Bende kullanmadım ama kullanan insanların önce sonra resimlerini gördüm. Cidden fark yaratıyor. Saçların renginde bir çeşit pudra saç diplerine dökülüp spreyle sabitleniyor. Böylelikle dipler gür gözüküyor. KOnu sahibininde saç diplerinde açıklık olduğu için işine yarayabilir diye düşündüm.
ay kafasındaki seyleri sana uygulatmaya calısmaktan vazgecsin bir zahmet.
onun dediklerini takmamaya calıssan da anlıyorum acaba mı diyor insan...
oncelikle kilo hicbir seye engel degil.
bak bir onceki yorumumda da yazdım unisex diyorsun ya, ben de oyleyim.
son zamanlarda da kilo aldım.
ama bir seyi eger yakıstırdıysam kimse tutamaz beni) en guzel zamanlarımız... simdi giyinmeyecegiz de 50yi 60ı mı bekleyecegiz
kilo icin de gorunus elbette ozguveni ek olarak arttırıyor ama genc yasta iken saglık icin degismemiz gerektigine karar vermek daha dogru. artık evde yuvarlanmaya son diyip aksamları yuruyuse basladım mesela)
forumun moda bolumunde guzel seyler paylasılıyor. olmazsa sen tereddutlerin varsa bu konunun devamında paylasırsın, sorunların cozulup sadece giyim kusam kaldıgında renk-model uyumuna modadan devam edersin
Ay canımm dert ettiğin şeye bak. Saçların topluyken de çok güzel olabilirsin herkes salık saçla gezicek diye bir şey mi var. Hatta kimisine toplu saç daha çok yakışıyor. Sen bakma erkek arkadaşına o bakımlı ol derken derdini tam anlatamamış. Saçına renkli süslü saç bantlarından alıp topuz yaptığında takabilirsin çok güzel oluyor fıstık gibi. Tuğba büyüküstün Kara Para Aşk dizisinde oynuyor şu an hep saçları toplu ve saç bandı kullanıyor çok şık Eki Görüntüle 1052724 Onun dışında da birazcık makyajla bu iş tamam. Hem babetle rahat edemiyorsan giyme ne olmuş ki. Spor ayakkabılar da çok şık. Converseler falan her yazın favorisi. Üzme canını
Erkek arkadaşının söylediğinde birşey yok.Erkekler için bakım kavramı farklı :) Aslında sana biraz süslen püslen demek istemiş olabilir.
"normal bi kot giyorum alta normal unisex bi spor ayakkabı üstede normal bi tişört sporcada çanta takıyorum allık bakayım ben hiç kullanmadım . gözlerim çok küçük çekik rimel rahatsız ediyor."
Şu yukarıda söylediklerine bakınca aklıma bir yöntem geldi.
Bir süre,en azından alışıp değişene kadar...Giysilerinin asla unisex olmamasına dikkat et.
Yani bir giysi alacağın veya giyeceğin zaman kriterin şu olsun : Bunu bir erkek giyebilir mi ? Cevap "evet"se giyme :)
Makyaj yapmayı bilmiyorsan ilk zamanlar allık ve dudak parlatıcı ile başlayabilirsin.
Niveanın renkli dudak kremleri de doğal ve güzel durur.
1-2 minik küpen,yüzüğün,bileziğin olursa daha özenli görünürsün.
