• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım bana değer veriyor mu? Lütfen yorumlarınız çok değerli.

demekki kaprisin yaşı oLmazmıŞ:) bende 24 yasındauym 25e giricem aynı şeyi çok yasadım sevgili dönemlerinde:) telefonu kapatırdım bağrp çağrırdım sonra bu soruları sorardık sizin gibi :) insan deliriyor nasıl unutur nasıl aramaz yaaaa diyerek çünkü ben 7 24 elimizde telefon onları arayabiliyoruz yada uykusuz kalabiliyoruz:)))
Fakat kardeşiminde sevgilisi oldu daha sonra ama çooook seviyorlar birbirlerini. sonra baktım kız beni arıo melek kardeşin nerde diye dedim nerde olcak evde:) arıom arıom açmıo diyo gittim baktım uyuo bizimki kıza arıcm demiş :) uyandrdm kalksana oğlum böle böle diyee oooofff uykum var dedi yattı :)))))))))) anlıcağın erkeklerin geneli böyle canım sevgiyle değerle pek bi ilgisi yOk ama düzelir merk etme:) bizim ki artık haftada 4 5 kezken 1 e indi :) ara ara oluo yine... Oturup KonUs bunu aŞkım ßen bu duruman rahatsızım değersiz hissediyorum kendimi ben seninle sık görüşmüyorum enazınan sesini duyuyum özlüyorum felan de:) baktın olmuo 2. taktiğe geç sende araamaa bnde 2. taktik işe yaradı :) aramadım hiç o aramadan bazen konusmadğmz oldu :) tavırda yapmadım hiç :) sonra bu sen beni sewmiomusun artık aramıosun demeye basladı uyuyup kalıosun dedi :))))))))))))) takma kafana:=)

:)) Beni anlıyorsun ya süper. yazdıkların iyice moral oldy. Artık bu konuda asla tartışmam. Uykucu aşkım :)) Ne yapalım

:)) Beni anlıyorsun ya süper. yazdıkların iyice moral oldy. Artık bu konuda asla tartışmam. Uykucu aşkım :)) Ne yapalım

moral olduysa ne mutlu ozaman :) tabi tartıŞma sen nasıl uykuszluğa dayanıosan oda tam tersi dayanamıO:) evlenince bile sen çay koyarken o tv karşısında sızacak kız:1::1:

bence buyutulecek bısey degıl.erkekler bu konuda rahatlar.bu sevgının olcusu kesınlıkle degıl.
esımle flaort ederken kavga ederdık kapatırdık telefonu beklerdım arıcak etcek en son dayanamaz arardım bakardım uyumus.
bence takılmamalısın

moral olduysa ne mutlu ozaman :) tabi tartıŞma sen nasıl uykuszluğa dayanıosan oda tam tersi dayanamıO:) evlenince bile sen çay koyarken o tv karşısında sızacak kız:1::1:

Aynen öyle ya oturarak tv seyredilmez diyor :)))))

Back
X