erkek arkadaşım bana bakımlı ol dedi, ben hiç birşey anlamadım yardım edin ablalar :(

Balikpi olmak once temizliktir aonra kiuafet sonra makyaj bunu unutma sadece temizsende bakinli gorunursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kilo verırsen zaten buyuk ıhtımal testesteron hormonun düşer düzenli adet görmeye başlarsın ve saçlarının Dökülmeside düzelir. Allah yardımcın olsun kilo versen hepsi düzelir ama vermenın zorluğunu biliyorum hafif kilolu bırı olarak :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Derhal rejime başlıyosun.ekmek kola tatlı yok.sabahları 1 saat yürüyüş.sonra sıkı ve az kalorili bir kshvaltı.haslanmış yumurta,beyaz peynir,bir dilim kepek ekmeği.sonra bol bol su tüket.öğlen ve akşamlarıda ızgara et.yada sulu yemek yanında bir kase yoğurt.ara öğünlerdede meyve,bir porsiyon olarak.çok acıktıgında 10 tane badem yada fındık...bu arada spor giyim bir bayana çoook ama çok yakışır.erkek spor giyinen kızları çok begenirler.şu olumsuz düşüncelerini öncelikle kafandan atarmısın,:)))pozitf olmalısın.negatif olursan o erkek arkadaşınıda kaybedersin.demedi deme..bu dedğim diyet ve yürüyüşie çok güzel kilo veriliyo.benim aynı evi paylaştığım arkadaşım tam 17 kilo verdi.hadi bu mesajı okur okumaz başla diyete...yaz gelio hadi ama;))

hepinize teşekkür ederm şuan parmaklarımda bordo renkli bi oje var, rimel sürmeden dışarı çıkmıyorum saçımada toppik alddım fena değilim 10 üzerinden 7 veriyorum kendime . sevgilim bana bayılıyor resmen içime düşüyor beni çok beğeniyor. kırmızımsı rujlar sürmeye bile başladım :))
kıyafetlerimdede ortayı bulmuş gibiyim. bbütün paramı kozmetiğe yatırdım 3-5 bişeyler edindim kendimi iyi hissediyorum herkese çok çok teşekkür ederim.
iltifatlar alıyorum yüzüne nur inmiş diye, kız olmuşsun diye :) erkek tişörtlerini giymeyi bıraktım evde bile durup durup parfüm sıkıyorum kendime teşekkürler herkese

Aaaay cok mutlu oldumm :)) Baak zor değilmiş değil mii? Mükemmel bir şeymiş değil mii?? :))
Valla bu kadar cabuk beklemiyordumm :))

LG-P710 Tapatalk

Aaaay cok mutlu oldumm :)) Baak zor değilmiş değil mii? Mükemmel bir şeymiş değil mii?? :))
Valla bu kadar cabuk beklemiyordumm :))

LG-P710 Tapatalk

ay sana çok teşekkür ederim çok bakımlı olmasamda bakımlı oldum galiba. dedim beni bakımsız mı buluyosun hala saçmalama dedi, ilgisiz çocuk bi ilgileniyo bi ilgileniyo bıktırdı valla ilk kez resim çekindim içim içime sığmıyor resimleri herkese göstermek istiyorum o şekil beğeniyorum artık kendimi bu kilomla 3 sene önce alıp 1 kere giymediğim bej dapdar donu giyip geziniyorum

Ne demek canımm rica ederim :)) vay bee başını döndürdün çocuğun demekki tam gaz devam et başkası olsa yavaş git derdim ama sen hiç yavaşlama :))
Gayette güzelmişsin değil mi?
Valla kabuklarını kırmana çok sevindim dilerim hep böyle iyi ve özgüvenli olursun :))
Mutluluklar ikinizee

LG-P710 Tapatalk

canım ama senin yaptığında olmaz ki
önce kendinle barışık ol
kilolu isen kilolusun
bu güzel giyinemiyceğin anlamına gelmez
sadece erkek arkadaşın değil
hiç bir erkek hoşlanmaz böyle
düşünsene bir arkadaş yemeğine giderken filan
eşofmanmı tercih edeceksin
kilo ver makyaj yap demiycem
kendini olduğun gibi kabul et
ve kendine özen
inan bana yakışmıyor olsa bile kendine özen göstermen
seni bakımlı yapıcaktır
insan öncelikle kendine değer vericek
kendine verdiğin değeri gören herkes
seni cool ilan eder
aman kilosu fazla
saçı seyrek demezler