öncelikle yaşın daha küçük
kesinlikle ve kesinlikle spor yapman lazım
zayıflık ya da şişmanlıkla alakası yok bunun kimi zayıflarda göze güzel gelmez çünkü fit değiller
canım sana önerim leslie ile yürüyüş yapman göreceksin çok kısa zamanda çok güzel kilolar verip harika bir fiziğe kavuşursun zaten çok abartı kilonda yokmuş en fazla iki ayda fıstık gibi olursun
giyim tarzını değiştir yine spor giyin ama bir parçan daha havalı daha kadınsı olsun
mesela bu fotodakiler gibi spor ama şık çekici
Eki Görüntüle 1052729
Eki Görüntüle 1052730
Eki Görüntüle 1052731
hiç bir şey bulamadın mı renk renk şu nerdeyse her markanın düz renkte sadece sol tarafta marka ismi yazan badileri var ya onlardan al ama v yaka olsun v yaka daha şık duruyor altına kot altına spor ayakkabı yine şık olursun
bence ağır makyaj yapma
cildine uygun fresh bir görüntüye sahip bir fondoten ya da punda al
tatlı renklerde açık bir allık
rimel ve kendi dudak renginde dudak kalemi( dudakların çok kalın değilse eğer)
ben gençlere göz kalemi yakıştırmıyorum bana göre güzelliklerini kapatıyor o kara kara kalemler
gözlerin aşırı büyük değilse gözünün altına beyaz kalem sürebilirsin hem gözlerini büyütür hem dumanlı ve aydınlık bir görüntü verir
saçların içinse benimde bir kaç sene önce saçların dökülmüştü buradan okuyup uyguladığım bir yöntem vardı ve kafamdan saç fışkırmıştı bir ay içinde
şampuanın içine bemiks bepanthen evigen vitaminlerini kırıp onunla yıkanıyorsun ama dikkat etmen gereken şey şampuan saçların dışında yüzüne vücuduna temas etmemeli tüylenme yapıyor
ayrıca saçları gür gösteren bir şekilde kesim yaptır
boyat bunlarda görüntüye etki eder
kaşları unuttuk kaşlarını da doğal duracak şekilde aldır canım
ne ince ne kalın ne de ebru gündeşin ki gibi sıradağ şeklinde
ve şunu unutma bunların hiç birini erkek arkadaşın istedi diye değil sen aynada kendine baktığında daha mutlu ol diye yap tamam mı canım
en başta kendini sev her halinle :)
Arkadasın konusuna atlamak gibi olacak ama fondöten yerine bb krem kullanmakta sakınca var mı? Cünkü fondöteni sevmiyorum ve cildimi bozacak gibime geliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdi aklıma geldi ekleyeyim dedim, Sıla var ya, şarkıcı olan, onun saçları inanılmaz az. Dikkat et kliplerine saçları ya böyle aşırı kabarık, ya görüntülerde kafasının üst kısmını kesiyorlar, ya başında bir şeyler sarılı ya da şapka takılı, mesela bir klibinde saçları arkadan öne taramışlar normalde ne kadar garip görünür, ama tabii onun saçını mutlaka profesyonel kuaförler yapıyordur. Kuaföre gitmeye çekiniyorum demişsin, kendine bir tane kuaför bul, seni anlayacak, yüz tipini tanıyacak, senin özel bir durumun var bunu da ilk seferinde anlat, ne istediğini söyle. Zamanla o da sen de alışırsınız birbirinize. Bir de daha 19 yaşındaymışsın be güzelim, sakın şimdiden fondöten filan kullanma çok erken daha, 2-3 senen var daha masum makyajlar yeter de artar, bir de sakın tüy sarartıcı veya tüy dökücü kullanma yüzüne. Biraz sabret lazer yaptırırsın, en kesin çözüm o.
banyodan sonra saçlarına bigudi de sarabilirsin
benim bir arkadaşımın öyleydi saçlar azıcık cansız ince telli
uyumadan önce banyo yapar saçlarını tepede kalın bigudilerle toplardı kurutma makinasıyla biraz kurutur öyle uyurdu
sabah açardı saçlar iki gün onu idare ederdi böyle olurdu saçlar
Eki Görüntüle 1052826
Bana göre bakımlılık içten gelen bi'şey ya mesela benim içimde hiç yokturgenelde öyle salaş giyinirim falan ama arada sırada kendime bakarım.. Sende en azından sevgilinle ilk buluşmalarında, saçından kıyafetine makyajına kadar dikkat edersin.. Bide; bence bakımlılık okadar genel bi tabir ki, erkek arkadaşın bunu hangi amaçla söyledi bilemiyorum :44:
erkek arkadaşım şehir dışında okuyor gerçi yeni erkek arkadaşım oldu vizelerden sonra görüşücez iyi hoşta bana bakımlı ol falan dedi
ben saldım çayıra mevlam kayıra bi insanım saçlarım yüüznden konusu şu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701785
kiloluyum zaten bana kıyafetlerin yakıştığını düşünmüyorum hep spor giyiniyorum nasıl bakımlı görünücem ben bu çocuğa saçım başımda yokki :/
utanıyorum ayrılmayı bile düşünüyorum :/ nasıl bakımlı görünebilirim ablalaroje sürsem bile dışarı çıkmaya utanıyorum . babet bile giyinemiyorum utanıyorum. normal kadın çantaları dahi takamıyorum erkeksi gibiyim :/ ya beni nasıl beğenicek nolur tüyo verin
Eger söyleme şekli buraya yazdığınız gibi ise çok kaba olmuş uyarması.
