erkek arkadaşım bana bakımlı ol dedi, ben hiç birşey anlamadım yardım edin ablalar :(

banyodan sonra saçlarına bigudi de sarabilirsin
benim bir arkadaşımın öyleydi saçlar azıcık cansız ince telli
uyumadan önce banyo yapar saçlarını tepede kalın bigudilerle toplardı kurutma makinasıyla biraz kurutur öyle uyurdu
sabah açardı saçlar iki gün onu idare ederdi böyle olurdu saçlar

saclarina pek visey diyemicem ama dsrmisak saclsri cogaltiyor ssrmidakli kurler yap.giyim tarzinida drgistir elbise giy mesrla.bende sdvmiyorum spor erkek gibi oluyor.ama boyle dusk bel bol asafmenlere bayiliyorum rekli sporlarla.gunlul haystta kot spor badi spor ayakabi sevmiyorum 200e yakin topuklu ayakabim var spor 2si

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim topiki burdaki ablaların tavsiyeleri üzerine aldım harika bişey dipleri saklıyor dağınıkça toplamaya başladım biraz olsun iyiyim

sabahın körü kalkıp deli gibi yürüycem ben de fıstık gibi olucam sevgilim halt etsin
teşekkür ederim ilgin için umarım istediğin kiloya ulaşırsın kimse tutamaz beni artıkın
az önce saçları dağınıkça topladım çıktım dışarı ilk kez sıkıca toplamadım çok hoş bi duygu başım ağrımadı :44:

teşekkür ederimmmm canımmm ya ilgin için falan çok sağoln çok iyi hissediyorum yıllardır giyemediğim saçma gelen pantolonumu giyip salındım dışarda göz kirliliği oluştursada umrumda olmadı aşıcam ben galiba

yarın gidip kulaklarıma +2 delik açtırıcam umarım yara bere içinde kalmam :26:
olucam ben ya kafaya taktım aşıcam kendimi sevgilim beğenmesede beğenmesin
teşekkür ederim

çok teşekkür ederim çok çok çok teşekkür ederim birebir not aldım , pudrayı seviyorum göz kalemi yakışmıyorda bana gözlerim çekik küçük
beyaz göz kalemi kirpiklerime bulaşıyor çok çok çok teşekkür ederim çok mutlu oldum çok işime yarıycak

cesareti toplarsam gidip kestiririm umarım, boyatmiyim ama dökülür beter olur :/ kaşlarımı almıyorum doğal zaten kalınca iyi bugün altından bi kaç tel çektim ama güzel elleşmemek en iyisi incelir kötü olur seyrek çünkü, umarım çok mutlu olucam aşıcam kendimi teşekkür ederim

Bana göre bakımlılık içten gelen bi'şey ya mesela benim içimde hiç yoktur genelde öyle salaş giyinirim falan ama arada sırada kendime bakarım.. Sende en azından sevgilinle ilk buluşmalarında, saçından kıyafetine makyajına kadar dikkat edersin.. Bide; bence bakımlılık okadar genel bi tabir ki, erkek arkadaşın bunu hangi amaçla söyledi bilemiyorum :44:

Bende saç bandı tak diyen arkadaşa katılıyorum. Şöyle güzel canlı renklerde bir şey ile hem yüzüne renk katarsın hemde saçın seni rahatsız etmez. Ayrıca kilo vermek kolay, yeterki kararlı ol. Ben olsam kendim için bakımlı olurdum, başkası için değil.

Fondöteni ben normalde günlük makyajda kullanmıyorum, gün boyu yüzümde kalıyor makyaj, hem ağır duruyor hem de cildim nefes almıyormuş gibi geliyor. Özel günlerde ya da gece makyajı filan yapacaksam kullanıyorum. Cildinde şayet lekeler varsa onları kapatıcı ile kapatıp üzerinde BB krem sürebilirsin, hem daha doğal durur hem de bir çok BB krem içeriğinde güneş koruma faktörü var, cildini koruyorsun yani. Kullan yani canım hiç çekinme.