Ayy kurban olurum kız sana
Benimde küçükken saçlarım yoktu ilk okul 2 ye kadar sıfıra vurulmuş gittim okula. sonra güreldi mi saçlarım hayırrrr. Hala azdır saçlarım.birde kafam da 20 dikiş olunca eee haliyle dikiş olan yerlerden de saç çıkmayınca sen düşün. Sonra bir anda kendiliğinden biraz olsun düzeldi

Bakımlı olayına gelince,bazı insanlar vardır aman aman bakımlı değildir ama ışık saçarlar etrafına canım. Ucuz ve basit birşeyi bile kendilerine çok yakıştırırlar. Bu da özgüvende bitiyor.
Ben seni çok iyi anlıyorum ama kendine güven. Senden 1 tane daha yok

Canım ne kilolu kadınlar var şıkır şıkır giyinip süslenip geziyolar valla. Neyinden utanıyorsun ki?
Çok kafana takıyorsan da acilen gir sitedeki diyet bölümüne diyetleri araştır onları dene mesela..
Daha sonrada kendine yaşına uygun şıkır şıkır kıyafetler almayı dene. Saçlar problem değil.
Volume yapan şampuanlar kullanmaya dikkat et.. Birde makyaj tekniklerini araştır. Dolu dolu makyaj yapmak zorunda değilsin.
Ama en azından ciltteki kusurlarını yeri geldiğinde nasıl güzelce kapatabileceğini de bilmeli bence her kadın.
Doğal makyaj yapmayı deneyebilirsin, hatta istersen sana makyaj ve parfüm seçimi konusunda yardımcı bile olabilirim.
Benimde bir sevgilim var ve bu konuda baya tecrübeliyim nelerden hoşlanıp hoşlanmadığına dair..

Ben bunu anlamıyorum. Bir kadın hiç bir şey yapmasın yesin içsin şişsin, ne spor var ne yemeyi azaltmak, giyime bakıma önem vermesin, sonra beni olduğum gibi beğensinler desin. Herkesin zor zamanları olabilir ama bence bir kadın/kız her zaman güzel olmalı (veya en azından bakımlı). (Sizin için söylemiyorum, çünkü sizin güzellik için ne yapıp yapmadığınızı bilmiyorum, genelleme yapıyorum.) Konu sahibesi kzın erkek arkadaşı onu beğenmiyorsa ayrılabilir, yani kimse kafasına silah dayamıyor ayrılamazsın diye. Bence tamamen iyi niyetle söylemiştir.
Konu sahibesi, saçlarınız için ne tavsiye edebilirim bilmiyorum. Benim de saçım az ve üstelik de ince telli. Doğal yağ maskelerini yapıyorum, sülfat içermeyen şampuana geçtim bir de yılan yağı sabununu denedim. Yılan yağını çoğu arkadaş onaylamıyor burda, bilmiyorum, açıkçası bana faydası oldu, mini mini yavru saçlarım çıktı. Yıkadıktan sonra Glis'in keratinli bakım spreyini uyguluyorum, belki onun da katkısı olmuş olabilir. Ama bence kesin işe yarayacak tavsiyeler için, cesaretinizi toplayıp işini iyi bilen profesyonel bir kuaföre gitmeniz gerek.
Kilo sorunu için: nasıl beslendiğinizi bilmiyorum, ama işe ekmek ve bütün hamur işlerini menünüzden çıkarmakla başlayabilirsiniz. Daha çok meyve ve sebze, kızartılmış değil haşlama daha çok. Mısır ve patates de oldukça şişiren şeyle, uzak durmak gerek. Bir de sadece beslenmeyi düzene sokarak olumlu sonuç beklemek uzun sürebilir. Spora başlayın, youtube'da (açıldı mı bilmiyorum) bazen bütün vücut için bazense vücudun değişik bölümleri için egzersizlerin olduğu videolar mevcut. İmkanınız varsa yürüyüş yapın, yazın yüzün (yüzmek, bisiklet ve koşu en çok kalori yakan sporları).

Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama

Yarım saat erkene kurulsun saatin.

Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..

Pencereni aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin...

Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin...

Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin.

Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart,

Çek kızarmış ekmek kokusunu içine,

Bak güzelim kahvaltının keyfine.

Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis,

Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin..

Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile.

Sonra koş git işine, dünden, önceki günden,

Hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla,

Ohhh şöyle bir hafifle

Bir güzel kahve ısmarla kendine,

seni mutlu eden sesi duymak için "alo "de

Hiç işin olmasa da öğle üzeri dışarı çık

Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa...

Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak

Çiçek görürsen kokla ,köpek görürsen okşa ,

Çocuk görürsen yanağından makas al.

Sonra,şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı,

Sen çok dar da iken kimler seni ferahlattı,

Hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı?

Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?

Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara

Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..

Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak,

Yüzünde güller açtıracak.

Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun..