Seven sizi böyle sevmeli hiç utanmayın fiziksel görüntünüzden.
Fiziğe değil ruhunuza zekanıza önem veren bir hayat yoldaşınız çıkar karşınıza.
Kırıcı bir üslupla size bunları söyleyecek insanla fazla yol alınmaz.Yol alınsa da hep tökezlersiniz.
Saçınıda kilonuda düzeltebilirsin. ama sevgilin için değil kendin için ! o kimde sana bakımlı ol diyor. senı bu halinle begenmemısmı beyefendi ..kilonu azim edip ver bu aralar bende diyetteyim 2. günüm bugun sacların ıcınse diğer gösterdiğin konuya yorum yaptım.. ilgilenirsen yararına olur
bence bi kuaföre git saçına başına şekil verdirmekle başla.topuklu ayakkabı giymeye alıştır kendini.etek elbise giy.her erkek bu şekilde istiyo .sevgilide olsan kocanda olsan bu böyle.ilerde kaybedip pişman olmak istemiyosan bakım şart.tecrübe konuşuyo.
Fondöteni ben normalde günlük makyajda kullanmıyorum, gün boyu yüzümde kalıyor makyaj, hem ağır duruyor hem de cildim nefes almıyormuş gibi geliyor. Özel günlerde ya da gece makyajı filan yapacaksam kullanıyorum. Cildinde şayet lekeler varsa onları kapatıcı ile kapatıp üzerinde BB krem sürebilirsin, hem daha doğal durur hem de bir çok BB krem içeriğinde güneş koruma faktörü var, cildini koruyorsun yani. Kullan yani canım hiç çekinme.
ben de aynen öyle dedim siyah oje sür diyor çılgınca sonra sevmiyosan boşvere getirdi lafı . ben de yarın çılgınca diyete başlayacağım umarım olur ya güzel olurum
kendini küçükmü hissediyosun canım.tam yaşın şimdi süslenmicende ne zaman süslencen.bu yaşın kıymetini bil valla çok güzel yaştır 19.giy süslen püslen.şimdi böyle diyosun tmmda.bundan sonraki derse.ilerde evlendiğin adam derse o zamanamı aynı şeyi söylüceksin.genç kızsın bakımlı ol tabiki.
sılanın siyah beyaz kendini yerden yere attığı klipte farketmiştim ben de saçlarını, bi kere anlattım normal kuaföre alttan kıt diye kesti postaladı beni
kuaför anılarım çok korkunçlu fobi oluşturdular ben de ama dikkate alıcam önerileriniiz, yüzüm fena değil izler için azıcık bb krem sürüyorum.
tüy dökücü kullanmayı düşündüm açıkcası hair off diye lilakutuda gördüm, iğrenti oluşturuyo bu yüz kıllarım ben de :/
iyi fikir denerim ben de ama saçlarımı bigudi tutmuyo o kadar ki az yani leş gibi oluyo ben de teşekkür ettim ilgin için iyi ki varsın
ya ben de anlasam ona göre hareket edicem sordum söylemedi elleri ojeli göreyim dedi ayar oldum beğenmezse beni git beğenmiyosan benden iyisini mi bulucan be dicembaktıkda beğenmiyo herif beni
erkek arkadaşım şehir dışında okuyor gerçi yeni erkek arkadaşım oldu vizelerden sonra görüşücez iyi hoşta bana bakımlı ol falan dedi
ben saldım çayıra mevlam kayıra bi insanım saçlarım yüüznden konusu şu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701785
kiloluyum zaten bana kıyafetlerin yakıştığını düşünmüyorum hep spor giyiniyorum nasıl bakımlı görünücem ben bu çocuğa saçım başımda yokki :/
utanıyorum ayrılmayı bile düşünüyorum :/ nasıl bakımlı görünebilirim ablalaroje sürsem bile dışarı çıkmaya utanıyorum . babet bile giyinemiyorum utanıyorum. normal kadın çantaları dahi takamıyorum erkeksi gibiyim :/ ya beni nasıl beğenicek nolur tüyo verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?