sılanın siyah beyaz kendini yerden yere attığı klipte farketmiştim ben de saçlarını, bi kere anlattım normal kuaföre alttan kıt diye kesti postaladı beni
kuaför anılarım çok korkunçlu fobi oluşturdular ben de ama dikkate alıcam önerileriniiz, yüzüm fena değil izler için azıcık bb krem sürüyorum.
tüy dökücü kullanmayı düşündüm açıkcası hair off diye lilakutuda gördüm, iğrenti oluşturuyo bu yüz kıllarım ben de :/

iyi fikir denerim ben de ama saçlarımı bigudi tutmuyo o kadar ki az yani leş gibi oluyo ben de teşekkür ettim ilgin için iyi ki varsın

ya ben de anlasam ona göre hareket edicem sordum söylemedi elleri ojeli göreyim dedi ayar oldum beğenmezse beni git beğenmiyosan benden iyisini mi bulucan be dicem baktıkda beğenmiyo herif beni

oje frenc cok guzel duruyor onu deneyin evde kendı kendinize gözünüzü alıstırın ,alısırsanız her gün makyaj yapmayı alıskanlık halıne getırın

Eger söyleme şekli buraya yazdığınız gibi ise çok kaba olmuş uyarması.
Seven sizi böyle sevmeli hiç utanmayın fiziksel görüntünüzden.
Fiziğe değil ruhunuza zekanıza önem veren bir hayat yoldaşınız çıkar karşınıza.
Kırıcı bir üslupla size bunları söyleyecek insanla fazla yol alınmaz.Yol alınsa da hep tökezlersiniz.

Saçınıda kilonuda düzeltebilirsin. ama sevgilin için değil kendin için ! o kimde sana bakımlı ol diyor. senı bu halinle begenmemısmı beyefendi .. kilonu azim edip ver bu aralar bende diyetteyim 2. günüm bugun sacların ıcınse diğer gösterdiğin konuya yorum yaptım.. ilgilenirsen yararına olur

bence bi kuaföre git saçına başına şekil verdirmekle başla.topuklu ayakkabı giymeye alıştır kendini.etek elbise giy.her erkek bu şekilde istiyo .sevgilide olsan kocanda olsan bu böyle.ilerde kaybedip pişman olmak istemiyosan bakım şart.tecrübe konuşuyo.

tipe fiziğe önem verse başta benimle olmazdı gibime geliyor ama yani o kadar güzel kızlar var ki adam haklı sebep beni dürtüklüyor zaten dedim
beğenmiyosan beni başkasına git dedim gocunmam daha söylerse çok fazla tepki göstericem yani, erkekler malesef kadınlar kadar ince değiller :44:
ama belkide erkek arkadaşım fazla odun bilemiyorum ya :44:

ben de aynen öyle dedim siyah oje sür diyor çılgınca sonra sevmiyosan boşvere getirdi lafı . ben de yarın çılgınca diyete başlayacağım umarım olur ya güzel olurum

19 yaşımdayım topuklu çok acayip kaçar bana yakışmaz yani ilerde yavaş yavaş alışır giyerim, tipim için beni bırakacaksa bıraksın umrumda değil.

Yok cildimde fazla bir leke de biz kızlar her zaman daha iyisini istiyor teşekkür ederim bilgilendirme için :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bakım derken ojeden bahsediyosa işin kolay herşeyden önce kendin için yapmaya çalış sonra o gelsin aklında, ama yaparsın ya bi oje iki makyaj tamam işte, fıstık gibi kız olursun dert etme kendine

süpergro diye saç bakım yağı var benim saçlarıma çok faydası oldu. internetten bi araştır ama düzenli kullanacaksın ben her banyo ya gireceğimde yapardım. kilona gelince de önce bi diyetisyene git sonrada spora başla imkanın varsa eğer bol bol yürüyüş yap bi yerlerden başlamadıktan sonra gerisi gelmez. sen elinden geleni yap önce kendin mutlu ol kendin için kendine bak güvenin yerine gelsin....

Bakimli olmak guzeldir tabiki , ama benim anlamadigim durum , bunu sana erkek arkadasinin soylemesi..

Yani seni oldugun gibi begenmiyorda , istedigi sekilemi sokmak istiyor, bunu soylemesi bile cok itici , sirf bunu soyledi diye ozenmezdimki ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…