Yemeğin ne olursa olsun, masanda illaki kumaş örtü olsun..

Saklama tabakları, bardakları misafire

Sizden ala misafir mi var bu dünyada

Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil,

Vazife yapar gibi hiç değil,

Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi,

Eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..

Gece evinde, dostların olsun

Sohbetin yemeğin, kahkahan olsun..

Arkadaşım
hayat bu daha ne olsun?
Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!
Can Yücel

Çok severim bu adamı çokkk

http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/554959-bakimli-misiniz.html
Burda güzel tavsiyeler var.

son yorumlarımı oku :) ben bütün tavsiyelere uydum kg verdim şimdiden ve çok mutluyum bakım olayınıda azar azar aşıyorum yani sevgilimde beğeniyor artık beni . rimel ruj bb krem gibi basit şeyler kullanmaya başladım oje sürüyorm falan çok iyiyim çok mutluyum ablalar sağolsunlar yardım ettiler <3 ekleyeyim ben seni tavsiyelerini kulak ardı etmem vallahi :)

<3 çok kilolu değilim yani veriyorum kilomu eskiden açmıştım bu konuyu şuan çok iyiym moralim olsun hastalığım olsun erkek arkadaşımla aram olsun çok iyi bakımlı oldukça çocuk bana daha çok bağlanıyor

özgüvenim yoktu işte benim :/ ama artık var gibi bilmiyorum erkek arkadaşım beni seviyor ben mutlu oluyorum öyle çok mutluyum özgüven sorununuda ufak ufak aşıyorum bakımlısın falan dedi bana <3 kendimle ilgilenmeyede başladım aştım iyice kendimi böyle devam etmeyi düşünüyorum :/ saç yoksa yok napim yani :/ toppik kullanıyorum

bu konuyu açtığımdan beri kg verdim zaten ben diyabetli olduğum için hormonlarım bozuk olduğu için sorun yaşıyorum ama geçtim artık o konuları kendime çok iyi bakmaya başladım. bazı şeyleri malesef düzeltemem o halde beni olduğum gibi sevmeli . :44: teşekkür ederim tavsiyelerin için yılan yağının az çok faydasını ben de gördüm yine kullanacağım saçlarımı takmamaya başladım. kiloylada sorunum çok kalmadı . erkek arkadaşım çok beğeniyor artık beni özgüvenim yerine gelmeye başladı çok teşekkür ederim canım tavsiyelerini dinleyeceğim o glis in keratinli bakım spreyinide alacağım

çok güzel yazmış üstad paylaştığın için teşekkür ederim ablacım son yorumlardan ne kadar hayat dolduğum anlaşılır çok mutluyum

Sunu sakin unutma tatlim,sen bir bayansin ve hayatini idame ettirdigon surece bunlari er yada gec yapacaksin ve benden sana bi tavsiye bi baskasi icin degil kendin icin bi degisime basla.
Kendimden ornek veriyim sana,erkek arkadasimla ne zaman kavga etsem hep karalari baglar uzulur yataktan cikmazdim.ama baktim ki giden benim hayatimdan gidiyor.simdi ne zaman kavga etsek giyinir suslenir makyajimi sacimi yaparim.evde otursam dahi..kendine moral depoluyor insan..yas gidiyo yassss,yillar sonra bu sefer de bunlari yapmak isticeksin fakat o zamanda belki imkanin olmicak.yaşinin degerini bil.

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Birisi dedi diye bakımlı olmak bana pek mantıklı gelmiyor canım. Beden senin bedenin, canın isterse pespaye bir şekilde de dolaşırsın, bu kimseyi ilgilendirmez. Eğer seni gerçekten seviyorsa her halinle sevmesi lazım. Ileride evlenirseniz 7/24 bakımlı olarak mı çıkacaksın karşısına?
Bakımlı olmak kötü birşey değil. Ama bunu birisi söyledi diye değil, kendin için yapmalısın bence.

İşte geldik gidiyoruz, hoşçakal kardeşim deniz...

hiç bbu boyuttan düşünmemiştim artık evde bile rimel ruj sürüp parfüm sıkınıyorum herşey bi anda olmasada yavaş yavaş oluyor çok mutluyum artık , o bna bişey söylediğinde ben de ona söylüyorum kendine bak şişko diyorum çok mutluyum sanırım değişmem için bi olay gerekliydi o da oldu teşekkür ettim

Haklısınız bilmiyorum kışın bunalıma girmiştim belkide o yüzden kendimi boşladım değişim için bi olay gerekti belki de o da oldu .Başta onun için kendime baktım ama şuan kendim için bakıyorum bu yaşlara bir daha gelemeyeceğim pek sevmesemde uğraşıyorum kendimle çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…