bunları yaparken ruh saglıgını koru benim gibi olma sonra

ayrıca saçları gür gösteren bir şekilde kesim yaptır
boyat bunlarda görüntüye etki eder

kaşları unuttuk kaşlarını da doğal duracak şekilde aldır canım
ne ince ne kalın ne de ebru gündeşin ki gibi sıradağ şeklinde

ve şunu unutma bunların hiç birini erkek arkadaşın istedi diye değil sen aynada kendine baktığında daha mutlu ol diye yap tamam mı canım
en başta kendini sev her halinle :)

Son düzenleme:
Şimdi aklıma geldi ekleyeyim dedim, Sıla var ya, şarkıcı olan, onun saçları inanılmaz az. Dikkat et kliplerine saçları ya böyle aşırı kabarık, ya görüntülerde kafasının üst kısmını kesiyorlar, ya başında bir şeyler sarılı ya da şapka takılı, mesela bir klibinde saçları arkadan öne taramışlar normalde ne kadar garip görünür, ama tabii onun saçını mutlaka profesyonel kuaförler yapıyordur. Kuaföre gitmeye çekiniyorum demişsin, kendine bir tane kuaför bul, seni anlayacak, yüz tipini tanıyacak, senin özel bir durumun var bunu da ilk seferinde anlat, ne istediğini söyle. Zamanla o da sen de alışırsınız birbirinize. Bir de daha 19 yaşındaymışsın be güzelim, sakın şimdiden fondöten filan kullanma çok erken daha, 2-3 senen var daha masum makyajlar yeter de artar, bir de sakın tüy sarartıcı veya tüy dökücü kullanma yüzüne. Biraz sabret lazer yaptırırsın, en kesin çözüm o.

Şampuan denilince aklıma geldi bilmiyorum kullandın mı ama,tresan şampuan var arkadaşlarım kullanıyor.Birinin saçları yok denecek kadar azmış doktor önermiş saçları kalçasında simdi.Tresan şampuanın içine e ve b vitaminleri koyup kullanmayı dene.

Arkadasın konusuna atlamak gibi olacak ama fondöten yerine bb krem kullanmakta sakınca var mı? Cünkü fondöteni sevmiyorum ve cildimi bozacak gibime geliyor.

İşe utanmaktan vazgeçmekle başla çocuk seni beğenmiş ki sevgilin olmuş değil mi?

Oje saç bakımı giyinmek süslenmek bunlar kadınlar içindir sen kendine baktığın zaman özgüvenin de artacak

Saçlarını çoğaltmak için tam olarak ne yapabilirsin bilmiyorum ama kuruturken başını öne eğip fön makinasını da alttan tutarak kurutursan saçların daha hacimli görünecektir birde yan ve arka taraftaki saçlarının bi katman altına nazik hareketlerle krepe atabilirsin bu da hacimli görünümü 2 kat artıracaktır

Kuaförde manikür pedikür yaptırabilirsin onlar kolay

Kilonu bilmiyorum ama koyu renk boru paça çok değil ama dar bir pantolon altına hafif topuklu bir ayakkabı ve üzerine de yine çok dar olmayan bir bluz giyersen bunlar da kilonu bir nebze saklar daha ince görünürsün

Şimdilik bu kadar tüyo yeter sanırım

hafif toouklu ayakabi kot siradan bir t.schirt. sal. biraz makyajla harika olursun.etek giy.ben hep alt idiali ust sade takilirim mesela.uzun kisa farketmrz elbise etek ve shirt topuklu ayakabi giyiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…