Erkek arkadaşım bana değer veriyor mu? Lütfen yorumlarınız çok değerli.

demekki kaprisin yaşı oLmazmıŞ:) bende 24 yasındauym 25e giricem aynı şeyi çok yasadım sevgili dönemlerinde:) telefonu kapatırdım bağrp çağrırdım sonra bu soruları sorardık sizin gibi :) insan deliriyor nasıl unutur nasıl aramaz yaaaa diyerek çünkü ben 7 24 elimizde telefon onları arayabiliyoruz yada uykusuz kalabiliyoruz:)))
Fakat kardeşiminde sevgilisi oldu daha sonra ama çooook seviyorlar birbirlerini. sonra baktım kız beni arıo melek kardeşin nerde diye dedim nerde olcak evde:) arıom arıom açmıo diyo gittim baktım uyuo bizimki kıza arıcm demiş :) uyandrdm kalksana oğlum böle böle diyee oooofff uykum var dedi yattı :)))))))))) anlıcağın erkeklerin geneli böyle canım sevgiyle değerle pek bi ilgisi yOk ama düzelir merk etme:) bizim ki artık haftada 4 5 kezken 1 e indi :) ara ara oluo yine... Oturup KonUs bunu aŞkım ßen bu duruman rahatsızım değersiz hissediyorum kendimi ben seninle sık görüşmüyorum enazınan sesini duyuyum özlüyorum felan de:) baktın olmuo 2. taktiğe geç sende araamaa bnde 2. taktik işe yaradı :) aramadım hiç o aramadan bazen konusmadğmz oldu :) tavırda yapmadım hiç :) sonra bu sen beni sewmiomusun artık aramıosun demeye basladı uyuyup kalıosun dedi :))))))))))))) takma kafana:=)

:)) Beni anlıyorsun ya süper. yazdıkların iyice moral oldy. Artık bu konuda asla tartışmam. Uykucu aşkım :)) Ne yapalım

:)) Beni anlıyorsun ya süper. yazdıkların iyice moral oldy. Artık bu konuda asla tartışmam. Uykucu aşkım :)) Ne yapalım

moral olduysa ne mutlu ozaman :) tabi tartıŞma sen nasıl uykuszluğa dayanıosan oda tam tersi dayanamıO:) evlenince bile sen çay koyarken o tv karşısında sızacak kız:1::1:

bence buyutulecek bısey degıl.erkekler bu konuda rahatlar.bu sevgının olcusu kesınlıkle degıl.
esımle flaort ederken kavga ederdık kapatırdık telefonu beklerdım arıcak etcek en son dayanamaz arardım bakardım uyumus.
bence takılmamalısın

Back
X